Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz Tegrinator #25614 üzenetére
Tapasztalatom nincs vele, dehogy enniyből már normális supporttal rendelkező gépet is kapsz az tuti!
pl: ASUS[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tegrinator #25883 üzenetére
Legalább annyira,mint ha ZenBook Pro UX550VE-t vennél.
-
nagyúr
válasz Tegrinator #25886 üzenetére
Akkor inkább valami kifutó gaming gépet nézz,pl.Dell 7559-et.
-
nagyúr
-
sabre18
csendes tag
válasz Tegrinator #25895 üzenetére
Szia, a G5 valóban csak a 8.gen prociban különbözik a 7577-től.
A 7577-et sokan dícsérték, jó a hűtése, a G5-nél az eddigi külföldi tesztek (pl notebookcheck.net) már nem voltak olyan lelkesek, valószínű az i7-8750H még jobban melegszik, amit talán már nem tolerál annyira jól a 7577-hez tervezett ház/hűtéskonstrukció.
A G3-ból ugyan van 17-es kijelzős is, de összességében gyengébbnek mondják a kialakítását, és a hűtését.
Van még a G7 elvileg, de az Magyarországra egyelőre nem jön.Amúgy a mysoft-on kívül a laptopszalon, notebook.hu is árulja már őket a megbízhatóbb boltok közül, de kevés konfig van még belőlük, és jobbára csak linuxos konfigok, azaz ha kell a Win10, azt még meg kell venni hozzá + telepíteni mindent.
Ha pesti vagy, akkor a 7577-et valamelyik Mediamarktban (legutóbb a Mamutban láttam egyet úgy 3-4 hete, de korábban a Westendben is volt kirakva), vagy pl az Astoriánál levő Laptopszalonban tudod megnézni, ez utóbbiban G3-at és G5-öt is találsz (ha nem viszik el épp aznap előtted , én elsőre így jártam).
G5-ből főleg a pirosak elérhetők, ha fekete kell, akkor a laptopszalonosok nekem augusztus végét mondtak, mint következő szállítmány. Más bolt esetleg gyorsabban szerzi be, nézz körül.
Ja, és ha kell a Thunderbolt port, akkor arra figyelj, hogy az csak opcionális, célszerű a vásárlásnál tisztázni, hogy biztosan legyen rajta.
A laptopszalonban levő G5-ön volt ujjlenyomatolvasó (pedig több helyen ezt is megkérdőjelezték), és fehér színű mind a billentyűzet, mind a bill.háttérvilágítás (vannak fenn itt-ott termékképek piros színű billentyűkkel, de ide jellemzően fehérek jönnek).
Ennyit tudtam segíteni most.
-
echterion
nagyúr
válasz Tegrinator #27335 üzenetére
Ha vinyó nélkül veszed, akkor nem lesz mit átvinni. Persze, hogy jobban megéri utólag venni bele.
-
echterion
nagyúr
válasz Tegrinator #27344 üzenetére
Hát át lehet, de gyorsabb lenne egy újat felhúzni rá, mert az átvitelhez először képet is kell egy külsős progival csinálni a vinyóról, ami plusz idő. Én a tiszta telepítés híve vagyok, nekem mindig egyszerűbb volt az a módszer, mint keresni progit, letölteni, telepíteni, tudni is kell használni, eh, egyszerűbb egy új telepítés nekem, na.
-
echterion
nagyúr
válasz Tegrinator #27351 üzenetére
Jaaaa, azzal nem lesz gondod, az alaplaphoz párosítja a win kulcsot, amíg azt nem cseréled le, nem lesz vele gondod.
-
Drenadar
veterán
válasz Tegrinator #27625 üzenetére
Tudtommal EUn belül nincs vám 😃
-
maximilian4
addikt
válasz Tegrinator #27625 üzenetére
Nyugodtan haza lehet hozni a dobozában. Ki sem kell bontani. A számlát is hozza haza, mert az fontos ha kell a garancia.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
őstag
válasz Tegrinator #27629 üzenetére
Lakat.
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
maximilian4
addikt
válasz Tegrinator #27629 üzenetére
Igen. Én úgy gondoltam hogy ha Ő akarja kibontani (sok embernek lényeges ennek az érzésnek az átélése), akkor ezt is megteheti.
Brexit az majd jön, de ettől függetlenül utána is lehetséges hogy a vámunion belül maradnak. Egy állam akkor is meg tud ebben állapodni az Unióval, ha nincs benne az EU-ban.
Én reálisabbnak látom hogy minket hamarabb kiraknak egyébként jelen helyzetben.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
őstag
válasz Tegrinator #27632 üzenetére
Most akkor a TSA-tól félsz, vagy egy köcsög f@sztól, aki ott lopkodja ki a cuccokat, ahol tudja? Nem mindegy...
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
echterion
nagyúr
válasz Tegrinator #27635 üzenetére
Van okod, persze. Én tuti nem a raktérben hozatnám, hanem kézipoggyászban a gépen. De ez szigorúan magánvélemény, mert ugye a PC-be nem fér bele, hogy bárkiről is azt feltételezzük, hogy lop...
(#27636) Ficcs: KillHates.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tegrinator #27635 üzenetére
Én csomószor szoktam. Lakat helyett műanyaghuzalt ráteszek. Azt csak akkor nyitják, ha felvágják...vagy van ugyanolyan színű, hupililás szalagjuk, akkor nem veszem észre.
Én a dobálástól félnék....Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Darth_Revan
veterán
-
gurubefree
senior tag
válasz Tegrinator #29038 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
nagyúr
válasz Tegrinator #29321 üzenetére
Mekkora ostoba suttyó videóbloggernek kell lenni ahhoz, hogy felrakjon egy olyan videót, ami alulvilágított (tehát sz@rt sem látni) és még az autofókusz is folymartosan rángatózik?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
consono
nagyúr
válasz Tegrinator #30111 üzenetére
A monitort USB-n is fel kellene dugni, nem csak a DP-n... Én legalább is még csak olyant láttam, ahol ez kellett.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
válasz Tegrinator #30111 üzenetére
Ha a monitorra USB perifériát dugsz, akkor oda kelleni fog a géppel történő USB-s összekötés is, azaz láncba kötöd! Ilyenkor a monitor egy egyszerű USB HUB-ként funkcionál! Kikapcsolt (stand-by) állapotban is ad áramot az ide dugott perifériáknak, tehát ha lehet olyan dolgot ne dugj bele aminek nem tesz jót, hogy folyamatosan be van kapcsolva; pl: USB HDD vagy USB-s hűtőpad
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Tegrinator #30146 üzenetére
Igen, sajnos a wireless USB fejlesztése elakadt valahol...
Nekem is olyan a gépem mikor felrakom a hűtőpadra, mint egy pók a hálója közepén![ Szerkesztve ]
-
nimmrody
tag
válasz Tegrinator #30147 üzenetére
Tesztelgettem probalgattam, es egy ThrottleStop progival be tudtam loni most az I7 8750H proci hofokot.
Vegre nem 95 fokon ketyeg jatek alatt.
Innen neztem le: [link]
Ez pedig már a sajat videom most toltottem fel (BF5 Multi) par perc csak de vegre jo igy visszaveve a feszultsegszintet.. 75 fok lett atlagban 90-95 utan.
Koszi mindenkinek a segitseget a temaban.
-
bandras54
aktív tag
válasz Tegrinator #31992 üzenetére
Szia!
Ennél a típusnál mit ért a leírás opcionális thundetbolt alatt -
Aventador91
őstag
elég jól szellőzőnek tűnik a laptop alja
viszont videót nem találni róla hogy mennyire bírja. valószínű bírná, de ha biztosra akarsz menni akkor olyan laptopot vegyél amiről van néhány egpus videó youtubeon, monitorozva minden[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
i7 8850h t tippem szerint nem fogja tudni lehűteni hosszabb távon, de nem is igazán van olyan gép (15 ben szerintem nincs is) ami képes lenne erre a műveletre.
Még mielőtt valaki beszól nem érdekelnek a ment xx játék alatt nálam nagyon hidegen beszólások mert nem relevánsak. Ereszd rá a prime95 1-2 órán át és ha ledob akár 100 mhz et is a turbóbol akkor az már kuka.
Csak azért írom mert nálam mordor alatt semmi baj nicns mikor meg elekzdtem divizni pl és rászállt mind a 6 magra és mind a 12 szállra akkor bizony ledobta az agya az ékszíjat. majdnem prime szintű terhelést okozott a gépnek és ugye ott van Muerte kedvenc ubifos Kalózos ? Rómais kaszabólos nindzsa játéka is az is eléggé eszi a cpu t.Na közben találtam tesztet,Teljesen ledobja a turbot szóval erre számíts.. kb felezi a teljesítményét...
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
KFORboy
senior tag
eGPU nem jó móka gamingre...
Túl sok lesz a késleltetés.Kapcsold ki az RGB-t és vid a marslakót !
Esetleg váltsd a gépet belépő gamer notira Lenovo y530 vagy dell g5
Ezek szolid megjelenésűek irodára, főleg a y530 nagyon komoly de a szervizes háttér miatt feszkó garantált[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
Pocok256
veterán
válasz Tegrinator #32010 üzenetére
Mindennapi húrcibálásra nem tudom ez egyén függő nálam az aw volt ilyen téren az etalon, az bírta a strapát léptem már rá esett le betonra 1 és fél méterről .. csukta oda villamos ajtó metró ajtó stb stb és semmi baja nem lett, legalábbis a váznak csak apróbb sérülések. Ehhez képest az msi ha leesne 1 méterről az 100% hogy ripityára törne, de maradjunk annyiban, hogy a gépek 90% pont ezt csinálná mint az msi. Az aw ilyen téren etalon nemhiába rohadt nagy és rohadt nehéz. Itt neked kell eldönteni menynire vagy képes vigyázni a gépre én tuti nem, szóval emiatt nagyon nem is hurcolom ha mégis kell akkor majd az aw t fogom be erre.
Melegedés... hát igen gpu az zseniális nagyon jól tartja azt amit kell, maga a hűtés jól megtervezett elegendőnek kéne lennie, ami szerintem gáz az a paszta. 2 héten belül viszem újrapasztázni a gépet, reménykedek benne, hogy kilehet valami jót hozni belőle, Az international megoldás az, hogy undervolt picit és a 3,9 ghz es 6 magos max turbot bios feloldás után 3,6ghz re veszik és állítólag úgy már nem throttlingol egyáltalán... vesztettél 300 mhz nem olyan nagy dolog.
De remélem nemsokára tudok több infoval szolgálni ilyen téren
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz Tegrinator #32013 üzenetére
Fene sem tudja mit jelöl az rf de nekem 1070 el szerelt van
-
echterion
nagyúr
válasz Tegrinator #32010 üzenetére
Van itt egy külön fóruma az egpu-nak, egy jó ideig követtem is, de aztán letettem róla. Sok hasznos tapasztalat van itt, illetve sok olyan gép már fel van ott sorolva, amik nem is működnek egpu-val, mert whitelist-esek. Ott érdemes érdeklődnöd, de azt nem tudom, a TB3-as tapasztalatokkal hogy állnak, mikor én követtem, még jobbára az express card-os megoldásokat tárgyalták ki.
-
DVlad
őstag
válasz Tegrinator #32350 üzenetére
Köszönöm!
Scar edition GL703 ami nem vastag, mint egy rendes AW.
Tehát, kijelenthetjük, hogy a 17" a hirdetésekben az 17.3" csak trehány módon feltüntetve. Az a baj, hogy a speckók sem mindig pontosak, ahol a mm méreteket írják le, jártam már pórul ilyen miatt is. Rendelni, próba nélkül biztosan nem fogok. -
Pistivi
tag
válasz Tegrinator #33474 üzenetére
Mx4?
-
blue_23
senior tag
válasz Tegrinator #39218 üzenetére
Szerintem 1660TI GPUval jobban jársz: [link]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
kdavid23
aktív tag
válasz Tegrinator #39220 üzenetére
Számít, hogy melyik noti 1660ti-jét és rtx2060-ét nézed... Hatalmas különbségek adódhatnak... Notebookcheck lehet a barátod. Nézd csak meg, pl rtx2060-nál milyen szórást mutatnak az értékek a szintetikus és játék tesztekben...
Dr. Dávid
-
nagyúr
válasz Tegrinator #40250 üzenetére
Köszönöm az ajánlást
-
Dhampir
félisten
válasz Tegrinator #40348 üzenetére
Ha megszólalt a vészcsengő, az okosságra intő ösztönre hallgatni érdemes.
-
nagyúr
-
Noukoum
veterán
Lopott?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Raymond
félisten
Szerintem jobb ha nem megy hozzad hazhoz, igy legalabb nem tudja hol laksz
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
k-adi
nagyúr
"teljesen új, bontatlan Lenovo Legion " ------ papírok nélkül....... AHA instant buy.. oh wait..
Ahelyett hogy nyomnád a reportot (hogy más ne sz..pja be esetleg) idejössz kérdezni hogy gyanús, de olcsóó ezért belemennék... azaz most a kérdésed hogy beleszaladj egy pofonba vagy ne?
-
Medocsabi
addikt
válasz Tegrinator #40354 üzenetére
Nem lesz gáz, vedd meg nyugodtan!
Utána megveszem tőled, de mivel gari nélküli és 2. tulaja vagy sajna már csak 200k-t ér!... -
echterion
nagyúr
válasz Tegrinator #41018 üzenetére
Én egy M17 R2-re pályázom, de úgy néz ki, hogy csak nyáron lesz belőle valami, hacsak nem esik be valami kihagyhatatlan ajánlat 2000 euro körül, min. 2070 maxq-val.
-
echterion
nagyúr
válasz Tegrinator #43884 üzenetére
Akkut nem kímélni, hanem használni kell. Nem merítsd le gyakran csutkára, akkor tovább bírja. Inkább tartsd 70% felett, akkor bírja (nálam) legtovább.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A kíméléssel nyersz valamennyit akku élettartamban, de kevesebbet, mint amennyi macera. Mióta 18650-es cellákat külön is lehet bagóért kapni, ha kukázni kell az akkut csak cella ki, új cella be és az elektronika lerendezi a többit. Akár magadnak is megcsinálhatod, ha tudsz forrasztani. Szóval ne törödj vele! Használd!
[ Szerkesztve ]
-
Aljasvip
senior tag
Korábbi szériás Lenovo Y580 (2012-ből) a Shadow of Mordor játék közben az akkuból is színpázott áramot, 1 óra ~10% ütemben.
El tudom képzelni, hogy nálad is így akarná, aztán jön a power trotty mert az akkut 100%-on akarja tartani a gép a beállításnak megfelelően. -
Speedy007
őstag
válasz Tegrinator #75924 üzenetére
Ha jól tudom a Legion-nok esetén mind 140W-t tud az RTX 3070 az RTX 3060 esetén van 130W-t maximum teljesítményben ha jól emlékszem ugyanazzal a CPU-val 10-15 fps körül van kettő között, VC hűtés nincs benne az a Legion 7 kiváltsága.. Szerintem túl szép hogy igaz legyen hogy annyiért megtud venni vagy van valami gyíkja neki.. Sokan a szürke importosat annyiért méri amennyiért itthon lehet kapni minimális különbséggel. Tisztelet a kivételnek.. Legion 7-t szeretnék venni jövő hónapban a szlovákoktól de teljesítményben egyező Legion 5 Pro 700.000- t mérte valaki a Market place-n annyiért még itthon is Legion 7-t lehetett kapni
[ Szerkesztve ]
-
2018
senior tag
válasz Tegrinator #75924 üzenetére
1: hdmi 2.1 port van rajta
2: Mux switch van benne
4: Nem vapor chamberes.
Legion 5 2021 es gépem van tudom milyen.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Tegrinator #76286 üzenetére
Szia!
HDMI 2.1 kábel ami nem olcsó, biztos jó lesz, de azért Belkin-t nem kell venned (az 10k+)
Ez nem drága és jó is. Én ilyet használok és 1440p @ 120Hz megy és menne a 2560p is 120Hz-n de a laposon nincs HDMI 2.1 így 1440p a max. 120Hz-n (TV-m ennyit tud, Hz)[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Tegrinator #76290 üzenetére
DP-hez nem értek, de az általad kívánt Felbontás/Hz-hez kell mind2 oldalról teljesülnie bizonyos feltételeknek.
Monitor tudja, gondolom laptop is. Ott HDMI lenne vagy DP ott is?
Akkor DP to DP kábel kell (az nem tudom mit tud ill. milyen szabványok vannak) ez segítség lehet: [link]Ha egyik fele DP a másik HDMI akkor DP to HDMI kábel kell neked. Segítség itt: [link]
Ebbe a témába Gago volt a szaki, én nem sokat tudok, de próbálok segíteni.
USB-C to DP-be nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Tegrinator #76296 üzenetére
Na majd ki fog derülni.
Aztán ha megy, akkor öröm, de ha nem akkor a kábelt megtartod (jó lehet még) vagy elállás◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Musaka
senior tag
válasz Tegrinator #78602 üzenetére
Ha nem ismerősöd az illető akkor inkább én a helyedben inkább hanyagolnám ezt az üzletet. Mikor a PS 4 et árultam naponta írtak angliából és skociából vevők alku nélkül azzonal fizettek volna.... De keress rá a neten mennyi csalással próbálkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest