Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
X Factor
addikt
válasz
DeFranco #7875 üzenetére
de ha van ilyen, akkor nevet címet várunk a szerkesztőségbe
)
ESS, Bagoly-ék, Göd. Pontos cÍmet fejből nem tudok, google kidobja.
2-3 éve lett a fóka megvásárolva, szembeszomszéd szerelő, gondoltam az ilyenkor szokásos vezérlés, olaj, folyadékok, szűrők cserére átviszem. Meg is csináltak mindent, csak az emlÍtet dekni-hez nem rendeltek semmit az eltört bolhák helyére, plusz nem ragasztottak...
Személyesen jóba vagyunk, nem akartam most ezen rágódni, rákerestem a neten, akkor találtam őket, Így azóta rendületlenül oda hordom. (Plusz az összes mondeo-s, focus-os, ismerős is, mióta említettem nekik a szervízt.)
-
X Factor
addikt
Sziasztok, valakinek Ford I Ink Blue javÍtóstiftje nincs esetleg? kb 3-4centiméternyi kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Elérhető!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest