Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
igen, ezt is hallottam már párszor. nem vagyok meggyözödve erről, egy pilóta nem vált meg egy csapatot, kellett hozzá Ross Brown is, aki szintén akkoriban ment át a Ferrarihoz. továbbá nem zártam ki azt h. régen ö volt a legjobb pilota, csak azt mondom továbbra is, hogy a jelenlegi mezőnyből vannak olyanok, akik jobbak nála.
-
Pá
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
A Ferrarinak nagyon jó Baricchello, szép csöndes, elvan magával, csinálja amit mondanak neki és kész, ami a dolga megcsinálja, ha mindig behozzák a dobogóra(vagy a közelébe) az elég arra, hogy Schumi pontjaival együtt az egyéni mellett meglegyen a csapatvilágbajnokság is.
Amúgy szerintem is motiválatlan, néha összekapja magát, akkor tud menni, de máskor meg olyan mintha aludna, én is sajnálom. Ha már dobogóra kerül látszik rajta, hogy hogy örül neki, csakhát Schumi mellett elhomályosul. -
bdav
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
ennyi hiba belefér a normális keretekbe sztem, bár ma a Renault valoban gyengélkedett ilyen szempontbol. rönó azért relativ megbizhato szokott lenni. Sato meg loller nemtom mit csinál :) viszont legalább látványos :D
Asusfan: rb azért 3. mer' kiesett. mostanában ms meg nem csinál semmi extrát, csak az előre lebeszélt taktika szerint végigmegy és igyexik nem hibázni. ezt rajta kivül a mezönyböl még legalább 10 pilota meg tudná tenni, rb ugy tünik nincs ezek között. ennyi. már leirtam kb. 500-szor, hogy a jelenlegi mezönyben nem sumahert tartom a legjobb pilotának, de mittomén 10 éve lehet hogy ö volt.
hobizoli: normális csapatnál nincs 1. és 2. pilóta.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Csak annyit hogy ő becopyzta a 2 dolog leírását majd én ezt írtam:
''Ezt próbáltam én is elmagyarázni csak nem tudtam így megfogalmazni!''
Hogy ebből te hogy szűrted le hogy nem tudom miről van szó azt nem tudom! Na mindegy ; tőlem lehet szent a béke 1etértek veled csak én most egy Jägert fogok inni mert szar a gyomrom!:)) -
törölt tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Lényegét tekintve már az eljén is ezt írtam egyébként eggyetértettem escie kollégával!
Mit kell it basztatni?
Te is tudod miről van szó; én is tudom a többiek is tudják akkor meg mit kell itt felhozni 243szorra is a témát?
Géptan alatt a vezetésnél megtanulható vagy meg nem tanulható dolgokra gondolsz?-vagy ilyen suliba jársz? -
törölt tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
''A diffizár arra szolgál, hogy megszüntesse az eltérő fordulatszám lehetőségét a két kerék között, ami ugye a kanyarodásnál kell.''
Ez aztán rohadtul diferenciálmű akkor nem difizár mi???????
Olvass.:) Aztán írj!
És a difizár nem erre szolgál; lehet hogy én rosszul írtam de te is az biztos! Egyébként a lényege jó az enyémnek de a tied meg elég nagy hülyeség mert amiről te írtál az a diferenciálmű és nem a difizár!
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Tyűűű, ez jó nagy hülyeség volt. A diffizár arra szolgál, hogy megszüntesse az eltérő fordulatszám lehetőségét a két kerék között, ami ugye a kanyarodásnál kell. Ergo mindkét(négy) kerék hajtva lesz azonos fordulaton, és talán így lesz egy tapadó kerék.
A hagyományos differenciálmű nagy hátránya, hogy kétoldalt gyakorlatilag azonos nagyságú nyomatékot képes az útra vinni. Ha viszont az egyik oldalon például jég van a kerék alatt, az útra vihető nyomaték szinte nullára csökken - és vele együtt a másik, jobban tapadó oldalon is és a jármű nem tud elindulni. Ilyenkor van szükség differenciálzárra, amely korlátozza (ezt hívják részleges differenciálnak) vagy teljesen megakadályozza a differenciálmű működését, azáltal, hogy a két oldalt egymáshoz fékezi. A differenciálzár lehet automatikus működésű is, de a teljes zárásút minden esetben a vezetőnek kell bekapcsolnia.
Az is hülyeség hogy a difizár a kanyarba kell! Ez a diferenciálmű amiről te beszélsz a difizár meg ez amit escie kolléga becopyzott!
Akkor ennyi! -
escie
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
''A Mercedes meg jobban tenné, ha abbahagyná.''
ezt így talán nem kellett volna mondanod. ezzel az erővel magyarországon nem lenne futball, ha érted mire gondolok...
és ezzel az erővel Ferrari sem létezne, mint F1 csapat.
miért kell eltemetni a formula1 egyik legpatinásabb csapatát, egy rossz év után(közben)?!
a WMM nem olyan csapat, ami ha elszúr egy évet, megy sírni az fia-hoz, Ecclestone-hoz, meg az atyaúristenhez is...
meg veri a seggét a földhöz, hogy mindeki csal, meg gonosz... (jó Ron Dennis folyamatosan háborog, hogy valami nincs rendben a Ferrarinál, de nincs az a hisztéria, ha nem nem megy jól az adott évben)
ha máshogy nem, statisztikailag mindenképpen esedékes egy Ferrari mélyrepülés hamarosan, kívácsi leszek, akkor majd milyen vélemények lesznek.
én maradok továbbra is, és egyre jobban, az ideiglenes sikertelenség ellenére WMM szurkoló.
jön még kutyára teherautó!! ;]
(bocs, hogy egész nap csak itt dühöngök, de idegesít, mennyire semmibe veszik itt egyesek, a kedvenc csapatom! :) ) -
válasz
Jim Tonic
üzenetére
''Szerinte egy 2 perce a pit-stopban álló kocsinak csak fék gondja lehet: Ha nem gurul a versenyautó, akkor nincs hűtése a fékeknek, tehát füstölnek. Neki ez fékhiba. Ilyet nem mondhat egy ember, aki egy icipicit is konyat a témához.''
nem akarok rosszmájú lenni, de ő azért ért egy picit a témához... sokszor hülyeséget mond, de ezért szeretjük. visz egy kis színt a futamba, ha ő nem lenne, akkor az idei összes futamot végigaludtam volna. kiabál, beleéli magát, akkor is, ha szinte nem történik semmi. Ehhez képest a Knézy illetve a német rtl maga a dögunalom.
---------------------
off :
a témához való konyítást, mint kritériumot pedig nem szerencsés azután hangsúlyoznod, amit a 80 Gigabyte-os vinyóba ''gyárilag belesütött'' badsectorokról írtál, tudod, arról, amit az ''olvasó átugrik''... :C továbbá :DD
aki nem tudja, miről van szó, I_am kolléga aláírásában megtekintheti a nevezett szakértő hozzászólást... :D
na, bocs, ha rosszindulatú vagyok, de ez így magas labda...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest