Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Nálad sohase tudni
Nekem nincsen mert , nem szeretem, mert baromi kemény és kb fél évet bír, utána kiszárad mint az Aral-tó.
Más fórumokon értekeztem, és ott arra jutottak, hogy púposabb procikra jobb a kemény paszta mert -talán- merevebben tölti ki azt a pár tized millimétert mint a lágyabbak és jobb hatásfokkal adja át a hőt a hűtésnek... -
-
-
Medocsabi
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Bírni fogja. Amit írtál,hogy inkabb idle-ben megy a gép,azt bírnia kell. Nekem a gép van hogy 3 hónapot ment 0-24 ben tavoli elérés,seed stb miatt. Mitől lenne baja? 50 fok alatt be se kapcsol a venti.Azért-szerintem- sokan el vannak tevedve azt illetőleg hogy a gép van- e ertünk vagy fordítva. Azért van hogy használjuk. Rendszeren takarítani kell,meg ellenőrizni h minden rendben van-e és kész.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Úgy gondolom a 0/24 járatást semmi se szereti, max. a komolyabbak eltűrik/kibírják de hosszútávon nekik se "jó". (a consumer gépeknek meg főleg nem hisz azért consumer nem?
) Nem ismerem a gépet részletesen, ezért nem tudom miből épült, mennyire minőségi alkatrészekből, de a kopást, amortizációt nem igazán lehet elkerülni így.A kérdés itt az, hogy csak pl. néha rá rdp-znél és szöszölnél rajta félórákat amúgy meg idle-be szunyókálna VAGY sokszor "terhelnéd" is.
Nyilván te tudod mit akarsz vele csinálni, így neked kell belőni hogy gyilkolod-e tovább vagy sem. De szerintem light-os terhelést bírnia kéne még így is, hogy vékonyka. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Nem tudom mióta van meg és mostanáig bezárólag mennyire ölted le a gépet, de elvileg bírnia kéne annak a gépnek a "sima terhelést" ha sok idle időszakkal számolunk szerintem... de ha félév és cserélnéd, akkor én a helyedben lehet nem nyúznám nagyon -feleslegesen?-, hogy utána tovább tudd passzolni valakinek még "tűrhető" állapotban jó pénzért.
Nyilván itt a kérdés az hogy a -vásárlásig?- köv. félév alatt mikkel terhelnéd, illetve utána tovább adnád valakinek vagy kuka. Mivel már volt jó pár géped tudtommal, ezért tudni fogod mit tegyél szerintem.Ezt a a gépet amúgy ki ajánlotta neked? magadtól vetted vagy valaki rábeszélt? Jelenleg mi konkrétan a gondod vele amúgy? (most nincs kedvem visszagörgetni ha itt téma volt ez)
-
Medocsabi
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Hát bizony lassan az én kisöreg 7559-cem is érik a pasztázásra, a maga cuki i5+960m-jével. Karácsonykor lesz 3 éves, és még az eredeti gitt van rajta, 80 fok fölé sosem megy így sem, de ezerszer hangosabb a venti mint pár éve. Időközönként kifújom ugyan sűrített levegővel, de az a terv hogy széthullásig használom
(vagy ameddig szerver lesz a Warcraft3 és Battlefield 3 alatt)
szerk.: de lehet xtu-val offosra undervoltolom, és beküldöm cserére...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Az a gond,hogy mindkettőtöknek igaza van.A Digiprime-nak engedélye van a bővítésre az Asus-tól,a hivatalos magyar forgalmazású gépekre is.Ettől függetlenül még mindig akad szürke,kintről behozott gép is.Ezért kell elkérni a kiszemelt gép sorozatszámát és ellenőriztetni az Asus-sal.Ha stimmel,akkor AZT a gépet meg lehet venni nyugodtan,majd a sorozatszámot beregisztrálni.
-
[-HERO-]
senior tag
-
echterion
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Na igen, ez működik, ha van rendszered, ami működőképes és elég nvme slot-od. Na most nekem csak olyan gépem van itthon, amiben egy slot van és azon megy a win. Tehát vagy a mentendő ssd- lévő rendszert használom, vagy mást nem, mert nincs is ilyen linuxom és még sose használtam linuxot. Most épp karikázik a másik laposban az ssd, megátom, mi lesz. Pc-ben nem állt fel, el se kezdte a boot-ot.
-
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Tudom sok az off, de bocsi!
Az a helyzet hogy persze néztem a beállításoknál ezt az elsődleges, másodlagos monitor opciót, nem ment valami miatt, már nem tudom nincs előttem, de konkrétan visszatérek rá ha hazamentem, mert most én is a balcsin vagyok hónap végéig veled pont szemben.
Majd megírom mire jutottam.
-
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Igen ez a fránya Windows. A múltkor jött valami frissítés, nem nagy verziószámos amiről tudom mit fog előidézni, hanem pár apró. Észre sem vettem csak a laptop hangjával volt valami, jobban pörgött a venti. Ki volt lőve az nvidia. (Ilyenkor nagyobb hőfokon üzemel valamivel). Szabályosan nyoma sem volt, és pár újraindítás után a gpu-z még a kínálatából is kilökte. Egyszer láttam ilyet és kirázott az ideg. Na ne, most döglesz meg? De sikerült újrarakni a drivert. A defender meg folyton kilöki a perifériáimat. Folyton engedélyeznem kell a nem túl legális cselekményeimet, na jó ezt hagyjuk.
A to..ent átköltözött máshová. 
De ez a AB-val nem müszik dolog. Itt a Forza Horizon 4-re gondolok. Míg rájöttem és persze olvastam addig 3x tettem újra a kicsikét, de megérte nem feladni.

A lényeg, nehogy már lássam hogyan melegszik a hardver? -
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Talán nem tűnt el véletlenül az Ebay kínálatából a vga típusom, amit ma már csak a Taobao oldalán lehet fellelni. Mindegy téma lezárva.

(#39303) Muerte: Lehet.
Viszont biztos futok még egy kört. És meg fogom kérdezni az eladót ezzel kapcsolatban.

(#39305) MaxxDamage: Azt elhiheted még egy kábelt ehhez a konfighoz nem veszek. A legközelebbi vga vásárlásom alkalmával a monitor is megy KillHates-hez, hogy legyen tanúm is, nem én bénázok.

-
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256
üzenetére
Ezt én sem vágom igazából..Normál esetben az Optimusnak ki kellene kapcsolnia,ha HDMI-n vagy DP-on keresztül megy ki a jel,de itt jönnek képbe ugye vga a mókolással járó lehetséges bugok,bár az is lehet hogy csak kábel gond,végig kellene próbálgatni minden variációt.
-
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Vettem 2.0 hdmi kábelt az Aqua webáruházon keresztül,(bár hogy honnan mindegy), mivel előtte meg a Media Mark-ból szereztem be egy hasonló csodát, több funkciós mindentudó vackot eladó segítségnyújtást igénybe véve, nem is mondom mennyiért. Addig dugdostam míg eltörtem. Egyik sem segített. Na ja a részletekkel nem próbáltam égetni magam.
Az hogy "elvileg" azért írtam, mert hallottam olyat hogy vesz az ember 2.0 -at amire az van írva, aztán valójában nem is az......a lényeg feladtam.
Na látod ezért imádom a gépem, egyedülálló, tele van meglepetésekkel, teljesen egyedi darab egyedi hibákkal. A 60Hz meg olyan mintha 144Hz lenne.

u: Az IGP nincs letiltva. Habár ha lecsukott kijelzővel bootol a gép(főleg ha gyorsan még egyszer újraindítom) akkor a lapos sötét marad, csak a monitor funkcionál, és az AB se mutatja a gpu2..azaz csak 1 gpu van jelen. De néztem így is úgy is. Mikor az igp-t így kilövöm az NV panel beállítás felülete is változik, hiába. nem jöttem rá mi lenne a megoldás.
-
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Lenovo Y27g. Ha jól emlékszem, nem vagyok otthon. Az első gaming monitorom, sosem volt eddig más. Még Karácsony előtt vettem, majdnem benéztem egy hasonlóval, még jó hogy figyelmeztettetek az a másik hasonló Lenovo miért volt olcsóbb, mert az oldal rossz adatokat közölt.

És igen felmerült bennem hogy akár hibás lehet a gépem, bár nehezen tudom elképzelni, nincs semmi erre utaló jel. -
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
A mini displayport nem működik, nincs jel. Az van a gépemben a monitorban meg gondolom normál. Két kábellel is néztem. A HDMI az stimmel de csak 60Hz jel opció van. Azt is két kábellel néztem elvileg 2.0 mind. Bár említettem korábban, nagyon nem lovagoltam a témán. Lehet bármi kompatibilitás difi.
-
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
"Ez egy forum valaki idejön és elolvassa, hogy a 60hz menynire jó....."
Na és mennyire jó? Egy személyes tapasztalati meghatározás volt a részemről, ami mellett elmondtam hogy nem használtam még mást, vagyis nincs összehasonlítási alapom sem.
"Nálam 60Hz kijelző fut és nincs panasz. Tudom erre lehetne mondani, (I)mert még nem láttam jobbat(/I)...."
Szövegértelmezés kérlek mielőtt támadsz. Nem beszéltem le semmiről, nem tévesztettem meg semmivel. Viszont célozni szándékoztam rá, ha véletlen akár olyan jönne össze sem lenne világvége, mint ahogy volt idő mikor csak az volt és meg voltunk vele. Nekem megfelel most is, neked nem, ennyi.Nincs bajom azzal nálad mi számít még gamer gépnek 2019-ben, de hidd el ezeknek a követelményeknek mit támasztasz nem biztos hogy mindenki meg akar felelni.
Ne izgulj elolvassa az összes hozzászólást, a tiédet is.
-
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Elég szomorú hogy mindent kiforgatsz. Ki mondta hogy 60Hz kijelzős notit vegyen? Csak arra céloztam azon a témán hogy 120Hz vagy 144Hz felesleges rugóznia olyannak aki nem készül az életét kockulásra fordítani, mint pl te. Képzeld mindenkinek más szempont fontosabb laptopjában, a képfrissítés nálam nincs az első helyen jobb ha megemészted. És a szemem sem romlik teljesen jól látok mindent 60Hz mellett is.
Kevés zsetonja van koncentráljon inkább a vga-ra erős kompromisszumok esetén, vagy vegyél neki te gépet minden jóval felszerelve. Eszméletlen az a sok okoskodás amit elő tudsz adni. 
-
Metacska
aktív tag
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256
üzenetére
Értem az álláspontodat.Nálam csak egy a gond ,nagyon megszoktam a 18"-os panelt.Van otthon 17-es AW is és hát,az sokkal,de sokkal kisebb hiába 1" külömbségről beszélünk ez egész más,nem szívesen váltanék vissza kisebb kijelzőre ez miatt,persze fáj a szívem egy baromi gyors 120Hz/ Gsync-re,de nincs 18"-ban.
A portok része,meg a kasztni stb. engem hidegen hagy.A mókolás problémái is,sőt annak azért tényleg van "varázsa" is,olyannak,akit mozgat ez a téma.Erről a részről megértem RM-et,én is mókolás párti vagyok,de az ésszerűség keretein belül. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256
üzenetére
Ésszerű keretek között nincs baj az mxm upgraddel,ha megvan a plusz 20-30% teljesítménytöbblet 2-300$-ból,(beszámítva a lecserélendő kártya eladási árát) és azonos,de mégjobb,ha kevesebb fogyasztásból. Nyilván egy ilyen RTX5000 quadro csoda ami 150W-ból is csak ~+9%-kot hozna teljesítményben az 1070-éhez képest,és csillagászati összegért,az egy halva született ötlet.
-
-
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Tudom hogy quadro ott a nevében, aztán ki tudja lehet jön az olcsóbb geforce változat is ahogy szokott lenni. RTX 2080-ból (is) van maxq változat alacsony fogyasztáson, majd meglátjuk hogyan alakul. Quadro-val kezdtem, lehet quadro-val fogom befejezni ennek a gépnek a pályafutását.
-
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Sok emberrel ellentétben én elégedett vagyok laptopom látványától és teljesítményétől. Ez tudom fájó lehet de már ideje lenne hozzászoknod. Ha csak egy mód van rá kihasználok mindent hogy minél tovább maradhasson. Hogy mi hajt nem kell megértened én sem tudom. Nem biztos hogy csak a teljesítmény.

Momentán még semmit sem tudunk ezekről a jövőbéli kártyákról így mi fogy el fagy fő le is hagyjuk. Te is tudod az átalakításoknak hála jól hűt a gépem, a fogyasztás sem biztos hogy az egeket fogja rengetni. Mindössze a vram résznél lévő kitüremkedés aggaszt és a csavarlyukak.(#39174) KillHates: A patent gép már megvan. Hogy mibe kerül relatív, vagy lesz rá vagy nem. Új gép szóba sem jöhet.

-
matyee
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
Megértem és igazad is van, ha a 9-es sorozatot "normálisan" sikerült volna megcsinálnia Intelnek. UV+delid esetén is a csillagromboló kategóriájú P870TM1 is alig bírkozik meg vele stockon... A 9700k esetén pedig hiába van 8 mag nincs HT, így nem sokkal vagy előrébb vele, mint egy 8700k-val. Én meg most pont nem foglalkoznék annyira cpu-val, 8700k mindenre elég (delid+UV) és majd később folyamatába lehet bele lőni egy jobb 9900k-t.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Én sehol nem láttam olyat, hogy ne kellett volna 45W TDP mellett a kb. 160 mV UV a stabil all turbo boosthoz. Innentől meg inkább silicon lotterynek érzem a dolgot. Vagy mire gondolsz, milyen konstrukcióra? Mert a TDP emelés ugye a hőfoknak is odabasz...
Az UV-n meg a TDP növelésen kívül nem sok egyebet tudok. Persze az 50-60 W-ot is le lehet hűteni, ha nagyon akarják, de annyival nem kínálnám meg ezt a procit... Meg azért nem is erről az árkategóriáról beszélünk. Elismerem, egy 600-700 ezres Clevo jobban hűt, de ez csak 330 volt majd egy éve. Szóval jó nekem az a 75 fok... -
gyépés
aktív tag
-
gyépés
aktív tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Egyszer belinkeltem ide képpel egy eredményt. Ott alacsonyabb hőfok volt, mert több volt picivel az UV és később kijött, hogy nem stabil. Csak volt gép újrarakás és elvesztek a mérések. Csak emlékezetből írtam. Egyébként ugye mindenképp power throttling van ezzel a procival, ha nem tudjuk elérni a 160mv UV-t, és soha nem fogja tartani az all core turbót gyári TDP-vel, szóval ez sem tudja. Meg ahogy tudom, a primeban nagyon nem mindegy, mit futtatsz és én SmallFFT-vel teszteltem anno, ami úgy emlékszek bazi alacsony freki mellett is széthantja a procit, nem emlékszek magas frekikre, de végig 100% terhelés volt max. TDP-vel. Jarrod az Aidával szokta nézni valahogy, de nem találtam meg, hogy csinálja pontosan, úgyhogy frekit nem tudok mondani, de szerintem nem is releváns annyira, mert pont annyit tud, mint a többi ilyen proci ekkora UV-vel, 45W TDP-vel, thermal trottling nélkül. Innentől szerintem csak az fontos, ezt a teljesítményt minél hűvösebben tudja. Nekem a 75 fok jó.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
A 17R4-nél több mint 15 fok a nyereség, ha használsz alatta hűtőpadot.
Gondolom azért is ugrik meg a disszipáció, mert a homokfuvatástól mikrószkópikus bordázat keletkezik mindenhol és radikálisan megnő a hőátadó felület.
VISZONT! Felmerül a kérdés, hogy a gyártók akkor miért nem így csinálják?
Mert;
-csupasz felületnél nagyon oda kell figyelni, az oxidációra az brutálisan ronjta a hatásfokot
-esztétikai okoból; eléggé sztímpánkos ha "világít" a réz a gép alsó hűtőrácsa alatt
-az a porfesték ami általában rajta van a bordán, hítpájpon egy olyan speciális festék ami elég jól közli a hőt a levegő fel, aluminíum szilikát van benne és mint azt már milliószor leírtam a réz vezeti a legjobban a hőt és az alu adja át a levegőnek.Persze a nagyok csupaszon hagyják, mint ahogy mi szeretjük a lányokat:

Mert azért ez elég sexy ♥
-
-
kdavid23
aktív tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Én orvos vagyok, nem igaz amit írtál. Székek összetolva, vérző fejű...folytathatom... valójában hajléktalanok a Fiumei úton sokktalanitó előtt, total betépve várja a verekedés utáni megtisztulást a gyógyszermetabolizmusra fittyet hányó májával, késsel a zsebében... apropó láttál már megkéselt orvost? Nyugaton a "biztosító" a kórház közelébe sem engedi az ilyen beteget, mert nincs pénze. Nálunk ellátják, nem szívesen, de ellátják. Ültél már Londoni gyermekkórház várójában, valószínűleg egyedül lennél fehér keresztény... Stadionok száma nem kirívó, de az utak, metró, vasút épül, bér picit nő, migiri-migiri migráns csökken... Clevo gépem van, sokat tanultam, sokat dolgozom, de megélek. Elégedett vagyok.
-
echterion
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
SZERINTED egy "leprafészek" és SZERINTED "egy daganat Európa seggén". Remélem, már elmentél innen és a nagy nyugati demokráciából osztod az igét, bár úgy látom, a kulturált megnyilvánulási formát nem sikerült magadévá tenned. De ha ennyire szar ez itt, akkor minek is foglalkozol az itt élőkkel? Menj vissza oda, ahonnan előbújtál, és élvezd, nem kell itt osztanod tényként a véleményed, mert az kb. olyan, mint a s*gglyuk (tudod, mindenkinek van, de...). Köszi.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
igen igen, a valóság meg az, hogy a mérnöki felfogás megy a kukába és jön a gazdasági, azaz minél olcsóbban
legalábbis Mo.n
de ezt csak offbaamit ezzel akarok mondani, hogy te lehet 2év múlva is kockulni fogsz, de ő nem biztos, még ha most azt is hiszi, azaz nem biztos, hogy jó ötlet egy tényleg bika gépet összerakni neki...de persze ha van rá pénz akkor vehetne külső gpu-t is és ráköti
viszont ahogy olvasom 400k a limit (vagy most akkor 600k?) ezért ésszerű megoldás kéne neki, nem ferrari..szerintem....bár azért kétlem, hogy 600k ért már nem találna egy egész jót 
-
Metacska
aktív tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Tehát mondjuk ez a belépő szint:
Helios 300 -
Metacska
aktív tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Jelenleg az adatlapomon található gépem van, ezzel a configgal nálam a high grafikai beállítások 1080i-ben nem minősülnek kompromisszumnak.
Ha valaki 4k-n ultra beállításokkal játszik egy 32 colos monitoron és ebből ül át egy laptopba azt megértem.
Ehhez mérten is 600k egy valamire való laptop az én átlagos igényeimmel?
-
MR007RM
addikt
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Majd megírom a választható laposok listáját (biztos kapok majd a nagykertől) és megírjátok melyiket lenne érdemes. 1070/1080 ami alá nem adnám, de 2070 még jobb volna. Clevo i7-8700K + RTX2080 és 2 év teljeskörű gar. + free oda-vissza szállítás az 840k lenne ahogy néztem. (de meggondolandó számomra ekkora összeg kiadása egy laposért)
Intel GPU az egy +hibaforrás (de enyémbe is volt, de tiltva és lehet úgy is egy +hibaforrást jelenthet, fene tudja)
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Dehogy hülyeség!
[kép] a képen ami látható, jobb mint kéne (nekem tökéletes) és nincs Intel GPU meg hasonló hülyeség se) meg van (gyári) bezel, meg sok cuccom elrakva ami a VSK-hoz lett véve.
VC az jó cucc. Tudtok olyan mostani gépet amibe nincs Intel GPU, csak Nv pl.? (mint a VSK esetén ahogy van) hűtése is rendben van? Stb...?7-800k-t meg nem szívesen adok ki most (ezek után) egy laposért...legyen az akár arannyal bevont is.

Ja és erre a "kártalanításra" vissza térve azt is elmondták, hogy ezzel ha most nem élek, akkor nem ajánlják fel mégegyszer. A laposom még a szerviznél van és lapot, full.gépház cserét, bill.-t kapot újakat és most élek a kártalanítás lehetőséggel, így ha jól tudom, küldik ki a Hollandokhoz a VSK-m
/nincs return) na nem volt egyszerű a döntést meghoznom, de remélem jól döntöttem! 
-
KISDUCK
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Muszáj, kell a hely a
loli hentainak. Just kidding.
Most viszont reggel bekapcsolásnál feltűnt, hogy a bekapcsoló gomb csálé. Mintha kicsit magasabban lett volna és nagyon billegett is. Kikapcsoltam a gépet és határozottan lenyomtam a gombot. Egy hangyányit jobban néz ki, remélem nem lesz vele gond. Az ujjlenyomat olvasó is működik jelenleg.
-
válasz
Pocok256
üzenetére
Nem álmodok!
Ma beszéltem 2 nagykerrel és ha kapnék végre olyat a szerviztől, akkor az árát le vásárolhatnám, vagy vissza kérhetném a pénzt is. /DEMAND mondta/
Holland Asus aki erről dönt...és nem tudom a Hollandia az miért nem érdekelt a Magyar törvény, jogszabály általam jogosan megállapított kérelmemnek (Magyarul ne ő döntse el az itteni jogszabály semlegességét...vagy mi a sz*r) -
MR007RM
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Akkor olvass vissza! Valami nem okés nálam és nem konkrétan a ram magában a felelős. Látom szokásod más baján röhögni te ilyen vagy mind tudjuk.
Ha nem tudsz segíteni akkor minek offolsz? Amúgy a netről bármit el lehet érni, akár az összes ide bejött kérdésre meg lehet találni a választ máshol amivel már foglalkoztak, és össze lehet rakni, ki lehet kísérletezni, csak legyen rá időd. De mind ez segítséggel jobb és biztonságosabb mivel nincs két egyforma gép. De nyugi tőled nem is vártam semmit.(#38203) MaxxDamage: "az én gépem máshogy működik".....Nehogy már komolyan vedd!!! Kínomban írtam, mert nincs rá válasz.
Irány a Ram topik, létezik, mond meg ott is. Nem a sebességen akarok állítani, az már rég ki volt vesézve. Nagyon nem is piszkálom, hisz amiről nem olvasok, tudom hogy mi azt hagyom.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Ezektől félek én is csak nehéz megfelelő amd-s gépet találni. Csak asus tuf szériás masinák jönnek jelenleg amikkel lehetne játszani is, de már a (fizetett) youtube videókban is látszik, hogy tejfölös doboz az egész. A kijelző úgy hajlik mint az egyes polikarbonát, mondjuk ez rossz példa talán még az is masszívabb. Szóval az egész gányabbul néz ki mint a 7 éves haldokló pavilionom. Még ebben a hónapban meg kéne vennem az új gépet csak nem tudom hogy mit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/így is több a nagyker ára a volt notimnak, mint amit ajánlottak/

(vagy ameddig szerver lesz a Warcraft3 és Battlefield 3 alatt)

Muerte