- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
1.6 benzinest szeretnék, főleg városban (Pest) lesz használva, napi 30-35km oda-vissza melóba, és havi 1-2x autópálya, 150km. Fater is ilyet vett néhány hónapja, és neki sem volt különösebben drága hibája (egyedül annyi hogy csak az anyósülés felől nyitható a centrálzár, de gondolom ez egyedi), ezért érdekel, hogy ez a jellemzőbb ilyen árban, vagy számoljak valami nagyobb tételre?
-
Laci.M
senior tag
Viccet félretéve, mi a vélemény az MK1-es Focusokról a 116LE-s TDCI motorral? Ez például eléggé jól néz ki.
Bejárásra kéne, napi 90km. MK3 Mondeót akartam venni, de inkább maradok egy olcsóbb Focusnál és gyűjtögetek én is egy titanium MK4 faceliftre.CyborGabe
1.6 benzin best buy ha benzinest akarsz venni, nekünk 2002 óta kvázi hiba nélkül üzemel, garázsban tartott így rozsda sincs. Drága szériahibái nem nagyon vannak, gyertyák szoktak beázni, gyújtótrafó, sebességjeladó és egyéb apróságok tudtommal. -
SidCorky
őstag
Hali!
2-3 hónapon belül tervezek venni Mk1-es Focust, mire figyeljek, milyen hibák fordulnak elő gyakran? 7-800 ezer körül nézelődök, plusz 1-200 ezret költenék rá, túl pesszimista vagyok?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Goose-T #4220 üzenetére
Ez érdekes se converse, se xenon, de titanium tipikus külföldi piacról behozott, ott vannak ilyen fura felszereltséggel, mert a Titanium felszereltség alapja a convers kijelző és ebbe meg nincs. Én convers nélkülit meg se vennék már.
(#4241) Doggy dog Kéne motorszám meg alvázszám ez a 2006 pont az az évjárat ahol már szereltek is bele meg voltak piacok ahol még nem kellett.
-
Doggy dog
senior tag
Azt tudja e valaki,hogy van-e részecskeszűrő a 2.0 TDCI Focus C maxban.
Alkatrészkeresőn hoz ilyen,de a kereskedő srác azt mondta ebben a fajtában nincs.
Akkor van,vagy nincs???
Vagy van olyan évjárat,amiben nincs és a másikban már van? -
Richard!
addikt
-
Real_Necro
veterán
válasz
Goose-T #4238 üzenetére
Akkor üdv versenytárs!
Nekem xenon meg "navis" kijelző kell, adni akarok a dizájnnak, jó lenne valami ezüst vagy hasonló világosabb, csak 2.0 motorral és persze titanium felszereltséggel, lehetőleg 200ekm alatt. Ár hasonló, vásárlás max jövő nyár elejéig, de ha most jönne szembe az se baj, G Astra marad, asszonyé lesz.
-
Goose-T
veterán
válasz
Real_Necro #4236 üzenetére
Faceliftes Mondeo MK4 kombira, minimum ilyen felszereltséggel (már ami nem alap): gyári könnyűfém felnik, tolatóradar, nappali menetfény. Lehetőleg inkább világos legyen a színe, mert napon állna sokat. Motorból jó a 140 lovas 2.0TDCi, az a legelterjedtebb konstrukció, de az sem baj, ha erősebb. Igazából már van olyan felszereltségű Trend is, ami megfelelne, de a Titanium lenne az igazi. Jövő tavasszal akarom csak megvenni, gyerekszületés miatt idén már úgysem utazunk sokat, addig essenek csak az árak, jó a meglévő 2003-as Focusunk. Lenne rá 2,5-3 millió forint (a mostani kocsi árával együtt, ami olyan 700 ezret érhet most).
-
Goose-T
veterán
válasz
Real_Necro #4233 üzenetére
Inkább az a baj, hogy lecserélték és úgy használták. Nagyobb rugózatlan tömeg, nagyobb terhelés a futóműre, jobban szétrázza a kocsit, ronda és stílusidegen, drága rá a gumi, meg aztán fene tudja, milyen illesztőgyűrűket vetettek be, hogy rászereljék, mivel nem gyári. Na és hogy oldották meg pl. a TPMS működését? Az is jó kérdés.
-
McSzaby
őstag
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro #4226 üzenetére
a 2. tényleg jó.
-
Goose-T
veterán
válasz
Real_Necro #4226 üzenetére
Nem ugyanaz, mert van egy hónap korkülönbség köztük. Egyébként simán lehet, hogy két céges kocsit behúztak ugyanattól a cégtől, amiknek egyszerre futott ki a lízingje. Miért hirdetne egy cég egy kocsit két áron?
-
Goose-T
veterán
Van egy alapfelszereltség és vannak az extrák. Amit felsoroltál, az szerintem mind extra. És még van a Titanium X szint is. A Titaniumnál szerintem ezek lehetnek az alapok: krómszegélyes ablakok, könnyűfém felnik, ledes nappali menetfény, tolatóradar, tempomat, esőérzékelős ablaktörlő, ülésfűtés, több légzsák, prémium hifi stb.
-
Goose-T
veterán
3m alatti korrekt 2012-es Mondeo. Ezt már simán venném, ha most kéne elindulnom autót venni. Jó lesz jövő tavasszal Mondeót venni, érzem.
-
Richard!
addikt
válasz
McSzaby #4218 üzenetére
Rohad a sárvédő a kerék mögött, beázik az ablakmosófúvókáknál, amely szétcseszheti a gyertyákat, a trafót és a gyújtáskábeleket. Megoldás a burkolat, a lá Volvo.
Műszerfal óracsoport érintkezési hiba. Mindenféle idióta hibaüzeneteket fog kiírni. Ezt az óracsoport forrasztási pontjainak újraforrasztásával lehet orvosolni.
Kb ennyi. -
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Fóka II, 1.6, 1.6 sport, 2000 sportról mi a véleményetek, milyen "típushibái" vannak ezeknek? A sport jelző csak az optikában merül ST/RS/WRX nélkül, vagy a felfüggesztésen is dolgoztak azért?
(#4212) tomiii.:
Ennyire megy a hegesztés már neked? -
Doggy dog
senior tag
Namost ez a jóember azt mondta euro3as motor van benne és nincs részecskeszűrő.
Rengeteg 1.6 tdci-nél látom,hogy írják DPF.De most találtam 2tdci-t is aminél írja.Igaz az 2005.11 havi.
Akkor most van bennük,vagy nincs??
Már letettem erről az autóról!Focus C maxról még nem,ha tényleg van részecskeszűrő nélküli! -
válasz
Doggy dog #4199 üzenetére
igaz tgk, de van most nálam egy 2008-as transit, most kellett itt-ott javítani, hogy ne terjedjen tovább a rozsda, de csak olyan helyeken jött elő, ahol fizikai behatás érte (alvázon valami nagy kő ütés, küszöbök kopása ki-be szálláskor stb.)
ahol sérülésmentes ott szerintem nem rohad csak úgy magától -
DeFranco
nagyúr
válasz
Doggy dog #4204 üzenetére
Szerelőt vihetek,helyben átnézheti.
Köszönöm, viszont látásra.
Alap, hogy műhelybe, csápos emelőre elvisszük az autót, nem lábon okoskodunk.
Amelyik kereskedő ezt nem vállalja, az alapból kuka.
Hidd el, nem tudod mennyire sakál témába vágtál bele, itt tényleg nem lehetsz eléggé paranoid.
-
Doggy dog
senior tag
Köszönöm mindenkinek.
Megnéztünk 3at is,ez volt a legkevésbé problémás ezen a ponton.Mindnél nagyobb volt a gond.
Több kereskedést végigjárva az a tapasztalat,hogy a klímát le se xarják!!!
Sztem ha 1nél működött...
Felemelve nem láttam,alábújni tudtam csak,ott szemmel minden ok volt.Nem volt rozsdás a kipufogó sem.
Szerelőt vihetek,helyben átnézheti. -
TayRol
nagyúr
-
-
DeFranco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest