Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
td
senior tag
Igaz, hogy már mindegy az a 20 pont, nem is azért hoztam fel. De ugyanígy ne reklamáljon más se a 4 pontért! Kimike ne akarjon egy győzelemmel bajnok lenni úgy, hogy a második ''félidőben'' olyan tejesítményt nyújt, amilyet. Pl. Suzukában képtelen volt megelőzni DC-t, ahogy én elnéztem.
Ja, és amikor sokan azt állítják, hogy a Ferrari mellett van az FIA... Persze, csak minden szabálymódosítás ellenük született. Most erre persze lehet azt mondani, hogy csak ''kirakateredmény'', hogy tudták úgyis, hogy nem ér majd semmit, de ez így nem lenne igaz. Utólag mindig könnyebb okosnak lenni, és én úgy látom, hogy számítottak a változtatások. Más kérdés, hogy a Ferrari olyan jól alkalmazkodott ehhez is, hogy most megint látjuk, hol tartanak.
Nem szabad azonban elfelejteni, hogy 1996 és 2000 között nem lett volna izgalom, ha nincs Schumacher. '96-ban Hill unalmasan körözött, néha megelőzött egy-egy Minardit a célegyenesben (máshol nem is tudta volna), és csak akkor volt érdekes egy futam, ha Schumacher nyert. '97 és '99 között meg le lettek volna osztva a lapok Villeneuve és Frentzen, illetve Häkkinen és Coulthard között, ami megintcsak baromi unalmas lett volna, nem igaz?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs