Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ma belémjöttek hátulról De örülök a vonóhorognak
-
TommyX_
őstag
Nekünk ez a fajta Fiesta van 1.25-ös motorral, nem az újabb, amit Te is linkeltél.
Megmondanám szívesen mennyit eszik, 130-nál, de autópályán mivel a nagyszülők használják nagyon ritkán megy, így nem tudok mit mondani a fogyasztásra.
Én úgy általánosságban írtam, hogy a kicsivel tempósabb haladáshoz nem ajánlanám a 1.25 motort.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
SzlobiG
félisten
válasz westcoastog #4988 üzenetére
Akármelyikkel jöhetne ebbe minden van még a nagyon ritka ülés szellőztetés is.
-
Real_Necro
veterán
-
Dorien
veterán
-
Immy
őstag
válasz TommyX_ #4984 üzenetére
Szia,
Mekkora a fogyasztás és a fordulatszám 130-nál?
Olyasmit olvastam, hogy az 1.4-es motor 2002-es fejlesztés és 2008-ban valamit módosítottak rajta, hogy kicsit több lóerőt adjon le, míg az 1.25-ös teljesen új konstrukció.TayRol: 250km
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
SzlobiG
félisten
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Ez szerintetek megéri?
Mindenhol csak 1.25-ös fiestát látok és Budapest-Zalaegerszeg-Szombathely távra talán ideálisabb lenne az 1.4-es motor.
[link]Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
nagyúr
A hibás Fordomhoz a végszó: délelőtt voltam a márkaszervízben,semmilyen hibakód nem volt a gépben,a fojtószelepet takarították ki +1000 Ft-ért.
-
Real_Necro
veterán
Ha lesz mondi, tuti a nevemen lesz... Astra most marad, de 5 éves tervben szerintem az is csere... mondjuk egy újabb Fiestára.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #4979 üzenetére
második nulláról indul. én a clio-t az asszony nevére irattam, legyen ő is boldog, hogy van egy kocsija.
-
Real_Necro
veterán
válasz radi8tor #4977 üzenetére
Itt most pont félút, 5-6 éves, még nem volt eddig kötve, így 120-150 között mozogna...
Még azt sem tudom mit tegyek Astrával kgfb ügyben, mert megmarad asszonynak, de a kocsi az én nevemen van, asszony nevén meg még nem volt autó.
Olcsón akkor sem úszom meg ha ő lesz az üzembentartója, meg akkor sem, ha marad "nálam". Második autó kgfb-je gondolom nulláról indul...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #4977 üzenetére
én azért kötöttem, hogy védve legyek a nullázós esetektől, legalább valamennyire. erre jó. évi 40k, nem a világ vége, bár már kezdem soknak érezni, de amilyen ráparázós vagyok, ennyit megér a viszonylagos nyugalmam. örültem, hogy legalább valaki kötött rá, és még viszonylag értelmes áron.
ahogy írtam, ilyen kisebb összegű esetekben nem éri meg kárkifizetést kérni rá.
-
DeFranco
nagyúr
mennyi volt az üvegcsere és mennyivel nőtt a csaód utána, hogy buktad a kármentességi bónuszt?
nekem is van csaóm a kocsira, de pont azon gondolkodtam, hogy nem nagyon jelentenék le rá semmit, mert annyira megnöveli a díját egy kárkifizetés hogy nem éri meg (ne legyen rá szükség)
egyszer kiszámoltam, hogy egy okozott kár mennyi pluszt jelentene a kötelező, azon is leültem, kb. 100 és 150 között áll meg... az alatt egyszerűbb ha zsebből fizetek.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #4973 üzenetére
nekem 10% vagy 50e ft van asszem. minél kisebb, annál jobb. üvegnél meg nincs önrész.
-
Real_Necro
veterán
válasz SzlobiG #4972 üzenetére
Amit jövő héten meglesek, ott is van kavicsfelverődés, ami javítva, lett... állítólag felajánlották cascora a cserét, de nem történt meg.
Egyébként ha már casco, milyen % és önrész mellett érdemes kötni? Tudom, mindenkinek máshogy igazodik anyagiakhoz, de mit érdemes szem előtt tartani?
-
Goose-T
veterán
válasz Théodore #4964 üzenetére
Igen, ezek az utolsó darabok. Ezek közül is összesen kettőben van digitklíma, ami nálam alapfeltétel volt, mert a mostani MK1-es Focusomban is van, és nem akarom lejjebb adni. Ráadásul annyiba kerülnek, amennyiből egy hasonló évjáratú, de ezerszer jobban felszerelt Mondeót is lehet kapni. Persze annak nagyobb a fenntartási költsége, de én úgy voltam vele, hogy simán bele fog férni.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
-
-
Goose-T
veterán
válasz Théodore #4961 üzenetére
Fehér holló a megbízható benzines az Euro5 (2009 szeptember) óta, elvétve találhatsz még 1,6-osat, a turbósak meg kb. pont olyan szinten vannak szervizköltségben, mint a dízelek. Focusban állítólag az 1,6-os TDCi a legmegbízhatóbb dízeles, Mondeoban meg a 2,0 TDCi. Ezt úgy értsd, hogy csak háromszor annyit kell költeni a szervizelésére, nem ötször. Én is benzines Focust szerettem volna, de szökőévenként bukkan fel egy darab, ami nem teljesen fapados. Így inkább ráálltam a 2,0 TDCi Mondeókra, azt tervezek venni jövő tavasszal, azokban legalább van rendes felszereltség.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
mtade
aktív tag
Első lefagyott szélvédős napokon mindíg megvárok pár szomszédot, hogy elkezdje kapirgálni az ablakokat. Gyönyörködök benne kicsit, leolvasztom a jeget, és indulok. Priceless...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
marsu
veterán
válasz Théodore #4951 üzenetére
Ne aggódj az első fűtőszál miatt ...
Annyira vékony hogy szinte nem is látszik. Csak ha közelről nézed. Éjszaka sem zavaró.
Viszont télen ha rá van fagyva a szélvédőre a jég, csak bekapcsolod és nem kell kapargatni ...
Jobban jársz ha nem cserélteted ki!
Press any key to continue ...
-
Ace Ventura
addikt
Nem jár valaki Debrecenbe megnézni [link]??
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Real_Necro
veterán
válasz radi8tor #4953 üzenetére
Nyugi, nekem mindig a PH! lesz az igazi.
Egyébként bocs az offért, csak tervezek a kedvezményekkel. Jövő hét szerdától meg már talán én is "Fordos" leszek.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ok, akkor az offolást itt kérem is befejezni!
⭐ Stella
-
mtade
aktív tag
válasz Real_Necro #4947 üzenetére
Válaszolt Szkreccs, mindjárt utánajár a dolgodnak...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Real_Necro
veterán
Hova kerultem... es en ezek koze akarok tartozni?
-
Goose-T
veterán
válasz Real_Necro #4941 üzenetére
A titkosszolgálati jelentések alapján megállapították, hogy neked még nincs Mondeód, ezért nem vesznek fel a klubba. Ha megvetted, akkor próbálkozz újra.
-
mtade
aktív tag
Küldj priviben nicket és mailt, meglátom, mit tehetek.
-
marsu
veterán
mtade talán tud mondani moderátort, akinek kellene írnod a regisztrációval kapcsolatban ...
-
Real_Necro
veterán
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #4938 üzenetére
Nem ment spambe a mail?
-
marsu
veterán
válasz Real_Necro #4935 üzenetére
Jah, már egy hete?
Hmm ...
Akkor lehet tényleg van valami homokszem a rendszerben, mert nekem másnap reggel már visszajött a válasz.
Spam mappában nézted? Nálam oda tette be a gmail ...
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
válasz Real_Necro #4935 üzenetére
Mondeo.hu?
-
-
Théodore
csendes újonc
Sziasztok!
Új autó vásárlása előtt állok, és a Ford Focus 2011-től nagyon szimpatikus. Egyetlen problémának az első szélvédő fűtőszál tűnik, azt hallottam, hogy éjszakai vezetésnél zavaró lehet. Ez tényleg így van? Ha igen, akkor lehet egyszerűen szélvédőt cserélni fűtőszál mentesre?
-
marsu
veterán
válasz Real_Necro #4931 üzenetére
Nem azonnal jön vissza az engedély, majd csak ha egy moderátor jóváhagyta ...
Türelem, hamarosan megkapod az emailt.
-
Real_Necro
veterán
Mondeo fórumra miként lehet bejutni? Regisztráltam, azóta semmi... ha be akarok lépni, akkor aktiválással jön, ha újra elküldetem, nem jön semmi...
-
Real_Necro
veterán
No nem egyszerű ezt az állapotfelmérést összehozni, főleg, hogy a szervizek és a bankok sem a mi malmunkra hajtják a vizet... pedig már szerveztem, hogy pénteken megyünk kollégámmal Pécsre.
Jövő hét szerda a nagy nap...
-
-
törölt tag
lehet nem fogalmazok egyértelműen
A többi kocsiban a vezetőülésnél lévő szivargyújtó akkor van feszültség alatt, ha gyújtás is van a kocsin. Ez mindig. (legalábbis én ezt szoktam meg a többi kocsin amit eddig birtokoltam / vezettem)
Tudom, hogy 3 állásos a lámpa, a kérdésem az volt, hogy direktbe van kötve a csomagtérajtó kapcsolójára, vagy esetleg "intelligens" és a fedélzeti computer kapcsolja a csomagtérajtó nyitásának függvényében (már persze amikor nem fixen be/ki van kapcsolva) -
törölt tag
Bocs a hülye kérdésekért
A 12V-os szivargyújtó csatlakozó a focusomban fixen feszültség alatt van. Ez így van bekötve, vagy ez programozás kérdése?
Hasonlóan a hátsó ülések mögött a csomagtartónak van világítása a plafonon is (az üléseknek meg nincs). Fixen van kötve, hogy csak a csomagtartó nyitására égjen, vagy át lehetne programozni? -
Immy
őstag
Számomra ez teljesen meglepő, hogy aki 1összegben AZONNAL kifizetné az autót annak lényegesen drágább...
1.25 -ös (60kw 82LE) motorrol mik a vélemények fiesta-hoz? Tudom, hogy ez a legkisebb, de 125-ös tempót azzal is lehet tartani talán.
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
rizso
addikt
válasz Ace Ventura #4908 üzenetére
Vedd meg az enyémet
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
TayRol
nagyúr
Srácok, sürgősen kell vennem antenna talpat+antennát (mk4 mondi). Hol lehet sos kapni? Megette az idő, megrepedt és beázik. Az antenna meg rá van gyógyulva, nem letekerhető már, és emiatt eléggé el van fáradva.
-
SzlobiG
félisten
válasz Ace Ventura #4909 üzenetére
Pedig ez tényleg jó... A fenti meg a nagyvárosi autó piac onnét nem vennék semmit.
-
Ace Ventura
addikt
Ebbe egyenesen szerelmes lettem, de ez már elég borsos.
[link]Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Na, pont ezek a szempontok fontosak nekem is
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
patomi
őstag
válasz Ace Ventura #4904 üzenetére
Esetleg? Igaz 1 évvel idősebb, de kevés km, rendszám is látszik, jobban felszerelt, plusz magán személy, talán jobban lehet alkudni.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
rizso
addikt
válasz Goose-T #4879 üzenetére
Sokan lenézik a kis Fusit, de nem olyan pöcsköszörű, mint azt sokan gondolják Jó, nem egy csajozós nagyvas, de:
- pesti utakon nem akad fent, egész jól bírja a sok kátyút/gödröt
- méretéhez képest kényelmes, tágas (négyen csomagokkal megpakolva hosszabb útra is simán elmegyünk vele, kisebb utakon öten is elférnek)
- méretes csomagtartó, jól pakolható
- nagyon jó üléspozíció, mindent látsz a környezetedből
- üléspozícióból következik, hogy kényelmes a ki- és beszállás (drága édesanyám mindig megjegyzi, hogy mennyivel jobb beülni, mint öcsém Stilojába)
- nem vészes a fogyasztása
- pályán is elmegy, mondjuk 140-nél már 4000-en pörög az 1.4 benzin, de nem esik szét
- könnyen vezethető
- hunyorogva akár terepjárónak is lehet nézniMikor a keresés fázisban voltunk, párom azt mondta, hogy Fusion tuti nem lesz, és mégis az lett, és ő sem bánta meg Mondjuk ha felajánlanának érte egy zsír új Mondeot, valószínűleg duzzogva, de elfogadnánk
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
SzlobiG
félisten
válasz Ace Ventura #4904 üzenetére
Szerintem többet ér egy ilyen mint a fusion. Ha magyar kérj rendszámot és kérdezd le.
-
Ace Ventura
addikt
Ez is egy kiszemelt, de itt már jobban zsebbe kéne nyúlnom. Fusiont nem találok normálisat.
Szerintetek? [link]Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Joker88
őstag
Lenne egy kérdésem. Csak hülye hasonlattal tudom kifejezni magam.
Adott egy '94-es MK IV-es 1.3-as Endura-E motorral szerelt Fiesta. A gond a kuplungpedálnál van. Ha benyomom - főleg városban, kisebb sebességeknél- egy olyan hang jelentkezik,mintha golyóstollat kapcsolnának ki/be.
Mostanában kezdte el ezt a játékot a cucc..In loving memory of Garrett Lockhart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest