Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    válasz totron #8111 üzenetére

    + Keef_Lee + krizmo_

    Köszi az infókat. Valóban azért kezdtem el pár éve sütni kenyeret, mert a boltitól fájt a gyomrom vagy más problémákat okozott. Bár azóta van 1-2 termék, amit ehetek, de szeretek sütni-főzni, és a sajátomnak még az íze is jobb.
    De általában azzal szenvedek, hogy a száraz élesztős verzió meg nem mindig sikerül jól, vagy ha jól sikerül, akkor meg szendvicsnek tömény 2 szelettel (vagy zsemle formában).

    Megnéztem sok leírást meg videót, Szabi videosorozatát 2x is meg amit itt linkeltetek, köszönöm az infókat. :R

    Most nagyon izgulok, mert már látok kis bubikat. De még jobban fogok izgulni, amikor majd hajtogatni meg formázni kell, mert az élesztősnél nálam simán kijön belőle a buborék. :(
    De most gondolkozom, hogy veszek olyan kis kenyér forma kosárkát meg azt a lapos fém kenyérformázó valamit. Bár kerek vaslábasom nincs sajna, de elvileg van olyan, aminek üveg és fém a teteje és lehet sütőbe tenni, de azon meg van kicsi lyuk.

    Remélem tudok kitartó lenni. :B

Új hozzászólás Aktív témák