Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• wildrain

addikt

válasz hunnylander #4568 üzenetére

Nem húztam fel magam, nincs okom rá. Nem az a fajta vagyok, akit nem lehet meggyőzni. Meg lehet, de tényekkel, hiteles forrással. Amit Te állítottál Kimiről, a saját (vagy a bátyád) véleményed volt egy olyan dologról, ami nem vélemény kérdése, hiszen statisztika van róla vezetve.
    Ezt írtad:
    Kimi statisztikailag akkor is jobban amortizálta a motorokat, mint a csapattársai.
    Ebbe kötöttem bele, okkal. Mivel megcáfolható a véleményed, illene felülvizsgálnod.
    Azt meg már tárgyaltuk, hogy a műszaki hibák nagy része olyan dolgot érintett, aminek igénybevételére a pilótának minimális ráhatása van. Valamint ide tartozik az is, amit több motorszakértő mérnök mondott, hogy a mai F1-es motorokat nem lehet túlhajtani, mert a vezérlő elektronika által maximalizálva van a leadandó teljesítménye. Ha ez rosszul van beállítva, az nem (csak) a pilóta hibája.

Szerintem Kimit azért könyvelte el az F1 nézők többsége "nehézlábúnak", mert egyrészt a hozzáértő és mindenre odafigyelő :U kommentátorok felkezdték ezt, másrészt mert egyszerűen ő volt a figyelem központjában a kieséseivel. Kit érdekelt, hogy amíg Kimi a dobogós helyekért autózott, Coulthard, Montoya vagy de la Rosa kiesett a 4-8 helyek valamelyikéről?

Aktív témák