Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
cappa72 #46642 üzenetére
Az új autókról nem is beszélve.
Igaz nem ma volt, de 2017-ben 1.6-os (akkori alapmotor) közepesen jól felszerelt Focus-ra 5 millió alatti árajánlatot kaptam. Most a legolcsóbb új Focus 9.76 millió a honlap szerint. Bár emlékeim szerint a Ford szeret túlozni a weboldalon, majd a kereskedésben bőven szűkebben fog a ceruza. Ennek ellenére nem hinném, hogy a weboldal 9.76 millió ft-os akciós ára helyett elhozható mondjuk 8 millióért.
Én akkor 17-ben 5.7 millióért vettem az új Civic-et...a tizedik generációt. Most meg sem merem nézni mennyi lehet.
Ha már itt tartunk, szerintetek 2019-es kombi Focus, 1.0 Ecoboost Business mennyit érhet reálisan? Majd 180 ezer km, 2025/3.hóig érvényes műszaki. Sérülésmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Küszöbön az Atomfall megjelenése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest