Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
off, más írta

Hp Pavilion -ba is 144hz-es panelt tettek, oda se kell gondolom
másik: mivel érdemes hardcore tesztet csinálni az új gépen még esetleg? hwinfo fent van, genericlogviewer fent van, csak játszottam, az volt a teszt, meg aida stressz teszt eddig.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szerintem irónikusan érthette ilyen srgb lefedettség mellett.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A serpenyő kijelzőjét idézőjelbe írtam, ha nem vetted volna észre. (62.1% sRGB, 43.2% AdobeRGB) Venne a tök ilyen konyhai segédeszközt.
-
-
motifator
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerencse, hogy egy "jó" 144Hz panelt sikerült párosítaniuk hozzá.
-
Darth_Revan
veterán
Legújabb TUF csoda: [link]
Witcher 3 alatt a GPU 87C-ig ment fel a CPU pedig 104C-ig

És vannak hülyék akik tapsolva veszik meg... -
Ubul86
őstag
meglett, csak én mindig újratelepítettem anno a gépet
nem tudtam hogy van factory reset.amúgy nem zavarna a 3500u se, de hogy a gép olyan mint egy turbina közepes használat mellett, akkor inkább asztali gépet vettem volna, még az is halkabb., 50-55 fok között már bekapcsol, úgy, hogy igazából a login képernyőnél vagyok windows alatt...ott még azért tűrhető a hangja, mert nem csináltam semmit se

-
Csigavair
tag
Én is vártam az uj tuf illetve zephyrus szériát mit fog tudni.... jó ez az új ryzen de a jelenlegi gépem (G531 i7 9750h 1660ti) 300-ért sikerült hozzájutnom. nos ezek 450-ről fognak nyitni cirka 10% teljesítménypluszért cserébe (2060-al) Nem éri meg...
-
Ubul86
őstag
3500u
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86
üzenetére
Azt a gyárit is a hosszabb verzióval kell csinálni, de ki is irja hogy az a biztonságosabb. Részletnél kicsit macerás a dolog, nálam egyszerű lett volna, mert még nem küldték el a banknak az ügyet, így könnyen lehetett volna sztornózni. Csak nem tették meg, a bank megkapta a kérelmet és szépen aktív lett a hitel. Utána a bolttól kellett egy lemondó nyilatkozat a bank felé, ezzel 2 hétig az volt, hogy a bank szerint nem kaptàk meg, a bolt meg azt mondta, már többször is elküldték😀 A végén már úgy beszéltem az ügyintézővel mint egy kutyával, aztán megoldódott, de már fizetni kellett volna.
-
Ez már perverzió!
(Engem egy 35/45 watt tdp-s ryzennel érdekelne az a kártya (normális bios beállítás mellett), de a legjobban most az új ryzen radeon kombinációk érdekelnének.Régebben néztem acer nitrot most már nem vagyok benne biztos melyik széria volt benne, talán 2500u és rx560m volt mellé. Mire eljutottam a vásárlási szándékig annyira elszállt az ára, hogy felb@tam magam rajt és hagytam a fenébe, pedig tesztek alapján tetszett. Később olvastam egy fórumtárs esetét, hogy a biost vagy drivert elszúrták és se az acert se az amd-t nem izgatta. Akksiról nem emelkedett az órajel az alap érték fölé.
-
pamesz
tag
válasz
Ubul86
üzenetére
Bocs ha off, én is a T-től szeretnék a következő hetekben kihozni egy laptopot. Viszont én is csupa ellentmondást látok ott. Az asus g731 laptopjuk képen scar III-nak van feltüntetve (g531 ugyanúgy), de amit kapnék az tuti nem az. Kíváncsi leszek, az új zephyrus g14 bekerül-e a kínálatukba. Esetleg van valamelyikőtöknek még tapasztalata, az onnan vásárolt laptopokról. Amit most vettél, hp pavilion gaminget én is néztem, nagyon jó áron lenne, de félek a gyengus procitól, hiába mellette a 1660ti.
-
Ubul86
őstag
válasz
fordjee
üzenetére
szerencsére én is, bár egy barna kartondobozban kaptam

az lesz akkor hogy gyári visszaállítás és megy vissza :/ szomorú, de pl a telekom oldalán lévő cpu nem is az, amit küldtek (jobb, de amúgy az egyik helyen nem is létezik az amit írtak
)kisduck segítségével derült ki főleg (idézem: még jobban megnézve nagyon elírták, egyik helyen 3500H a másikon 3550H-t írnak.) Szóval szép átverés :/ (laikus számára főleg) -
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86
üzenetére
Nekem volt, igaz nem telekomnál, de részletfizetéssel. Meg anelkül is. Mindket esetben visszaállítottam a gyári állapotba a gépeket. Edigitalnal volt a részlet, meg se nézték mi van a dobozban. Viszont másfél hónapig tartott törölni a hitel, rohadt idegesítő volt. Ezután Mediaban kp-ra vettem, ott bevizsgálták valamilyen szinten. Mindkét helyen szó nélkül visszaadták a pénzt, részletnél az önrészt. Én mondjuk szinte gyárira csomagoltam vissza, úgy bontottam ki hogy ha gáz van, vissza tudjam csomagolni.
-
válasz
Ubul86
üzenetére
Függ a melegedéstől, de az alacsonyabb fogyasztási keret miatt kevésbé tudja túllépni az alapórajelet ami játékoknál hátrány lehet. Találtam egy probookos tesztet és ott sajnos átlag órajelben nem muzsikált jól.
Játék közben hagyd futni a háttérben a hwinfot, részletesebb infót kapsz ha elindítod a logolást (az jobb oldalt alul egy papír zöld kereszttel) és ott menti az aktuális értékekhez az időt is és az sokkal részletesebb képet ad, de annak a megnyitásához kell a genericlogviewer
szerk.: így néz ki a logviewrben:
-
Ubul86
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
ah, értem...fokozatosan jöhet gondolom az ilyen határ, vagy melegedéstől független?
pl resident evil 3 demoját is kipróbáltam, aceren i5 8 gb ram, 1050ti 4 gb -on mediumnál még épp játszható, olykor beakad pillanatra, a hp-n meg maxon ment akadás nélkül, amíg a demo tartott.
A doom eternalnál volt fura ez a ~3/4 óra utáni belassulás, de mondjuk az acernél is volt ilyen mikor lement az akksi energiatakarékos módba ~20% körül, az meg érthető. Hálózaton még nem próbáltam

-
válasz
Ubul86
üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de azt hogy sok játékban processzor limitbe ütközhetsz. Minél nagyobb a tdp annál nagyobb energiát vehet fel a chip és így nagyobb teljesítményt tud nyújtani. Nem rossz proci/apu a 3500U, de lehet hogy egy ekkora vga túlzás mellé. (Mármint lehet hogy nem fogja tudni kihajtani.)
szerk.: hát én azt mondanám hogy életképesebb párosítás az i5-7300 1050ti-vel mint a 3500u 1660ti-val.
-
válasz
Ubul86
üzenetére
WTF?
Jól látom hogy ebbe ryzen 5 3500u van? Az energiatakarékos chip és 15w a TDP-je, kib@52ott durva hogy ilyet raknak egy 1660ti mellé.szerk.: tipp, hwinfoba állítsd több oszloposra a nézetet és az utolsó oszlopban görgess a vga-hoz úgy jobban átláthatóbb és informatívabb a táblázat. (Használd a jelölt gombot)
-
Ubul86
őstag
válasz
Ubul86
üzenetére
ah, kezdem sejteni...akksival játszottam, nem volt bedugva a hálózati töltő, energiagazdálkodás gondolom bezavarhat ilyenkor...45 perc játék után volt hogy belaggolt de nagyon durván, kicsit vártam, utána jó volt (5-10 mp) egy ideig megint. Mert AIDA stresszteszttel hálózatról 10 percig ment a gép, ~80 fok volt minden maximumon, de nem lett YES érték a throttling értékeknél
-
Ubul86
őstag
az mennyire normális hogy ~69 foknál thermal throttling (htc) lépjen fel? (hwinfo szerint)
Doom ultra-n megy, viszont úgy látszik a gépnek sok ez a 69.5 fok is ? :|tudtok ebben segíteni hogy mi lehet a probléma? Az acer 75 fok felett nem csinált ilyet i5 alatt
ezek a hőfokok vannak, ennyire durva lenne ennél a gépnél? :| akkor nagyon felesleges gamer gépnek hívni

-
Raymond
titán
válasz
totya1973
üzenetére
OK, de a kerdes az volt hogy "tárhely bővítés lehetséges"? A valasz pedig az hogy igen es amint latod megy bele 2.5" HDD/SSD es M.2 SSD is. Fuggetlenul attol hogy gyarilag mi van es mi nincs benne. Aztan hogy alapbol mi van benne az az adott konkret konfiguraciotol fugg. Ha nincs ott a leirasban akkor ra kell kerdezni az eladonal. De nemigen szokta kihagynai, ha vannak specifikaciok akkor ott van, lehet csak elnezted?
-
-
totya1973
csendes tag
Üdv HP PAVILION GAMING 9HF69EA laptopban tárhely bővítés lehetséges? Válaszokat előre is köszönöm
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gago1975
üzenetére
65W mellett 94C ?
Jézus Isten....Én meg azon töröm magam hogy csökkentsem a Clevo-ban valahogy a 9900KS hőmérsékletet mert az 130W mellett 85C [link]

Nem tudom mennyit eszik az a proci de rá merném tenni a kalapom hogy azért ilyen forró az 65W mellett mert Asus eljátszotta a 2 szokásos bullsh1tet amit szeret:
1) fogkrém paszta
2) zárolt BIOS hogy ne lehessen feszültséget állítani es ok hogy elkerüljék az instabilitást és ne kelljen egyenként állítani minden gépet, a szükségesnél jelentosen több feszültséget adtak a procinak. -
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azért 4.255$ egy kicsit elmebeteg árazás egy MSI-ért...
(meg egy Alienware-ért is
) -
Pocok256
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Winfost csak játékra használom teljesen más gépen megy csak.
Linuxot használok programozásra.Amúgy pedig attól is függ mennyire elterjedt egy hiba, ez ugyanaz mint a linuxra írt vírusok. Anno azért nem volt mert kevesen használták minél többen kezdték el használni annál több vírus is lett rá. Na most mivel intel cpu t sokan használnak ezért igencsak megéri olyan virusokat írni ami ezeket használja ki, nem célzott támadások hanem egyszerű scan.
-
echterion
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Minden attól függ, mennyire érheti meg egy külső szervezetnek a nálad lapuló adatok megszerzése. Ha annyira, hogy az intel ilyen jellegű hardveres hibáin keresztül vezethet csak oda az út, mert egyébként jól meg van csinálva az egyéb támadások ellen. Ha ez áll, akkor rakhatsz te a gépedbe amd procit, találni fognak rá más utat, hogy megszerezzék.
De egyébként igen, ez is egy szempont, mikor az ember vásárlást tervez. De persze felmerül ilyenkor a kérdés, hogy vajon az amd procikban van hasonló hiba? Csak még nem fedezték fel? Erre csak a jövő adhat választ, addig marad az ájemdé annak, akinek húsbavágó ezen sebezhetőségek kivédése.Nálad gondolom akkor windows-os rendszer ugye nem megy? Jó, ez gonosz volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jól tetted. Izgalmas idők jönnek, végre. Legalább processzor fronton, ha már vga-szinten elviselhetetlen monopólium van zöld részről.
-
Ubul86
őstag
megjött a hp-m (HP Pavilion 15-ec0003nh) , hát , első benyomás, hogy anyaghasználatban az acer (vx15) köröket ver rá, és olcsóbb volt. Venti is hangosabb kicsit, de eddig amúgy nincs gond, csak jobban nyaklik a tapipad, meg a műanyag jobban recseg. Kijelző a vékony káva miatt könnyebben nyílik, kicsit félek is néha hogy lecsapom véletlen
itt is az acer nálam a pozitívum, ott elég nehezen nyílik, csukódik
Persze a HP könnyebb isDoom Eternal települ, kíváncsi leszek, hogy High beállítások után még mennyit fog bírni

-
echterion
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
Na de a tegépedben nem egy i9 teljesítménye csücsül, így a tieddel való összehasonlítás nem áll meg. Plusz nem is ez lenne a mondandóm lényege, mert a valós összehasonlítás az úgy állna meg, ha ugyanazt a kasznit kapná meg mindkét proci, ami jelene esetben közel sincs így. Mintha egy mx5-öt hasonlítgatál egy Lambo-hoz. A mondandóm lényege az volt, hogy eddig nem volt olyan gép a piacon, ami az i9 tudását tudta volna hozni 90 fok alatt, most meg egy pöttöm masina ezt megcsinálta.
Nem kell mindjárt a szívedre venni a dolgot, csak azért írtam az Acert, mert a tesztben is arról volt szó (meg azért ott egy 2080 volt mellette, nem rossz ám az se, csak annyi a kérdés, hogy vajon mennyire púpos a proci benne, lenne-e értelme azt is vassal megkínálni, mert azzal lehetne még ott faragni a hőfokon). Attis is írta, az ő Area51-e sem tudta rendesen lehűteni az i9-et, nem kell mellre szívni ezeket a dolgokat.
-
Pocok256
veterán
válasz
Gergello
üzenetére
Van olyan ami böngészőből is kihasználható... De itt egy gyors összefoglalás.
De ebbe nem fogok vitatkozni ez nem hit kérdése hanem tény. Mindenki annyit kockáztat amennyit csak akar. -
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Miért ne? Anyagiakon kívül mindenben támogatlak.
-
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
"Super Max-Q". Főnök, nem kéne ennek a motornak még egy turbó, hogy jobban menjen?
De, rakjunk bele, de a henger leömlőket szűkítsük le 2/3-ra, mert sokat fog fogyasztani. -
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ezekben az ínséges időkben ilyet linkelni vérlázító.
Még jó hogy semmi szükség ilyen hardverra, ha csak nem akarok 4k-ban játszani. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
Azt ugye tudod hogy egy 14”-os 1,6kg-os!!!!!!
gepet hasonlitasz a te gepedhez??a ketto kozott finoman szolva is eg es fold van
igaza van echterion kolleganak, ha ez a proci bekerulne most a te gepedbe, en azt mondom hogy lenne meglepetes
ha sikerul jol arazniuk akkor johet itt az intel mar akarmivel... -
-
-
matyee
őstag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
Mivel fs alatt nem megy cpu gpu sokat egyszerre. Joint heatsinknel csaloka
-
Pocok256
veterán
Igazából, ha azt nézzünk, hogy mai világba öngyilkosság intelt venni főleg a régieket megtartani, mert az nem él vissza nemsokára a temérdek biztonsági javíthatatlan kiskapuval ami a cpu ba van aki nem akar, akkor máris csak arra vártunk hozzám hasonló emberek, hogy végre jöjjön egy cpu ami azonos teljesítményre képes mint az intel. Így hogy jött instant váltás főleg ha lesz emberi áron. Egyszerűen öngyilkosság Intel cpu val a jövőre nézve lenni. Ennyi erővel kiírhatnád a bankszámla adataidat is a fejedre vagy minden nap fizetésnél kiszórhatnád az ablakon a pénzed. Persze ha valaki sose olvas emailt vagy fizet neten akkor okés , de elég kevés már az ilyen user. Mindenki más pedig jobban tenné ha menekülnek az intel cpu tól mintha leprás lenne. Arról pedig már nem is beszélek, hogy komolyabb fejlesztői cégeknél konkrétan ki van tiltva az INTEL CPU akkora biztonsági kockázatot jelent.
-
válasz
KISDUCK
üzenetére
Nagyon félek attól, hogy az lesz ami már kismilliószór előfordult a pénzhiéna világunkban:
Intel gondolja: " annyi macerával jár a platformváltás, hogy úgysem fognak váltani a júzerek. A szerver piacon meg úgyis hegemóniánk van, mert ott tudunk olcsók lenni. A mobil/tablet piacon pedig még mindig nekünk van jobb megoldásunk. És ha nagyon nyomást gyakorol majd ránk az AMD akkor majd levisszük a hardver jogdíjakat és úgy felénk fordulnak majd az OEM partnerek"
AMD gondolja: "ha ilyen jól sikerült az új termékünk, akkor hiába 3 babszem az előállítási költsége, pozícionáljuk annak Intel terméknek az árszegmensébe aminek ugyanekkora a teljesítménye de azért adjuk olcsóbban, aztán majd az alaplapokon és a chipseten húzunk" -
gago1975
őstag
válasz
echterion
üzenetére
Hőfokokra ebben a kicsi gépben ugyanazt hozza, mint az Acer csúcsmasinájában.
Ha ez így lenne, azonnal rohannék és visszaadnám a gépem.Csak összehasonlítás kép

Ami vasalás után 84℃ lett!Nekem nem lett megvasalva. Noctua NT-H1-el lett átkenve.
Firestrike/timespy alatt ezek az eredmények.
Hol van ez a 94/84℃-tól drága barátom?
Még a te géped se olyan "meleg".Ja és a Ryzen órajelek is kétesek. 150-250Mhz a különbség is lehet max-on magok között?
Tehát nem egységes a turbó órajel maximuma? Ezt nem vezetheted vissza arra, hogy "kis" gép. Ezt 84℃-os cpu-nál mérték.
-
-
motifator
senior tag
-
echterion
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
"The performance of the Core i7-10750H should be only slightly higher than the old Core i7-9750H." -> nos, ez nem azt mutatja, hogy akkorát akarna előrelépni az Intel. Ráadásul ugyanúgy 45W-os TDP-vel. De persze lépjen, nekem, mint felhasználó, tök mindegy, hogy kék vagy piros (illetve most már annyira nem mindegy, mert ezt a gépet nem akarom eladni még egy jó ideig, de a lényeget szerintem érted), csak legyen végre verseny és ebből következően árverseny.
Amúgy mi a gondod ezzel az eredménnyel? Adott egy proci, ami 700 MHz-cel alacsonyabb órajelen minimum hozza, de néhol felül is múlja a jelenlegi Intel csúcsproci teljesítményét egy kis, 14"-es gépben. Hőfokokra ebben a kicsi gépben ugyanazt hozza, mint az Acer csúcsmasinájában. Hol a probléma? Az a baj, hogy Ryzen?
-
MR007RM
addikt
Új rendszer, új vinyó, új kihívás a Steam fiókomhoz. A régi rendszeren minden rendben, az új esetében az útvonalvesztés miatt nem tudom elérni a fiókomat, még segítséggel sem, ami érdekes, mert beazonosítottak. Törlődött a beállítás. A könyvtárak a 2. hdd-n vannak, az mindig a helyén, csak a rendszer lemezt cserélem, de az új esetén sajnos gyalulás volt és a játék vidget sincs jelen ahogy kellene.
Milyen mappát kellene felülírnom, vagy átmásolnom a régi rendszerről az útvonal kijavításához? Bezzeg az Origin-nal semmi gond még gyalulás után sem. Nektek is volt már ilyen?
A virágbolti appokat bezzeg könnyű visszaállítani, mert nem titkolódzik előttem. -
gago1975
őstag
válasz
echterion
üzenetére
Megnéztem, igen.
Nem vagyok elájúlva úgy mint ti.
Egyszerűen piros cimkés AMD Ryzen és kész.
Jönnek az új intel I7-10750H és I9-es társai és lesz pislogás.
Intel Core i7-10750H
-
gago1975
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Szia.
Még az AW M17R2 se tudta lehűteni az i9-9980HK-t rendesen nemhogy ez.
Maga a Pro Duo gép gyönyörű, főleg a "dupla" kijelző, de én nem cserélném el. -
echterion
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
Végignézted te Linus video-ját? Bakker, egy 5GHz-es i9 teljesíményét hozza egy szinte hajszálvékony gépben, majd' feleannyi fogyasztással. Mi ez, ha nem durván ütős? Ez egy Zephirus könyörgöm, aminek a lényege az, hogy könnyű, vékony. Mi lesz itt, ha ez belekerül egy olyan gépbe, ami mondjuk a Helios 700-as hűtőrendszerével van felszerelve, vagy egy jobbféle Clovo / Alienware gépbe pakolják? Ettől már csak a szerződései védhetik meg Intelbácsit.
-
-
-
Bossp
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
De valahogy behozza a sima 2060as 3* nagyobb gepet 🙄 600k tuti ez?
-
Bossp
addikt
Nem tudom volt e már.
link
Latom igen. Bajnok laptop! Ryzen meg jobb laposban mint desktopban 🙄 -
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez nem vitas, de az msi geped ehhez kepest egy ormotlan lassu tegla lesz nemsokara

nem vagyok oda az asus gepekert se a markaert, de ez a macbook pros design es ilyen teljesitmeny melle igencsak szemre valo.
mellesleg linus videoban 1440 dollaros arat ad meg
-
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Kozben jott a Linusos teszt is:
[link]
itt az acerrel ossze engedve majdnem fele fogyasztasbal hozza vagy veri az intelt.maxx: azt is nezd hogy az a gep 14” es vekony mint az allat, ha meg veszed azt hogy mire kepes akkor az a 83 fok szerintem rohadtul nem sok ha tartja vegig a 4,4 ghz et.
ez a chip belekerul komolyabb kasztnikba szerintem lesznek itt meglepetesek
-
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Ez már ilyen "ó máj fkn gáss" kategória. Durva hogy egy 35w tdp-s chip ott van a valagába egy 140w tdp-snek. Csinálhatna a végre az áemdé olyan chipet is koca játékosoknak hogy integrál nagy sávszélességű memóriát az igp mellé nem kéne túlzásba esni, de egy 4/8-as apu bika igp-vel kaphatna legalább 2gb memóriát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Ubuntu Linux
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Engem egy 35/45 watt tdp-s ryzennel érdekelne az a kártya (normális bios beállítás mellett), de a legjobban most az új ryzen radeon kombinációk érdekelnének.
amúgy doom eternal megy ultran
45 perc gaming után nem volt throttle, nem volt akadás egy se. Viszont a ventik mint a hiperhajtómű,
Jól látom hogy ebbe ryzen 5 3500u van? Az energiatakarékos chip és 15w a TDP-je, kib@52ott durva hogy ilyet raknak egy 1660ti mellé.
) csak nem az amelyikre vásárláskor számítani lehetett.

Muerte