Aktív témák

• sh4d0w

félisten

válasz janeko #25379 üzenetére

Sutilt lökte ki, azért haraptam rá. Ott egyébként miért is kellett volna büntetni Kimit? Egy versenybalesetért? :Y

[I]"...Adrian Sutil nagyon csalódott volt, hogy néhány körrel a Monaco Nagydíj vége előtt fel kellett adnia a küzdelmet. A Force India versenyzője szomorú, mégsem okolja Kimi Räikkönent.

"Csalódott vagyok. Nagyon fáj. Nagyszerű versenyünk volt és nem hibáztunk. A stratégia tökéletes volt, minden rendben ment. Sikerült leggyorsabb kört teljesítenem a verseny alatt. Ez volt a csapatunk legjobb teljesítménye hosszú idő óta.

Nagyon szomorúak vagyunk. Mindenki a könnyeivel küszködött, mert rossz véget ért a verseny. Kiminek problémái voltak, így nekem jött, ami tönkretette a versenyemet, de igazi sportemberhez méltóan elnézést kért." –jelentette ki Sutil.

"Elfogadtam a bocsánatkérését. Kimi remek versenyző. Ilyen előfordul, versenybaleset volt. Nem hiszem, hogy túl későn fékezett. Nehéz körülmények uralkodtak és egyszerűen elvesztette az uralmat az autó felett."

Az ütközésben a hátsó felfüggesztés megsérült, így Sutil a boxban feladni kényszerült a versenyt..." (forrás: www.formula.hu)[/I]

Aktív témák