Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Srácok kérdés. Lehet lassacskán majd én is egy ilyen gamer noti felé hajlok. Ezek mennyire bírják ezt a strapát, melegedés, anyagok fáradása ilyesmire gondolok? Ilyen rtx 4060-ban gondolkodok, fontos itt a típus pl Msi, asus, Dell, lenovo, vajon mik a tapasztalatok? Vagy ezek már ilyen 500-600 ezres kategóriában minőségiek? KB 200 éve a notim állandóan a szervizben volt, fujitsu siemens amilo, pfuj, a szőr feláll a karomon. Állandóan elpattant egy forrasztás benne a melegtől. Gondolom ezek már nem ilyenek.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
Procik, hogy vannak most nem értek már hozzá, régen kiestem a PC világból. AMD, vagy inkább Intel vonal, vagy pénztárca kérdése csak? Pl egy rtx 4060-hoz.
Nekem majd egyszerűbb dolgom lesz tán választani, bár elég szórt a piac gémer laptop ügyben ahogy nézegetem, nekem kijelző kB nem számít, lg oledre lesz dugva úgyis többnyire, akksi nem számít mit bír, csak kábelen lesz nem lesz hurcibálva soha. Nekem itthon inkább helyem nincs egy asztalit össze rakni, meg azt nem is akarok.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
Tényleg erről a radium.hu-rol mi a vélemény? Én nem is ismertem őket, pedig itt vannak a számban, lehet én is náluk fogok vásárolni.
-
Mrdevil
addikt
Lehet ma amúgy mocival beszaladok a radiumba megszimatolom őket.
-
Mrdevil
addikt
Kezd elszaladni velem a ló laptop nézegetés ügyben, már a 4070-eket nézegetem. Megérik ezek egyáltalán, hoznak annyit egy 4060-hoz képest?
Pl erre gondoltam:
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
válasz formula01 #106478 üzenetére
Ryzen7, amit én néztem az ryzen9. Tényleg, hogy vannak ezek az AMD procik sorrendben, szám alapján? Illetve pl egy 4060 vagy egy 4070-hez melyik a jobb választás vajon? Fogyasztás nekem nem számít.
-
Mrdevil
addikt
válasz #34406211 #106490 üzenetére
Értem köszi.
Akku idő nem számít nekem kanócon lesz mindig, kijelző se, oled tvre kötöm úgyis majd többször. Még egyenlőre azt sem döntöttem el, hogy kell e egyáltalán nekem a 4070, nem elég e egy 4060. Nagy dilemmák....-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
Bent voltam délután a radiumban, rendes bent a srác dumáltam vele sokat, sok szép gép van kirakva náluk. Épp filozok ez az emagos bizonyos legión5 pro tényleg fasza lenne, lenne rajta magyar Bill, meg egy op rendszer nekem tuti már megvettem volna. Nézegetek esetleg máshol de nincs, ennyiért tuti nincs. Most a kezemben is volt egy ilyen, jo tényleg, nem is tudtam hátul vannak a kivezetései meg ilyenek. Tetszett....
-
Mrdevil
addikt
válasz ForRedGlory #106504 üzenetére
Hogy rakom fel, foggalmam sincs lusta vagyok pöcsölni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Most, hogy múltkor bent voltam a radiumban mondta a srác ezeket a lenovo loq-okat viszik bőven, szeretik állítólag....
-
Mrdevil
addikt
Ez a lenovo Legion slim5 ez milyen, ez pl hol helyezkedik el a prohoz képest?
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
Mit jelent az, hogy némely notinál oda írjak a wga után, hogy mux switch, ezmiez?
-
Mrdevil
addikt
válasz MikaVejneGI #106629 üzenetére
Ahha köszi. Gondolom ezt automatán csinálgatja magától nem? Teljesítmény függvényében.
-
Mrdevil
addikt
válasz ForRedGlory #106638 üzenetére
Értem. Ez jó tipp, nekem is mindig madzagon lesz úgyis.
-
Mrdevil
addikt
Tényleg mikor pl rádugjátok a hdmi-t a laptopra ki kell legyen kapcsolva minden? Régen volt egy ilyen dolog emlékeim szerint. Vagy ma már nem számít?
-
Mrdevil
addikt
válasz Aljasvip #106651 üzenetére
Régen volt, hogy hirtelen ahogy áramot kap a cuccli az nem tesz jót neki. Azért kérdeztem.... A jó kis oled tvm, nehogy ne tetszen neki.
Mint pl egy memkarit vagy pendriveot is mindig leválasztgatok szépen mielőtt kihúzom.[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Nah végülis csak megrendeltem egy 4070 tufot. Remélem jó lesz.
-
Mrdevil
addikt
Tényleg srácok most mi van ezzel a lenovo bios hiba üggyel? Szabad már lenovot venni? Kiderült az a TUF amit kinéztem radiumban nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Srácok, mi ez a g-sync amúgy?
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok. Meg is jött a legion 5pro, emag gyors volt nagyon. Mik a lenovo progijai? Most teszem a friss wint fel.
-
Mrdevil
addikt
Haladgatok tesztelem a gépet, az Msi afterburnerben nem írta ki a gpu2-t, mokolni kellett, az nvidia overlayt kellet bekapcsolni, utána már ki lehetett íratni a gpu2-t. Annyi, hogy halk egy picit 100-as hangerő is a gép.
-
Mrdevil
addikt
Ezt a Windows hello pin kód kérést nem lehet kikapcsolni teljesen? Felesleges, meg csak idegesít.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz Evil Snowman #107042 üzenetére
Jéé ilyen is van nem is tudtam. Nekem is lesz majd Bill matrica amúgy, emagrol rendelek azt is már néztem.
-
Mrdevil
addikt
válasz Juhaszatti #107221 üzenetére
Tényleg amúgy most, hogy tesztelgetem a legión5 prot a kijelzője is nagyon fasza, a hdr-je nagyon durva, van egy nagy lg oled tvm azt leveri simán. Inkább a kis moncsin játszok. Hőfokok nagyon rendben vannak, Full terhelés alatt ilyen max 70 fok a gpu, annyi, hogy kB felszáll a gép akkor. De jó tetszik, már fel is ment az ára az emagon nem kicsit.
-
Mrdevil
addikt
válasz Tiger. #107246 üzenetére
Igen, de nem csak a hdr miatt szerintem, valahogy sokkal szebbekknek látom a játékokat rajta, a képpont sürüség, vagy nem tudom mi miatt. De pl nem azért mert ezt közelebbről nézem mint egy tévét. Jó tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- Fujitsu Amilo L1300 minőségi gyűjtői veterán notebook Intel Montara- GML i852GM
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
- Apple MacBook Pro Retina "Core i5" 2.7 13" 2015 early, 8 GB RAM, 500 GB SSD, MacOS + Windows
- Makulátlan, garanciális Macbook Pro 16 ! M2 Pro chip! Konzolt és apple terméket beszámítok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest