Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francia91
veterán
-
peet05
senior tag
válasz
thomasa
üzenetére
Az előző széria valóban...nem a legélesebb kés volt a fiókban, de az IRX9-től már pl. a kijelző is 100%sRGB-t kapott. A TUF is rengeteg fejlődésen ment keresztül (FA507). Ami a kisebb pénztárcájú vásárlóknak jó hír. Alsópolcos, igen, de inkább ez, mint egy Katana, stb.
-
válasz
thomasa
üzenetére
Az MSI régiben.(esetleg clevo) Az enyém nem 2024-es, nem jön rá már régen semmilyen frissítés pont ezért teljesen biztonságos. MSI GT70 még mindig a csúcson, megunhatatlan.
És egyre biztonságosabb mint napjaink legközkedveltebb szava.Más:
Megjött az UPS.
Én innentől már nagyon nagyban nyomom!
-
peet05
senior tag
válasz
thomasa
üzenetére
Ezt így rásütni a márkára, nem mondanám. KH szólt, hogy erre a bios frissítésre figyeljünk oda, mert ez és ez lehet belőle (tól-ig évjárat, Legionok, a többi típus egyelőre kérdőjeles).
Bármelyik másik márkánál, típusnál lehet ilyen, és ehhez hasonló, "beüt a szarvihar".
Notebookcheck-en szétnézhetsz, teszteket is megtalálod.
-
Dhampir
félisten
válasz
thomasa
üzenetére
Lenovo Legion Pro 5
(#104196) vakablak93
Igen, a proci erős, csak az integrált GPU gyengécske.
Egy másik Ryzen processzor, az AMD Ryzen 9 7940HS az AMD első dedikált AI-hardverrel rendelkező laptop-processzora.
A Razer Blade 14 notebookban tesztelték:
AMD Ryzen 9 7940HS review: does AI hardware make a difference? -
Csupati
őstag
válasz
thomasa
üzenetére
Az alvó üzemmód és a hibernalas közt az a különbség, hogy míg alvoban készenlétben van a gép és érzéki ha kinyitod, vagy billentyűt nyomsz vagy távolról fel lehet ébreszteni,addig a hibernalas az egy energia takarékosabb "alvó üzemmód" ahol csak a bekapcsoló gombra indul a gép.
-
Raymond
titán
válasz
thomasa
üzenetére
A "sok eve" a lenyeg azt hiszem. Azota mar kiderult hogy nem lenyege es (foleg akkor nem volt az amikor ezt kitalalta valaki mert akkor SLC es MLC SSD-k voltak a piacon) Nem fogod az SSD-t "elkoptatni" ezzel. A swap file a HDD-re rakasa vagy az indexeles kikapcsolasa is hasonlo marhasag. Nem hogy nem segitenek inkabb lassitanak a rendszeren. Az SSD-t pedig azert veszed hogy hasznald es hogy gyorsabb legyen a gep.
-
-
ttomas2005
csendes tag
válasz
thomasa
üzenetére
A leírtakat szerintem kielégítik a Legion Slim tulajdonságai. Már egy ideje figyelem a piacot és nekem úgy jött le, hogy az emag-on a legolcsóbb. Érdemes figyelni az árakat hetente vagy akár naponta mert vannak ilyen "nap ajánlata" meg "őrült napok" akciók, amikkel még egy 20-25K mínusz is be csúszhat Jelenleg pld a ryzen 5 modell 430K, az i5 modell pedig 476. Mindezt úgy, hogy tegnap az i5 450 körül volt, két hete pedig fordítva voltak az árak az i5 javára. Sőt a hónap elején a Ryzen 7 modell 4060-al becsúszott 490 környékére, az is egy jó deal volt.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
thomasa
üzenetére
Én pályáztam egyre, csak erre és csak 1 db-ra. Kedvencekben volt, 5 mp-ként nyomkodtam a frissítést, amikor bejött az oldal, nyomtam végig a rendelést, kártya mentve, már fizetni nem tudtam, kb. 10 mp alatt elfogyott! Most meg tele a HA, a sok nepper beindult. Várható volt, mint mindig.
-
válasz
thomasa
üzenetére
Az teljesen vállalható idiótizmus! Én egy időben a CASIO órákat gyűjtöttem. Aztán lett egy MR-G modellem és az akkorát ütött, hogy eladtam az összeset, csak a királyt hagytam meg. De volt, hogy a különleges Asus notebook-okat gyűjtöttem;
meg volt a Lamborghini sorozat,
a híres Bang-n-Olufsen NX90-es (dupla touchpad!!) amire sokat gyúrtam az a minden "kinyitom-szétnyílós hűtésű" notebook őse; az Asus AIRO volt, de nem jött össze.
Most kizárólag kínai (azaz hamisítvány!!) LEGO emberkéket gyűjtök
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Muerte