- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
nggabi #110418 üzenetére
Köszi a segítséget próbáltam ezt is amit beraktál nem segített. Aztán addig nyomkodtam a wint eljutottam valami hibaelháritóig, az valamit mokolt majd azt mondta indítsam újra a gépet. Megtettem, és láss csodát lett bluetooth. Valami megakasztotta vagy nem tudom. De köszi mindenkinek.
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok. Kérdés. Lenovo Legion5 pro laptop, win11. Egyszercsak eltűnt a bluetooth róla, konkrétan a jobb alsó sarokban sincs ott az ikonja, eszközkezelőben sincs ott, hogy frissítsem a driverét. Hmmm, fura... Járt már így valaki? Szedtem le a lenovo oldaláról másik drivert hozzá, felraktam, így sincs.
-
Mrdevil
addikt
Stalkerrel ne kinlódjatok, jön a peccs hozzá, elvileg a héten. Javít sok dolgot ha minden igaz.
-
Mrdevil
addikt
válasz
maximilian4 #110179 üzenetére
Igen az is jó. Vagy sima átmenő csavar, egy szárnyas anyával a túloldalon.
-
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok. Legión5 pro rtx4070, stalker2.
Ha be van kapcsolva a frame gen 60-70-ről hirtelen 5fps lesz, konkrétan ki kell lépni. Ha kikapcsolom megy azért. Ez ilyen?
Amúgy nem valami szép a játék szerintem epicen sem, néhol belső tereken konkrétán randa, karakterek randák. Csalódás.... Kár.... -
Mrdevil
addikt
válasz
Juhaszatti #107221 üzenetére
Tényleg amúgy most, hogy tesztelgetem a legión5 prot a kijelzője is nagyon fasza, a hdr-je nagyon durva, van egy nagy lg oled tvm azt leveri simán. Inkább a kis moncsin játszok. Hőfokok nagyon rendben vannak, Full terhelés alatt ilyen max 70 fok a gpu, annyi, hogy kB felszáll a gép akkor. De jó tetszik, már fel is ment az ára az emagon nem kicsit.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Evil Snowman #107042 üzenetére
Jéé ilyen is van nem is tudtam. Nekem is lesz majd Bill matrica amúgy, emagrol rendelek azt is már néztem.
-
Mrdevil
addikt
Ezt a Windows hello pin kód kérést nem lehet kikapcsolni teljesen? Felesleges, meg csak idegesít.
-
Mrdevil
addikt
Haladgatok tesztelem a gépet, az Msi afterburnerben nem írta ki a gpu2-t, mokolni kellett, az nvidia overlayt kellet bekapcsolni, utána már ki lehetett íratni a gpu2-t. Annyi, hogy halk egy picit 100-as hangerő is a gép.
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok. Meg is jött a legion 5pro, emag gyors volt nagyon. Mik a lenovo progijai? Most teszem a friss wint fel.
-
Mrdevil
addikt
Srácok, mi ez a g-sync amúgy?
-
Mrdevil
addikt
Tényleg srácok most mi van ezzel a lenovo bios hiba üggyel? Szabad már lenovot venni?
Kiderült az a TUF amit kinéztem radiumban nincs.
-
Mrdevil
addikt
Nah végülis csak megrendeltem egy 4070 tufot. Remélem jó lesz.
-
Mrdevil
addikt
Tényleg mikor pl rádugjátok a hdmi-t a laptopra ki kell legyen kapcsolva minden? Régen volt egy ilyen dolog emlékeim szerint. Vagy ma már nem számít?
-
Mrdevil
addikt
válasz
ForRedGlory #106638 üzenetére
Értem. Ez jó tipp, nekem is mindig madzagon lesz úgyis.
-
Mrdevil
addikt
válasz
MikaVejneGI #106629 üzenetére
Ahha köszi. Gondolom ezt automatán csinálgatja magától nem? Teljesítmény függvényében.
-
Mrdevil
addikt
Mit jelent az, hogy némely notinál oda írjak a wga után, hogy mux switch, ezmiez?
-
Mrdevil
addikt
Ez a lenovo Legion slim5 ez milyen, ez pl hol helyezkedik el a prohoz képest?
[link] -
Mrdevil
addikt
Most, hogy múltkor bent voltam a radiumban mondta a srác ezeket a lenovo loq-okat viszik bőven, szeretik állítólag....
-
Mrdevil
addikt
válasz
ForRedGlory #106504 üzenetére
Hogy rakom fel, foggalmam sincs lusta vagyok pöcsölni vele.
-
Mrdevil
addikt
Bent voltam délután a radiumban, rendes bent a srác dumáltam vele sokat, sok szép gép van kirakva náluk. Épp filozok ez az emagos bizonyos legión5 pro tényleg fasza lenne, lenne rajta magyar Bill, meg egy op rendszer nekem tuti már megvettem volna. Nézegetek esetleg máshol de nincs, ennyiért tuti nincs. Most a kezemben is volt egy ilyen, jo tényleg, nem is tudtam hátul vannak a kivezetései meg ilyenek. Tetszett....
-
Mrdevil
addikt
Kezd elszaladni velem a ló laptop nézegetés ügyben, már a 4070-eket nézegetem.
Megérik ezek egyáltalán, hoznak annyit egy 4060-hoz képest?
Pl erre gondoltam:
[link] -
Mrdevil
addikt
Lehet ma amúgy mocival beszaladok a radiumba megszimatolom őket.
-
Mrdevil
addikt
Tényleg erről a radium.hu-rol mi a vélemény? Én nem is ismertem őket, pedig itt vannak a számban, lehet én is náluk fogok vásárolni.
-
Mrdevil
addikt
Procik, hogy vannak most nem értek már hozzá, régen kiestem a PC világból. AMD, vagy inkább Intel vonal, vagy pénztárca kérdése csak? Pl egy rtx 4060-hoz.
Nekem majd egyszerűbb dolgom lesz tán választani, bár elég szórt a piac gémer laptop ügyben ahogy nézegetem, nekem kijelző kB nem számít, lg oledre lesz dugva úgyis többnyire, akksi nem számít mit bír, csak kábelen lesz nem lesz hurcibálva soha. Nekem itthon inkább helyem nincs egy asztalit össze rakni, meg azt nem is akarok. -
Mrdevil
addikt
Srácok kérdés. Lehet lassacskán majd én is egy ilyen gamer noti felé hajlok. Ezek mennyire bírják ezt a strapát, melegedés, anyagok fáradása ilyesmire gondolok? Ilyen rtx 4060-ban gondolkodok, fontos itt a típus pl Msi, asus, Dell, lenovo, vajon mik a tapasztalatok? Vagy ezek már ilyen 500-600 ezres kategóriában minőségiek? KB 200 éve a notim állandóan a szervizben volt, fujitsu siemens amilo, pfuj, a szőr feláll a karomon.
Állandóan elpattant egy forrasztás benne a melegtől. Gondolom ezek már nem ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest