Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem mondjuk megért volna 460-at az a gép. De én élienbuzi vagyok.
-
Gergello
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Dolgozói kedvezmény ?
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát nem.
De ami engem leginkább zavar ebben, hogy én nem tudok ilyen árat kicsiholni az alzából, még a cseh oldalon is átszámítva majd' 900ezer ez a konfig.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az hogy jött ki 460-ra? Most bőven 'emillió felett látom ott.
-
peet05
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Inkább azért, mert 12. gen. Szerintem 6-8P maggal most is megállja a helyét.
12500H-val, 4P maggal még nem panaszkodom én sem. -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem max 350 ezret adjon érte; hiába Alienware akkor is elvégre egy 12th generációs gép. Egyébként jó összeállítás, mert az i7 elég a 3080 alá és nem fűti feleslegesen a rendszert mint az i9.
-
Gergello
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem 0, gari túl kevés.
Jó vékony gép kazánnal, biztos írják majd mások, hogy döglős. -
Smithy87
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Telhesen jó az az enyémben is egy 3050ti van még bár modtanában mobilon jácszom
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A kijelző miatt nem rossz vétel ez. Ritkán kerül a 3050Ti mellé 100% sRGB kijelző.
Egyébként 165Hz és 300 nit. Nem 144Hz 400 nit ahogy a hirdetés írja, ha csak nem volt cserebere. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
végül ezt vettem meg 250-ért [Legion 15ARH7 82RE007LHV] - tudom nincs jó vásár ilyen árban, de azért hadd szörnyülködjön a topic

-
Csupati
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
4 hónapos gép és az akku 80% ? Az komoly... Ha el tud menni személyesen érte megnézni kirpobálni másképp a jofogás felejtős !!!! A 3060 mindenképp, sokat fog számítani az a +2gb vram.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Gyenge kijelző, 4 magos cpu, alacsonyabb minőségű ház és hűtés. Én a Legion-t venném.
-
peet05
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Annak az előző szériás LOQ-nak a kijelzője nem a legélesebb kés a fiókban (60%sRGB). Igaz, azt írja, hogy bontatlan, de ha a képeken szereplő gépről van szó, és nem reklám fotó, akkor már bontott..de ez csak ilyen "hmm.." a részemről.
Én is az első linkes, 3060-as Legiont mondanám.
Mondjuk ott is tisztázni kellene, hogy nem-e véletlenül a 120Hz panel került bele, mert akkor nem leszel előrébb, szintén ergya. A 165Hz-es már oké. A 144Hz-es, ha jól tudom a 17,3-ban volt, ami szintén jó. -
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az első linkeden lévőnél jobb ajánlat nem nagyon valószínű sehol. Én azt venném ebben az esetben.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Most akartam linkelni.
Megjegyzés: magyar bill. fétisben szenvedők ne nyissák meg a linket.
-
Csupati
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egy atlag usernek az a 344-512 mag egy kicsit sok lenne.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tudom,inkább minőségi problémák vannak.Olyan szépen nem tudnám kinyomtatni mint a gyári,főleg most,hogy túladtam a nyomtatón
Meg inkább egyszerű feketére cserélném,esetleg még más szín,csak ne ez a neó
-
Speedy007
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
RTX szerintem azon kívül hogy éelthűbbé teszi a környezeti fényviszonyokat sok haszna nincsen bármilyen kártyát eddigg megfogot vagy megizzaszt pláne ha optimalizálatlanság is be jön a képbe pl. az általad említett CP 2077. Control esetén nekem addig jó volt az RTX míg volt vonal élesség ha az elment semmi haszna nem volt.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ah, nem. Annal azert van olcsobb meg jobb egerpad is.

-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nekezdjeditten
-
laposonly11
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Király jó ár, ebben hány Wattos a kártya?
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, köszönjük.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Be kell szerezni mellé még egy + hátlapot és mehet a móka. A mobilitás meg maradt mert úgy állítod a dolgokat ahogy akarod.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Amit Smithy87 írt, arra reagálva írtam, vannak nála teljesítménybeli anomáliák és emiatt gépet akar cserélni. Ha már ezt akarja, akkor szerintem inkább a vga-t cserélje sztem, mint a laptopot.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Látványosan nincs vele baj de szerintem mégid egészségesebb ha vgaval 1 drivel foglalkozik.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az nekem jött. AMD van az EGPU ketrecben de a gépben megy quadro amivel teszteltem így mindkettő kell a gépre.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És meg tudod számolni meg van-e mind a 144?
A 60-at elfelejtheted inkább 600 az a technológia miatt. Hiába mondom, less meg egy olyat és lesz igazi véleményed.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
((Aki böngészni vesz gamer laptopot az érzés miatt milyen másfél millás laptoppal, annak gratulálok.))
Ezermester képességű emberek szórakozásból bármit összehozhatnak én csak a kész termékekkel tudok operálni.
Fog az enyémhez hasonló is majd újból kijönni csak ki kell várni, és persze ha teljes értékű procival igp mellett akkor már minden lehetséges lesz és megy majd az átköltözés. Hogy újból fel lehessen valamit találni ahhoz előbb altatni kell. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
fú már én is nagyon várom, hogy lecseréljem a jelenlegi 60Hz-es 24" dell monitorom egy nagyobbra + gyorsabbra
és úgy néz ki idén sikerül is, ha nem tör ki a WW3.. -
laposonly11
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jó kérdés, sok minden fejlődött, de sok régi ötletet meg félredobtak.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A felhasználói élmény miatt:
a júzer otthagyta a gépet 148 szálon futtatott torrenttel bekapcsolva egy éjszakára. Reggel meg az ölébe vette a kb 80 fokos hátlappal. Ha nem is égette meg a csúnyáját, akkor is okozott "bőrpirosodást" és az ámérikában már megengedhetetlen fiaskó tud lenni; tudják ilyenkor egyből lobogtatni a látleletet a bíróságon... -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És ezt te honnan tudod?
Nem ma kezdtek el vele dolgozni.(2023 -ban meg fog jelenni pár hozzá hasonló játék.) Most komolyan tele van a youtube a videóival, meg lehet nézni hogyan néz ki.
Nekem nagyon bejön az összhatás, hangulata, zenei aláfestés, nem egy átlagos alkotás a mezőnyben. -
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem érted a nit storyt cica. ha van egy normális kijelződ 560 nittel sem bántja a szemed. egy retek 300-on is kiégeti a retinád. nem csak a fényerő a lényeg...
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Minden kiadott forint számít főleg ha elfogyott, ment másra. Elhiheted egyszer nekem is lesz minimum 2k külső monitorom csak érjem meg.
Más:
Erre lettem figyelmes a kedvenc vásárlós helyemről. [link] Ha még valakinek kellene eGPU és ez már PCI-E 4 csatoló felület ssd helyre. Ez pont az a minőség amit én is használok csak jóval lassabb.
Én fogok venni még egy mxm adaptert 1-2 hónapon belül....az összeg fele már félre is van rá téve. Megy a régebbi laposomhoz. Annyira elszálltak a vga árak hogy mást elképzelni már nem is tudok mint hogy a vga igényemet ezentúl asztalival lássam el a jövőben.
A 3070 sajnos eladva, de terveznék egy gtx 1080-as olcsó kártyát a piros MSI-hez ami ha jól sejtem minden nemű kompatibilitási hibát mellőzni fog, vagyis teljesen olyan lesz mintha egy belsőt használnék az információim szerint. Annál ez teljesen ok lesz, és azt fogom utaztatni is mikor kelleni fog.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
"azt vágod, hogy a rendelkezésre álló ramot igyekszik kihasználni minden 64 bites alkalmazás? ha megnyitsz egy chromet 30-40 tabbal - semmi extra, napi híreket a kedvenc híroldalról - az is benyalja simán a 16-ból 10 gigát."
Én itt már párszor próbálkoztam ezeknek az okos mókusoknak minimális IT-s ismeretet átadni, de mindig én lettem burkoltan a hülye. Nézd meg, mindig egyetlen fogalomba kapaszkodva, mindenre rávágják hogy "optmializálatan".
Szóval a válasz az hogy nem, nem vágják, de nem is akarják, és ilyen súlyosan informált emberkék, akarnak tanácsokat adni másoknak gamer laptop vásárlás előtt.
-
szekra
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De várj már, ez kb 1 hónapja volt, miért vártàl eddig? Amúgy amikor személyesen mentem átvenni ott is volt egy ilyen hátra szólás egyik kasszas a raktarosnak: "uh megvan még? sztem nincs mert kiadtunk 3-at, nem hiszem, hogy maradt". Visszaigazolt rendelesem volt, én is asztalra csaptam vna.
-
szekra
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem is sokáig azt írták, majd rájuk írtam, hogy mivan már, erre jött a válasz pár óra múlva, hogy mehetek érte. Ez a te eseted?
-
szekra
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Miért ne adta volna ki? Én is vettem, el is adtam 270ért.
-
pezo00
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen, egyet sikerült éjfélkor online behuzni, egyet pedig nyitáskor Debrecenben. Így lett a fiamnak is meg nekem is
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
😂🤣
-
Ubul86
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
jogos, talán még a stadia is ilyen (volt, emlékeim szerint elkaszálta a google)
de igen, ha pl csak az xboxot nézem, akkor elég egy középkategóriás sima notebook is, bárhol játszható, hisz cloud, távoli erőforrásigényes, nem a kliensnek a gépétől függ.
Szóval ha errefelé tendál majd a játékipar, akkor itt ellehet felejteni a miliós? gépeket. Kérdés, hogy erre felé fog -e menni, és ha igen, milyen időtávokról beszélünk? évtizedek? évek? szerintem utóbbi -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezért a pénzért illene nem csak hőállónak hanem 10 méterig vízállónak is lennie és akkor lehetne.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egybegépet csak akkor vennék, ha überolcsón adnák, mondjuk aprós ár alatt. A keresgélés, építgetés örömét nem szívesen áldoznám be.
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Új avatar cica?
-
spae
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azonos memória méret esetén, "ideális" esetben. De a gyakorlatban nem emlékszem nagy különbségre, de mint írtam lehet már változott...
-
Muerte68
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
3050ti-vel cp2077, gta 5,witcher 3,rdr 2, stb..
Azért még jó valamire
Persze a pókemberre kevés de nem biztos hogy valakinek az az igénye ha nem aaa címeket nyom az ember bőven jó lehet -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
“Sajnos” akkor már megvolt a noti.

-
FőDudu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
azerty vagy a masik aldas: dvorak...
Jo 20 eve megkertek, hogy segitsek mar megoldani egy szamitogepes gondot a kinai nagykovetseg egyik dolgozojanak. Akkor lattam eletemben eloszor olyan programot ami a Windows98 menujet realtime forditotta kinaira. Ha futott a program, akkor kinai lett a menu, ha nem, akkor angol volt. Amikor eloszor meglattam, azt hittem kinai windows - rogton be is rosaltam.... De csak a progit kellett kikapcsolni es utana mar europai embernek is erthetove valt a menu.
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
vakon gépeld már be a hosszú í-t angol billen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként engem se zavar a ruppótlan 300 ftos matrica. nem szép de legalább csúnya

-
FőDudu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Arra gondolsz, hogy letezik automata valto is?

Nagy talalmany...A sok 'hulyenek' meg mar hang felismeres is segit?
Mar vagy jo husz eve azzal szorakoztunk. Dragon Naturally Speaking, 'dictate to word', hasonlok.Malak tudja magyarositani lezeres technologiaval a billentyuzetet. Amit lattam tole az eleg jo lett. Szerintem gyari, magyar billentyuzet nem varhato Razerhez. Nagyobb piacokra sem lokalizal.
-
Degu82
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi de hát 2 évesért nem adok annyit mikor tegnap volt 200ért új. Használtat amúgy sem nagyon akarok max. ha nagyon jó vétel.
-
Degu82
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
[link]
Ez nem jobb 250ért?
Ja látom már megelőztél
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
kár h acser
egy ideapad lenne 240ért 1650-el na az lenne a mai világban szó nélkül 
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
jó az, ráteszed a kávéd, vagy ha billeg az asztal alá rakod stb

-
Degu82
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De ezeknél amik elfogytak meg ennél a hpnál is csak annyit ír Amd radeon grafics. Ez lenne a vega 6? Vagy ez egy szint vele?
Ezt néztem még igaz ez kicsit drágább: [link]
De úgy érzem holnap meg pénteken lesz még sok jó vétel ha beindul minden boltban a black. Szerintem kivárom azt majd próbálok érdeklődni itt vagy sima notisban,hogy melyik jó vétel. Remélem péntekre összejön valami jóság. Köszi a sok segítséget egyébként. Jó látni,hogy mennyi segítőkész ember van itt.
-
Degu82
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi. A 110ért nem gondoltam,hogy kapok újban használhatót. De lehet a 130as megéri még az a 20ast pluszban. Garizás,hogy műkszik náluk? Nyilván el kell küldeni nekik ha baj van vele. De gondolom ha egy jobb pasztát szeretnék bele rakni 1 év után pl. akkor nem szedhetem szét,mert bukom a garit.
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
kösz cica
haver pont a 130 ezreset kereste épp, csak nem tud róla 
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Displayport-on van g-sync kompatibilis mód, hdmi-n még nincs.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azzal nincs baj csak játékra húzós kimaxolt értékekkel.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
[link] Nem értelek, jelenleg még senkinek sincs új szériás laptopja. Ha belenézel a videóba azért húzós lenne az régebbi hardveren főleg ha laptop lenne. Az én gépem az új laptop kiszerelésekhez mérten sem fog gyengén szerepelni. A jelenlegivel meg csak tinglitangli megy 4k-n komoly games kizárt megfelelő fps mellett. Persze lehet menőzni 4k-val meg kínlódni csak minek.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Leveszed a felbontást full HD-ra.
-
Bilux
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
köszönöm
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És isti0308,
Én bányászat alatt nem a chia-féle bohóckodást értettem (nálam az a pár hetes hype nem számít bányászatnak), hanem a "hagyományos" vga-s kapálást.
-
FőDudu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A szerencsetlennek olyan szempontbol igaza lehet, hogy en is lattam mar sodimm ramot teljes hosszusagu tokban.
Azaz a muanyag tarolo ugyanolyan hosszu, mint a DIMM eseten.
Mert a buta gyarto nem a ram moge/ele tette a leirast, hanem melle. -
FőDudu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A Razerek aljan nem veletlenul van az a vasteg gumilab - ami teljesen keresztul fut az aljan.
Elol es hatul is.Gyakorlatilg az gatolja meg, hogy a hatuljan a kijelzo fele kifujt meleget a ventik vissza szivjak.
Ha oda egy szerencsetlenul tervezett venti asztalt teszel, akkor vissza fogja szivni a meleget.
Na ezt nem teszi meg a Razer Stand eseten, mert annak pont ugy van a hatso tamasztekja kialakitva, hogy azon tamaszkodik fel a gumilab teljes hosszaban .
Az elotte levo ventik meg gond nelkul szivjak a levegot alulrol, mert ott nincs semmi ami meggatolna a legaramlast.Egyedi kialakitas, egyedi tartot igenyel.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jó kérdés, szerintem nem, bár fene tudja. Inkább arra gyanakszom, hogy van neki egy jó 5cm-es szabad légrés, ahonnan vígan tudja szipkázni befelé a levegőt.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az, hogy bánatos csajos, még hagyján is,
mert az egy AMD (!!) RTX3070... -
Gergello
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
FőDudu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na ezekre jogosan mondhatom, hogy csilivili gamer szemet

-
L4mie
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen Webcam hiányát még le is nyeltem volna, manapság olcsón vannak nagyon jók ez tény.
Engem inkább a fullos rgb hiánya, meg a más színű wasd tántorított el, jobban szeretem amikor én határozom meg a színeket a wasd-nál
de amíg ezt desktopban már 8-10k-s gamer belépő bill tudja...addig notiknál úgy tűnik egyre inkább 500k felett kell perkálni ezért a .... gondolom nehezen megoldható (ja nem, csak vedd drágábban ha ilyent is akarsz)feature-ért. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
eleve mikor van kimondottan szükség egy gamer gépen numpadra, pláne egy olyanra, amin keskenyek a gombok, mint a legtöbb 15,6" gépen és még véletlenül se ott vannak, ahol egy rendes billentyűzeten?
melóhoz nekem is kell, de ha dolgozok, ki van tolva külső monitorra és billentyűzetre a gép. -
FőDudu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Majd ha lesz LDAC, akkor lesz normalis a BT audio.... addig marad az USB-c port.
Rohej, hogy egy szaros Android telefon tudja, a PC meg nem. -
Speedy007
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem is epenisz méregetésre szeretném hanem csak "fullosá" akarom tenni csak a Legion 7-t ha már a memóriát ki maxoltam illetve 2x-r 1TB-s SSD van benne. Illetve szoktam használni JBL tune 130nc tws fülhallgatót így ahhoz is jól jönne ami meg benne van az mehet a Legion 5 Pro-ba.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem mentem bele sohase ezekbe, mai nap kivételével. Magyarországon nem nézem a partnereket, Lengyelországban azonban mindenkit ismerek kb. itt van érdekeltségem főleg, a magyar terület nekem ritka. Alza amúgy több országban is jelen van, így simán el tudom képzelni, hogy közvetlen rendel be mindent gyártótól. Oda azért már saját konténerekkel kell számolni a tengerentúli szállításhoz.
AU / CZ / DE / HU / SKhttps://www.alzashop.com/alzashopcom-initiates-international-expansion
-
ricogsm
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem hát! -
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az áfa az ilyen, de németbe kell kérni, csomagtovábbítóval, úgy azt is le lehet faragni.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A CP DLSS-sel quality módban is szépen fut, én Elden Ringezek az 5515-ön, azzal sincs gond. Igaz egyik sem ultrán megy, "csak" high-on, ami így is szebb mint amit eddig Series S-en kaptam. JA, mindezt úgy, hogy én a CPU-t 25-30 W-on járatom a 45 helyett, mert úgy halk a hűtés.
A kijelző olyan, amilyen, de messze nem arról van szó, hogy nem látszik annyira sötét, meg a színek is megvannak, csak nem fotó retusáláshoz. Korábban toltam fel egy screenshotot az Adrenaline beállításairól, azzal élénkebbé lehet tenni a színeket a beépített kijelzőn. -
Dhampir
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Még kapható annyiért a Dell G15 5515?
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A jövőtállóság nem pár hónap, vagy egy év. Legalábbis nálam.
Ennyi időre bőven megteszi, vedd meg nyugodtan. -
Muerte68
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha mostani játékok max amihez kell a +8gb rammal ezek menni fognak
Nekem nagyjából ugyanaz a config 16gb rammal és ezek simán futnak
A kijelző az amit sokan nem szeretnek benne de egyénfüggő és tényleg jó áron van
Az ssd sem árt
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Semennyire. Most jó gép ennyiért, ha megbarátkozol a fakó kijelzővel.
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
már most kevés a 3060 6GB is
de az mondjuk legóccóbb sima legion változatban is 420e. Amit nálam láttál fehér pro-t az meg öccáhú.attól függ h mit játszol és h elbírod e a picit gyengébb kijelzőt.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kipróbálom annyit ez megér nekem.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Értem, de nem kellene valami visszajelzés az alaplap irányába ami köthető valaminek a leadásához, mint elindult egy
adatfolyamegy irányba ami veszi és elfogyasztja, szóval nem egészen vak?
Azért köszi kipróbálom.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
THX! Ezt nem is tudtam! Most már érthető
-
cs.zs.
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kifelejtetted a jellemzők felsorolásából, hogy
DDR5 RAM 4800 MHz !
Itt van egy olcsó példány, és ahogy elnéztem, tök jó hűtést csináltak neki !
Újracsomagolt példány 306.000 Ft
Jó vétel!
(de mivel csak 250 nit fényerejű kijelzője van, én egészen mást választottam) -
consono
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Más a dolog eléggé, ott csak 5-6 variáció van, nem 100+
Amúgy meg inkább az a baj, hogy a "elviszi" a figyelmet az, hogy látod a másik kiosztást is. Valószínűleg az üres billentyűzet ebből a szempontból kevésbé zavaró, de tesztelni kellene... -
cs.zs.
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nincs ilyen plugin sajna. HWinfo meg Aida van, de nem akarok még plusz egy process-t a háttérben, úgyhogy marad így. MAjd ha egyszer újrahúzom a rendszert, akkor meggyógyul, mert amúgy ez mindig jól szokott működni.
#81393 consono: Igen, szerintem is az lesz, majd egyszer újra lesz húzva, annyira azért nem zavar, hogy új win-t csináljak.
Viszont ami jó hír, hogy ebben az olcsó Dell-ben van natívan a gpu-ra kötött kimenet is, bár sajnos az a hdmi és nem a type C csatlakozó.
-
tailor
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De, az - pont e miatt vetettem el egy Legion 7-et is itt a fórumon, szóval a nagy kezdeti lelkesedés azért lankad... És igen, tuti kintről behozott, mert spanyol billentyűzetes.
-
FőDudu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
IL&M nem hinnem, hogyn engedi a sajat gepen bedolgozast

Semmi baj azzal, ha optimalizalni akar, hatha van valaki aki tud neki segiteni. -
tailor
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi. Igen, pont így, minden tekintetben.

-
FőDudu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Amit en lattam specifikaciokban:
- RTX helyett Quadro kartya
- ECC-s memoria (hibajavitas van benne)
- komolyabb tapegyseg es hutes, folyamatosabb hasznalatra tervezve.
- vizallo megoldasok (Thinkpadek billentyuzete es az aljukon a folyadekok kivezetesere szolgalo nyilasok).
- szigoruan matt kijelzo. A fenyes kijelzo egy vicc.
- biztonsagi megoldasok. Ujjlenyomat olvaso, TPM chip, smartcard, stb.
- komoly garancia, x oras 'garantalt' javitassal. Munkagep nem allhat.Biztosan akad meg par ami nem jellemzo a gamer vilagra.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
inkább nem megyek bele, nem vág a témába.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet használni, csak azt, hogy nem biztos, hogy itt talál erről releváns tapasztalatot.
Amúgy öszvérrel is lehet menni vaddisznóra vadászni, csak az a jószág nem pont arra a legalkalmasabb (nyilván sarkított példa, de érted sztem, hogy mire célzok).Speedy007: ha valamivel pénzt keresek, akkor az arra leginkább alkalmas gépet veszem meg. Én nem szeretek munkában félmegoldásokat alkalmazni. Lehet, hogy erre a Legion 7 a legalkalmasabb, de azért vannak kétségeim.
tailor: ja, hogy már megkaptad az opimális választ, csak az téged nem mozgat meg.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
"Urak, a Legion 7 szériára is jellemző, hogy RAM cserével kell indítani, vagy ezekben már "rendes" memóriák vannak, és elég csak a bővítésben gondolkodni? (Ryzen 7 verzióra gondolok)"
Itt elsősorban ez a téma, lehet, kap segítséget, de esélyesebb, ha a megfelelő szakmai topikban kérdez ezzel kapcsolatban. Olyan munkára, amit később írt le, workstation való. Lehet csinálni játékos notival is, de az nem arra való, túl sok lesz a kompromisszum.
#81303tailor: csak itt gaming szempontból találsz sok tapasztalatot, viszonylag kevesen vannak, akik itt grafikára használnak ilyen gépeket, meglehetősen kicsi az esély arra, hogy valaki grafikai munka miatt cserélget ramot egy Legion 7-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

és úgy néz ki idén sikerül is, ha nem tör ki a WW3..
Szóval a válasz az hogy nem, nem vágják, de nem is akarják, és ilyen súlyosan informált emberkék, akarnak tanácsokat adni másoknak gamer laptop vásárlás előtt.
Nem hát!

Muerte