Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
-
hát én az ifjabb Knézyn elalszom, bármit is követít. Tudálékos és unalmas.
ne ez legyen az etalon, akkor már Palik százszor jobb.
Ui a minap láttam az egykori angol-magyar 6:3 visszavágójáról készült filmet, amit itt tartottak a Népstadionban, és 7:1 lett a vége az aranycsapat javára.
Szepesi György volt a riporter, hát az az etalon, az az ember mindent töretlen lelkesedéssel kommentált, ordított, leírta, hogy mit lát... ilyenek kellenének ma is. -
Gambit
őstag
Teljesen egyetértek a kerékpárközvetítéssel kapcsolatban! Nekem a legjobban az tetszett, hogy az egyik fickó elmesélte, hogy az egyik futamon az egyik versenyzőnek elszakadt a lánca, erre a másik beszúrta, hogy biztos az volt a ''leggyengébb láncszem''! :DDD
A Palikot én sem birom, még nőben is túlzás az ennyire hisztérikus, legalábbis szerintem. Mondjuk abban igazuk volt szvsz, hogy a Zsolti egész ügyesen elkerülte az elején a balesetet. Jó, most lehet azt mondani, hogy nem is rajtolt akkorát, meg ilyesmi, de most kicsit nézzük úgy, hogy a pohár félig tele van. -
escie
őstag
én meg a forma1 nézőket sajnálom... :(
ilyen gyönyörű motorsport hétvégét, így elrontson két dilettáns barom...
hogy lehet ilyen elfogult egy(két) ''sportriporter'' ?!
a McLaren szurkolók tudják mire gondolok...
_colnergyula_, csak a hijjegéshez meg a röhögéshez ért.
ha valaki kicsúszik: hííííííííííjjj!!
gratulálok.
akkor nem röhög, mikor mondjuk egy komplett hátsó futómű önnálósítja magát?
ez szvsz, azért nagyobb betli...
ja, hogy az Ferrari volt?! ja, jó. akkor meg de szépen fogta meg, meg de szépen repült, húú de tud a Ferrari, meg Barichello!
mondjuk azt sem értem miért poén még mindig, hogy: zsantotcsücsörít!
minden futamon ezt kell hallgatni.
az a gáz, hogy nem találok más adót, ahol közvetítenék.
(ötlet, valaki? műholdas upc, egyébként... )
tényleg állat jó hétvége volt: MotoGP, Le Mans, F1...
egész nap a tv előtt voltam kénytelen ülni.. ;]
és le a kalappal, hogy pl a Le Mans-i 24 órás versenyt milyen profin, elfogulatlanul kommentálta a két riporter. (sajna nem tudom a nevüket)
MotoGP szintúgy vérprofi közvetítés... :C
bocs, az ömlengésért, de ki kellett panaszkodjam magam... :( -
td
senior tag
Az biztos, hogy nem csináltak nagy ügyet a dologból! Eldiskurálnak, ide-oda kapcsolgatnak, reklám, ''gewinnenspiel mit Ford'' stb.
Amúgy meg mi a véleményetek arról, hogy a magyaron a szünetekben visszakapcsolnak a stúdióba? Nekem nem tetszik, mutassák inkább, mi történik a pályán, a boxban! -
janati
őstag
Szerintem Barri jövőre repül... Meg is érdemli, ha csak ennyit tud a legjobb autóval. A helyére pedig mehetne a másik ifjú kedvencem, Alonso.
Pár év múlva iszonyatos durva csaták lesznek: pl:
Ferrari + Alonso
Honda + Button
:F McLaren (szerintem kicserélik azt Hondára...) + Raikkonen
:F BMW + ???? (Webber) -
Qorthral
őstag
Így van kenjék csak el a nagy sumi száját :))
Megjegyzem a vitához hozzászólva hogy bár nem osztom teljes mértékben Sawtooth véleményét, azt el kell ismerni hogy ebben a mezőnyben senki sem közelíti meg vezetési tudásban sumit. Sőt, nem csak ebben a mezőnyben... Az egész eddigi F1 történelemben 10-20 név van akivel érdemes összevetni.
Pl ma is hogy korrigálta azt a hibáját... Le a kalappal !!! -
hobizoli
nagyúr
A tobbi csapat a szajuk jaratasa helyett hogy majd iden igy, meg majd iden ugy, meg a jovo evi verda az olyan lesz, hogy huuu...az ilyen szelesebb_a_vallnal_az_arc pilotak is, mint JPM, DC, inkabb a kocsi fejlesztesbol vennek ki reszuket hasonloan nagy tudassal a teszteleseikkel.
A Ferrari 10 eve sehol nem volt, es lam mi lett belole koszonhetoen a mernokoknek, a csapatmunkanak, a gyozni akarasnak, es par hozzaerto ember szakmai tudasanak, es ezek olytan dolgok, amik szerencsejuke egy idoben egy helyen talalkoztak...ezeket nem lehet szajalassal meg frocsogessel heelyettesiteni, feljeszteni kell, esz kell, nem kobmeter love, lasd Toyota...mas autogyarak is elobb egy mar mukodo konstrukcioba szalltak be, nem nagykepuskodtek mint ezek
Ja, es meg annyit, hogy MS ilyen eredmenyekkel a hata mogott is a legtobbet tesztelo pilota, ezert (is) tart ott ahol a csapat meg O is.
hobizoli
[Szerkesztve] -
szerintem idén még a tavalyinál is kiegyenlítettebb lesz a mezőny. Voltak ezek a tesztek Barcelonában meg VAlenciában, meg mittudoménhol, és ahogy néztem, nagyon egy időket produkáltak, és nem csak a 3 nagy csapat, hanem a REnault, a Sauber, és a Jaguar is ott volt az élen...
Aktív témák
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest