Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
6.2 colosba van 4000mah és a nagyobb kijelzőbe kisebb akku??? 6.6 col, 3900 mah. Ezt hogy?
-
zsinyeg
csendes tag
Az S23 üzemideje is kaka 3900-as akksival. És nyáron vettem a telefont, nem 2 éve amikor kijött.
Na 2028-ban amikor erre megszűnnek a támogatások, talán beletesznek egy normális akksit. -
Brxx
kezdő
Egyik legnagyobb gond szerintem, hogy a vékony készülékház gyengébb is lesz. A Samsung táblagépek és OLED TV-k is ilyen 5mm-esek, ott már látni mennyire könnyen elgörbülnek. Többször láttam már boltokban, hogy a kiállított Tab S Ultrák el vannak görbülve.
Ezen kívül nincs hely rendes akkumulátornak, hűtésnek, más alkatrészeknek sem az 5 mm-es készülékházban. Műszakilag semmi értelme, csak spórolnak az anyagköltségen.
-
thboxx
aktív tag
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Nem is lesz állítólag idén FE. Ez lesz helyette... De ettől 100x többet ér az S24FE, még az S23FE is! Sőt! Az S21FE-met se cserélném le rá semmiképp! Nagy tepsi (még az hagyján...), emellett kurta akku. Nincs dedikált telés lencse, (nincs QI töltés)... Nem is értem az elképzelést...
-
Na minden kafa, csak én ezt szilícium-szén akkuval tudnám elképzelni 120 W töltéssel. De majd xiaomi megcsinálja még az idén. Jó lesz az is nekem.
-
-
dse
tag
https://www.gsmarena.com/results.php3?nThicknessMax=6&sAvailabilities=3
pl az Allview X2 Soul nálunk is kapható volt (emag)
más néven Gionee Elife S5.5, de Prestigio Grace néven is futott -
Nem tudom de én ennek nem sok értelmét látom kb ilyen mutassuk meg a világnak mi is tudunk vékony telefont készíteni...
-
túró:gombóc
kezdő
És hol az ALoP-os telefotó kamera?
úgy volt, hogy ebben debütál, erre nem is kap egyáltalán telefotó kamerát. Fold kapja vajon, vagy már csak az s26?
-
klaya86
senior tag
3900as akksival tökön is lövik az egészet. Az új akku technológiát legalább ennél a típusnál igazán bevethették volna. Fél napos telefon lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tényleg csak vékonyságával tűnik majd ki az Edge modell a szériából.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12.9" billentyű+tok új eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest