Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
legyünk már kicsit konstruktívak (terminator idézet)
-
fornettisuti
veterán
180gm az mi?
-
judas13
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nem. Lengyeleknél van MAOLED csak ott külön írják. Lehet, hogy titokban kínai.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]De "MAOLED STONE" néven tényleg fut egy kínai cég (USA) ékszerek és drágakövek vonalán...
-
Mi harminc, mi mennyi?
" de 30%-kal karcsúbb, mint az elődmodell, számszerűleg ez 7,2 millimétert jelent, a Galaxy M55 7,8 milliméterével szemben." -
ddaydome
senior tag
Teljesen megértelek. Engem is zavar a nagy telefon. Xiaomi 13t-t vettem, nagyon szuper készülék, de nekem a kényelmestől messze van. Valahol 6 coll környéke lenne a legjobb szàmomra. Nem csak a kéznél zavaró, hanem a zsebnél is...
Volt egyszer 13 minim, az volt a tökéletes méretben, de az ios inkàbb az idegrendszeremet tuningolta. Nem tudtam megszokni a sok butasàgàt, felesleges korlàtozàsokat benne.M56-ról:
Kàr, hogy nem kapott ip védelmet, kezd alap lenni vagy az ip54 vagy az ip68. -
Luki26
csendes tag
Örömteli, hogy a 105ezer forintos Samsung telefon tudja a 45W-os töltést, míg a 380ezres Samsung telefon (S25) csak a 25W-ot tudja...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Nem tudom el/meg magyarázni. Egyszer vettem egy xiaomi 10T volt, nem volt olcsó, 230 gramm körül volt meg 9,3 vastag kb. Egy hétig bírtam vele akkor jelent meg a xiaomi 11 Lite 5G A maga 7 mm és 165 gramm-jával, a 10T meg repült a fiókba, néha feltöltöm.
Ezek után kerülöm a vastag nehéz telefonokat mert sokba volt a tévedésem.Na most már biztosan érted.
-
cs.zs.
veterán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Húsvét után még megremeghet az író keze

-
LosBlancosRM
őstag
MAOLED valami új fejlesztés?
-
cs.zs.
veterán
Az M-szériában nem a 6000mAh akku volt a lényeg?
Az 5000mAh vízálló A56 mellett ennek a nem vízálló, és nem nagyobb akkusnak mi értelme? -
A 7,8mm-ről 7,2mm-re az mitől 30%
az szerintem 8% -
pusszycat
nagyúr
Végre szoknak lefele a fél tégláról, a 200+ grammról, meg a centi vastag telefonokrol. Kinek gyártják azokat hegyi gorilláknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BMW topik
- Linux haladóknak
- Formula-1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green - 5G Dual Sim (8/256GB) - Karcmentes előlap és hátlap ajándék tokkal.
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De elbírom, csak nem kényelmes.
Én is 25W-al hasítok nincs mese!:/
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)