Hirdetés

Aktív témák

• td

senior tag

válasz X-COM #1961 üzenetére

Igaz, hogy már mindegy az a 20 pont, nem is azért hoztam fel. De ugyanígy ne reklamáljon más se a 4 pontért! Kimike ne akarjon egy győzelemmel bajnok lenni úgy, hogy a második ''félidőben'' olyan tejesítményt nyújt, amilyet. Pl. Suzukában képtelen volt megelőzni DC-t, ahogy én elnéztem.

Ja, és amikor sokan azt állítják, hogy a Ferrari mellett van az FIA... Persze, csak minden szabálymódosítás ellenük született. Most erre persze lehet azt mondani, hogy csak ''kirakateredmény'', hogy tudták úgyis, hogy nem ér majd semmit, de ez így nem lenne igaz. Utólag mindig könnyebb okosnak lenni, és én úgy látom, hogy számítottak a változtatások. Más kérdés, hogy a Ferrari olyan jól alkalmazkodott ehhez is, hogy most megint látjuk, hol tartanak.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy 1996 és 2000 között nem lett volna izgalom, ha nincs Schumacher. '96-ban Hill unalmasan körözött, néha megelőzött egy-egy Minardit a célegyenesben (máshol nem is tudta volna), és csak akkor volt érdekes egy futam, ha Schumacher nyert. '97 és '99 között meg le lettek volna osztva a lapok Villeneuve és Frentzen, illetve Häkkinen és Coulthard között, ami megintcsak baromi unalmas lett volna, nem igaz?

[Szerkesztve]

Aktív témák