Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

válasz Sirandrish #19373 üzenetére

Nekem még új ez a játék, most tehettem meg azt, hogy a gépen játszhassak vele, mióta bővitve lett a gép, ja hogy volt küldetése vele? Nem tudtam én vele kamikaze módban repültem, és próbáltam vadászni vele az emberkéket, :DDD .
    Van egy benzinkút amit fel lehet robbantani a játékban, volt szerencsém olyan helyzetre amikor egy másik ürge ott ácsorgott a benzinkútnál, én meg rá robbantottam az egészet :)) . "biztos díjazta'. unalom űzőként játszok a játékkal, semmi komoly célom nincs, de láttam már pár elborult emberkét, troll üzemmódban. A légdeszkával én is találkoztam meg azzal a fehér színű gömbbel is. jól jönnek ha szűkül a kör.
    Legjobban azt utálom mikor hátulról b@sznak meg, miközben probálom magam 100% energyre visszatolni az életerőt. Gondolom régebben többen jobban mentek rajta.
    Szerintetek egy 4gbyteos videókártya javítana a grafikáján? Mert a 2gbyteos nvidia alap grafikával bírja csak.

Új hozzászólás Aktív témák