- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Skype adatvesztés
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ma belémjöttek hátulról
De örülök a vonóhorognak
-
TommyX_
őstag
Nekünk ez a fajta Fiesta van 1.25-ös motorral, nem az újabb, amit Te is linkeltél.
Megmondanám szívesen mennyit eszik, 130-nál, de autópályán mivel a nagyszülők használják nagyon ritkán megy, így nem tudok mit mondani a fogyasztásra.
Én úgy általánosságban írtam, hogy a kicsivel tempósabb haladáshoz nem ajánlanám a 1.25 motort. -
SzlobiG
félisten
válasz
westcoastog #4988 üzenetére
Akármelyikkel jöhetne ebbe minden van még a nagyon ritka ülés szellőztetés is.
-
SzlobiG
félisten
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Ez szerintetek megéri?
Mindenhol csak 1.25-ös fiestát látok és Budapest-Zalaegerszeg-Szombathely távra talán ideálisabb lenne az 1.4-es motor.
[link] -
A hibás Fordomhoz a végszó: délelőtt voltam a márkaszervízben,semmilyen hibakód nem volt a gépben,a fojtószelepet takarították ki +1000 Ft-ért.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro #4979 üzenetére
második nulláról indul. én a clio-t az asszony nevére irattam, legyen ő is boldog, hogy van egy kocsija.
-
Real_Necro
veterán
válasz
radi8tor #4977 üzenetére
Itt most pont félút, 5-6 éves, még nem volt eddig kötve, így 120-150 között mozogna...
Még azt sem tudom mit tegyek Astrával kgfb ügyben, mert megmarad asszonynak, de a kocsi az én nevemen van, asszony nevén meg még nem volt autó.
Olcsón akkor sem úszom meg ha ő lesz az üzembentartója, meg akkor sem, ha marad "nálam". Második autó kgfb-je gondolom nulláról indul...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
radi8tor #4977 üzenetére
én azért kötöttem, hogy védve legyek a nullázós esetektől, legalább valamennyire. erre jó. évi 40k, nem a világ vége, bár már kezdem soknak érezni, de amilyen ráparázós vagyok, ennyit megér a viszonylagos nyugalmam. örültem, hogy legalább valaki kötött rá, és még viszonylag értelmes áron.
ahogy írtam, ilyen kisebb összegű esetekben nem éri meg kárkifizetést kérni rá.
-
DeFranco
nagyúr
mennyi volt az üvegcsere és mennyivel nőtt a csaód utána, hogy buktad a kármentességi bónuszt?
nekem is van csaóm a kocsira, de pont azon gondolkodtam, hogy nem nagyon jelentenék le rá semmit, mert annyira megnöveli a díját egy kárkifizetés hogy nem éri meg (ne legyen rá szükség)
egyszer kiszámoltam, hogy egy okozott kár mennyi pluszt jelentene a kötelező, azon is leültem, kb. 100 és 150 között áll meg... az alatt egyszerűbb ha zsebből fizetek.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro #4973 üzenetére
nekem 10% vagy 50e ft van asszem. minél kisebb, annál jobb. üvegnél meg nincs önrész.
-
Real_Necro
veterán
válasz
SzlobiG #4972 üzenetére
Amit jövő héten meglesek, ott is van kavicsfelverődés, ami javítva, lett... állítólag felajánlották cascora a cserét, de nem történt meg.
Egyébként ha már casco, milyen % és önrész mellett érdemes kötni? Tudom, mindenkinek máshogy igazodik anyagiakhoz, de mit érdemes szem előtt tartani?
-
Goose-T
veterán
válasz
Théodore #4964 üzenetére
Igen, ezek az utolsó darabok. Ezek közül is összesen kettőben van digitklíma, ami nálam alapfeltétel volt, mert a mostani MK1-es Focusomban is van, és nem akarom lejjebb adni. Ráadásul annyiba kerülnek, amennyiből egy hasonló évjáratú, de ezerszer jobban felszerelt Mondeót is lehet kapni. Persze annak nagyobb a fenntartási költsége, de én úgy voltam vele, hogy simán bele fog férni.
-
-
Goose-T
veterán
válasz
Théodore #4961 üzenetére
Fehér holló a megbízható benzines az Euro5 (2009 szeptember) óta, elvétve találhatsz még 1,6-osat, a turbósak meg kb. pont olyan szinten vannak szervizköltségben, mint a dízelek. Focusban állítólag az 1,6-os TDCi a legmegbízhatóbb dízeles, Mondeoban meg a 2,0 TDCi. Ezt úgy értsd, hogy csak háromszor annyit kell költeni a szervizelésére, nem ötször. Én is benzines Focust szerettem volna, de szökőévenként bukkan fel egy darab, ami nem teljesen fapados. Így inkább ráálltam a 2,0 TDCi Mondeókra, azt tervezek venni jövő tavasszal, azokban legalább van rendes felszereltség.
-
-
Ace Ventura
addikt
Nem jár valaki Debrecenbe megnézni [link]??
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ok, akkor az offolást itt kérem is befejezni!
-
mtade
aktív tag
válasz
Real_Necro #4947 üzenetére
Válaszolt Szkreccs, mindjárt utánajár a dolgodnak...
-
Real_Necro
veterán
Hova kerultem... es en ezek koze akarok tartozni?
-
Goose-T
veterán
válasz
Real_Necro #4941 üzenetére
A titkosszolgálati jelentések alapján megállapították, hogy neked még nincs Mondeód, ezért nem vesznek fel a klubba. Ha megvetted, akkor próbálkozz újra.
-
mtade
aktív tag
válasz
Küldj priviben nicket és mailt, meglátom, mit tehetek.
-
marsu
veterán
válasz
mtade talán tud mondani moderátort, akinek kellene írnod a regisztrációval kapcsolatban ...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro #4938 üzenetére
Nem ment spambe a mail?
-
marsu
veterán
válasz
Real_Necro #4935 üzenetére
Jah, már egy hete?
Hmm ...
Akkor lehet tényleg van valami homokszem a rendszerben, mert nekem másnap reggel már visszajött a válasz.
Spam mappában nézted? Nálam oda tette be a gmail ...
-
mtade
aktív tag
válasz
Real_Necro #4935 üzenetére
Mondeo.hu?
-
Théodore
csendes újonc
Sziasztok!
Új autó vásárlása előtt állok, és a Ford Focus 2011-től nagyon szimpatikus. Egyetlen problémának az első szélvédő fűtőszál tűnik, azt hallottam, hogy éjszakai vezetésnél zavaró lehet. Ez tényleg így van? Ha igen, akkor lehet egyszerűen szélvédőt cserélni fűtőszál mentesre?
-
marsu
veterán
válasz
Real_Necro #4931 üzenetére
Nem azonnal jön vissza az engedély, majd csak ha egy moderátor jóváhagyta ...
Türelem, hamarosan megkapod az emailt.
-
Real_Necro
veterán
Mondeo fórumra miként lehet bejutni? Regisztráltam, azóta semmi... ha be akarok lépni, akkor aktiválással jön, ha újra elküldetem, nem jön semmi...
-
Real_Necro
veterán
No nem egyszerű ezt az állapotfelmérést összehozni, főleg, hogy a szervizek és a bankok sem a mi malmunkra hajtják a vizet... pedig már szerveztem, hogy pénteken megyünk kollégámmal Pécsre.
Jövő hét szerda a nagy nap...
-
törölt tag
lehet nem fogalmazok egyértelműen
A többi kocsiban a vezetőülésnél lévő szivargyújtó akkor van feszültség alatt, ha gyújtás is van a kocsin. Ez mindig. (legalábbis én ezt szoktam meg a többi kocsin amit eddig birtokoltam / vezettem)
Tudom, hogy 3 állásos a lámpa, a kérdésem az volt, hogy direktbe van kötve a csomagtérajtó kapcsolójára, vagy esetleg "intelligens" és a fedélzeti computer kapcsolja a csomagtérajtó nyitásának függvényében (már persze amikor nem fixen be/ki van kapcsolva) -
törölt tag
Bocs a hülye kérdésekért
A 12V-os szivargyújtó csatlakozó a focusomban fixen feszültség alatt van. Ez így van bekötve, vagy ez programozás kérdése?
Hasonlóan a hátsó ülések mögött a csomagtartónak van világítása a plafonon is (az üléseknek meg nincs). Fixen van kötve, hogy csak a csomagtartó nyitására égjen, vagy át lehetne programozni? -
rizso
addikt
válasz
Ace Ventura #4908 üzenetére
Vedd meg az enyémet
-
TayRol
nagyúr
Srácok, sürgősen kell vennem antenna talpat+antennát (mk4 mondi). Hol lehet sos kapni? Megette az idő, megrepedt és beázik. Az antenna meg rá van gyógyulva, nem letekerhető már, és emiatt eléggé el van fáradva.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Ace Ventura #4909 üzenetére
Pedig ez tényleg jó... A fenti meg a nagyvárosi autó piac onnét nem vennék semmit.
-
Ace Ventura
addikt
Ebbe egyenesen szerelmes lettem, de ez már elég borsos.
[link] -
Ace Ventura
addikt
Na, pont ezek a szempontok fontosak nekem is
-
patomi
őstag
válasz
Ace Ventura #4904 üzenetére
Esetleg? Igaz 1 évvel idősebb, de kevés km, rendszám is látszik, jobban felszerelt, plusz magán személy, talán jobban lehet alkudni.
-
rizso
addikt
válasz
Goose-T #4879 üzenetére
Sokan lenézik a kis Fusit, de nem olyan pöcsköszörű, mint azt sokan gondolják
Jó, nem egy csajozós nagyvas, de:
- pesti utakon nem akad fent, egész jól bírja a sok kátyút/gödröt
- méretéhez képest kényelmes, tágas (négyen csomagokkal megpakolva hosszabb útra is simán elmegyünk vele, kisebb utakon öten is elférnek)
- méretes csomagtartó, jól pakolható
- nagyon jó üléspozíció, mindent látsz a környezetedből
- üléspozícióból következik, hogy kényelmes a ki- és beszállás (drága édesanyám mindig megjegyzi, hogy mennyivel jobb beülni, mint öcsém Stilojába)
- nem vészes a fogyasztása
- pályán is elmegy, mondjuk 140-nél már 4000-en pörög az 1.4 benzin, de nem esik szét
- könnyen vezethető
- hunyorogva akár terepjárónak is lehet nézniMikor a keresés fázisban voltunk, párom azt mondta, hogy Fusion tuti nem lesz, és mégis az lett, és ő sem bánta meg
Mondjuk ha felajánlanának érte egy zsír új Mondeot, valószínűleg duzzogva, de elfogadnánk
-
SzlobiG
félisten
válasz
Ace Ventura #4904 üzenetére
Szerintem többet ér egy ilyen mint a fusion. Ha magyar kérj rendszámot és kérdezd le.
-
Ace Ventura
addikt
Ez is egy kiszemelt, de itt már jobban zsebbe kéne nyúlnom. Fusiont nem találok normálisat.
Szerintetek? [link] -
Joker88
őstag
Lenne egy kérdésem. Csak hülye hasonlattal tudom kifejezni magam.
Adott egy '94-es MK IV-es 1.3-as Endura-E motorral szerelt Fiesta. A gond a kuplungpedálnál van. Ha benyomom - főleg városban, kisebb sebességeknél- egy olyan hang jelentkezik,mintha golyóstollat kapcsolnának ki/be.
Mostanában kezdte el ezt a játékot a cucc..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest