Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz TayRol #10695 üzenetére
nagyon szivesen. hozz majd lengő biztosítékot, ledet foglalattal, meg vagy 2-3m kéteres hőálló szigetelésű 1mm2 körüli keresztmetszetű kábelt. fúróm, pákám akad.
nem én találtam ki, két helyen is olvastam róla, de nem értem, miért nem terjed el. kvázi megszünne a dpf para.
-
bajnokpityu
félisten
válasz TayRol #10647 üzenetére
Nah, ma megvolt az első éles világitása a lednek. 8-9 percig világitott. Kb 2. percnél érkeztem meg haza, onnastól alapjáraton termelte a hőt. Ahogy led elaludt, a ventillátor leállt, alapjárati fogyimérő 1.4literről 0.5literre csökkent, úgyhogy jelentem működik.
Kiszereltem a sony fejet, meg a metavoice kihangosítót. Jó sokat kellett vadászni erre a sonyra, 2012 után mondeoknál a fejegység adja ki a radar hangját, és ami sonyt találtam, mind régi kocsiból való volt, amik nem adják ki a hangot.
viszont beraktam egy aftermarket fejet, úgyhogy sony kikerült.
-
Real_Necro
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz TayRol #10619 üzenetére
Pofás darab elfogadnèk egy ilyet,viszont feltelezem a kocsi súlya elírás, kizárt hogy 1.5 tonna felett legyen egy focus mikor nekem a mondi nincs annyi.
Amúgy PSA a motor úgy mint az előd 1.6 is.
Nem kell annyira fosni a dpf-től a lényeg, hogy ne adblue-s legyen, mert azzal aztán lehet szívni. A céges 208—akat hetente visszük kb szervizbe az adblue végett. Nem értem mi a fenének rakták bele, mikor a ford ugyanúgy teljesíti az euro 6 normát adblue nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz TayRol #10641 üzenetére
erre vannak már szakműhelyek, akik átnyomnak valami tisztitó löttyöt nagy nyomáson. Hogy jó-e, azt nem tudom, gondolom nem nagyon használ neki a vegyi anyag, de a nullától biztosan több kormot fog meg.
nah, én ilyet vettem. kb 4 éves, 14x km,trend, de jól feszerelt kombiné 3.2, ha jól emlékszem. jobb első kerékiv, ajtó fénye volt javitva, de szerkezet, futómű teljesen gyári, érintésmentes.
kisebb problémája van a kocsinak, a menüvezérlő és tempomat gombokból kettő kontaktos (tipushiba) a helyzet majd romlani fog, de egyelőre nincs időm visszavinni szentendrére.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz TayRol #10638 üzenetére
eurofleet elmegy már fórumosnak? árengedményre ne nagyon számits, de nekem korrektül elmondták a kocsi előéletét. Jogilag is rendben van, hivatalos állapotfelmérőlap, 1 év szavatosság, és 2+3 éves garit megkaptam vele. Utána átnézettem egy nagyon nagy tapasztalatú sráccal, rendben találta, mindenben megerősítette az állapotfelmérésüket.
Néhány apróságban tévedett aki a hirdetést feladta, de vállalták érte a felelőssége, szó nélkül. Máshol el akartak ilyenért zavarni, hogy akkor úgy értik, hogy el akarok állni a vételtől, tehát buktam a foglalót. MIközben ők akartak elállni, amikor tájékoztattam őket jogi felelősségükről.
kevés km? mi számit annak? évi 15öt mi a helyi használatú autóval megyünk. Az kapja rendesen az ivet. ovijárat, bevásárlás sztem irtóra megterhelő, mig a ford évi 40et ment, és kvázi újszerű mechanikailag. Viszont nem lehet ovijáratban évi 40et belerakni, ezért nem féltem tőle.
Miért nem regenerált? El volt kompletten tömődve?
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz TayRol #10636 üzenetére
nagyon kevés márkából merek venni tipus első évéből. suzukiból, esetleg skodából, ők szeretik mások levetett (és jó alaposan letesztelt) teknikáját használni.
Nah, a fordból, VWből nem mernék megvenni új tipust
Amennyire olvastam, a DPFet nem a használat öli meg, hanem, ha van valami egyéb baja a gépnek. Én pl olyan vagyok, ha valahol nedves egy tömítés, azonnal cserélném. Nomeg emberiség elleni bűnnek tekintem kiütését. Nem röhög, komolyan mondom. Ha ki kell ütni egy kocsiból, annak egész más oka van, a DPF csak elszenvedője, hogy előtte valami nincs rendben. Ellenben irgalmatlanul kormolnak a nagy teljesitményű dieselek. Azt mondják a modernek is
enyémben valami 15x van, lengéscsillapítók 80% körül járnak, 2x vettem észre, h regenerál, mindkettő előtt kb fél tankot városban ment. olajpára sehol sincs. 13as autó.
-
bajnokpityu
félisten
válasz TayRol #10627 üzenetére
Te tudod mire kell. városi tökörészésre nem jó a diesel, akkor bármilyen szivó benyás. diesel hosszabb utakra, városon kivül, autóútra, pályára való.
nem éves km szabja meg, inkább az üzemek hossza, szerintem. a régi 1.6HDI jó motor, ismerek többet is 350e fölött, amik 10évesen kezdenek el-el romlani, de 250ig abszolút problémamentesek voltak. Olyan már nincs?
-
nagyúr
válasz TayRol #10627 üzenetére
Én most várom az 1.5 ecoboostot, az Astrával volt versenyben, és azt tudom mondani, a Ford a kinézet miatt nyert, tudásban az Astra jelenleg többet ad. Ott dízelt vezettem, az 1.6-osuk kellemes volt, a Fordét sajnos nem sikerült kipróbálni, és eleve benzineset akartam.
Szóval ha nem feltétlen Ford a kiszemelt, ránézhetsz az Astrára is, nekem bejött, csak kicsit csúnyább szerintem, mint az ST-Line Focus
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zack
nagyúr
Van hozzá elérhetőséged?
Mennyire gáz, hogy így kell keresni jó szakembert.
Persze nekik sír a szájuk, hogy nincs meló, mindenki sufniban szervizeli, szervizelteti...Meg a hozott anyagos blabla.Ilyen felhozatal mellett minden jobb megoldásnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Real_Necro
veterán
Jó fotók, csak a belső képeket hiányolom. A tetőmonitor az milyen?
Egyébként nem volt neked valami nagyobb "Y küllős" felnid rá?
Szerk.:
Közben rákerestem a tetőmonitorra. Nem rossz cucc, de ez még jobb: [link]
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Klubos kedvezményt oda hogyan lehet érvényesíteni?
Ja és tudom RTFM, de mekkorát kell venni?
Radi8tor:
Nem is vészes, picit havas a kerék, de szép az alufelni. Kár, hogy az a fóka ennyit kitakar belőle...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Astrat mar szereltek, tobb ismerosom megbizhatonak tartja oket, nekem ez is fontos. Ugyanakkor teljesen korrekten le tudtam dumalni mit szeretnek, az kerul bele, szamlaval, garival stb.
Nekem ennyit meger.
Radi8tor:
Szervizesnek kuldtem par napja mailt... oda nem jutott isom szemelyesen bemenni. Valasz nem jott.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
A petranyinal valaszra sem meltattak. Megbizhato garazs szerelot nem ismerek.
Most viszem oda, aztan legkozelebb lehet mashova...Mindenbol a premiumot kertem, meg pollenszurobol is.
-
Real_Necro
veterán
Nalam tempomat 145re volt belove. Ugye a telim csak 205os, waze meg mutatott 136ot. Szoval remelem ezert nem jon csekk. Ellenben Davidunk megallas nelkul birta az utat, Siofoknal meg el is aludt. Aztan mazlim volt, hogy M5nel jott az info a mai kamionos balesetre, igy Gyal fele kerulve gyorsan hazaertunk.
-
Real_Necro
veterán
Ezek szerint vagy jokor mentel az M7esen, vagy kapsz hamarosan csekket?
2 napja valamint ma is talalkoztam trafival.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én ezeket néztem ki magamnak. A csatlakozót nem tudom, hogy mk1-es fókába jó, de szerintem igen.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Real_Necro
veterán
Meguntad az ablaktapis waze-t?
Kollégám új szuzijában micsoda android klónozási lehetőségek vannak...
Egyébként navis gyári egységre lehet videót kinyomni?
-
ReFleXx
addikt
kormanyrol vezerles vagy mukodik vagy nem, convers+ muszeregyseg szinte biztos nem fog adatokat megjeleniteni a fejegysegrol, hangminoseg is rosszabb szokott lenni az ilyen fejegysegeknel mint gyari naviknal, + a boot ido is sokkal hosszabb.
pro: egyeb plusz funkcio, szemelyre szabhatosag, ar2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
SzlobiG
félisten
Utána kell olvasni aki már vett ilyet mit mond róla. Szerintem ezért az árért már ne legyen gagyi.
Ahogy néztem ettől jobb nem is nagyon van ezen már legalább android 5.1 fut és 4 magos cpuja van nem vmi lassú fosch, nem beszélve a 1024x600-as felbontás amitől szintén nincs jobb.
Viszont egy hátulütője van, hogy ezekkel szerintem nem fog menni a converse.
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
Köszi! Akkor akár a 93H is jó lehet, mert az az ajánlott tömegindex Mondeora, a sebességindex meg ugyanúgy H (210 km/h). Meg van oldva a gumikérdésem.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Real_Necro
veterán
Ja ez is egy járható út, csak ahhoz kell tudnom pontosan mikor vihetem vissza. Pénteken céges buli, akkor nem jó, ha van nálam kocsi...
-
Real_Necro
veterán
Ma nulláson teszteltem tempomatot... ejj de kényelmes volt így haladni...
Közben Astra is meggyógyult, mentem vele egy gyógykört tegnap este. Bedurcizott mert elhanyagoltam. Most be lett járatva.
Szerk.:
Jut eszembe, ha látnátok az úton egy lerobbant Fordot, ti megálnátok?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
zack
nagyúr
Azért a tempó nem mindegy. Nekem 120-ig fogyaszt jól (10L környéke). Persze ennyivel sosem megyek pályán. 140-től aztán kezd torkos lenni, 160-170 pedig már 12,6-13L, jó volna egy 6. fokozat, de ez van. Ezért nem fogok 6-os váltóra cserélni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SzlobiG
félisten
Ott bizony, viszont annak nincs baja a tárcsa kopott annyit, hogy már elcsúszik. Lehetne azt, hogy a tárcsát felkevlároztatom és össze rakni, de nem szórakozok ilyenekkel megy bele az új kompletten. Szimeringeket is cseréljük ha már szét van szedve.
Nagyon szopó meló alig akart kijonni a váltó olyan kicsi a hely.
-
-
-
Real_Necro
veterán
Hazafele megyek oda, megnézem lehet e még kapni.
Ja a tárcsákat megpróbáltam féktisztítóval lepucolni. Az nem vitte... most vagy óvatosan megnézem spiritusz segít e, vagy beviszem egy jobb mosóba, aztán a srácok megoldják...
Kézi mosót tudsz ajánlani a környéken? A Rózsakert most kicsit messze van, pedig oda szerettem menni.
-
Goose-T
veterán
Csak ez a kocsi állt a legközelebb az elképzeléseimhez minden tekintetben, és még nem is kellett messzire mennem. Gondoltam, megér egy próbát. Mindegy, túléltem, nem vagyok egy stresszes ember.
Közben egy fórumtársunk elvitte a Focust, de nem fedem fel a kilétét, csak ha ő is beleegyezik. Igazából meg sem kellett volna hirdetnem a Hahun, az autószerelőm is mondta tegnap, hogy neki is lenne egy vevője rá, de már lekésett róla.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
nagyúr
Tavaly november óta kijárok, de nem tudom megszokni, hogy én találjam ki, ki merre fog menni. 😂
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Goose-T
veterán
A Converse-ért nem vagyok oda, szerintem kényelmetlen és túlárazott.
A Convers+ biztos jó dolog, de nem tartom létfontosságúnak.
-
-
Real_Necro
veterán
Még eszembe jutott a lenti bontó, 2 hét múlva úgy is megyek arra.
Ja és ott melyik a jó nekem?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Amit linkeltem szerintem mondeo klubos fórumról van. Vagy idővel beszerzem mindkettőt.
Egyébként érdemes időnként pár dolgot meglesni?
-
Real_Necro
veterán
Ha lesz mondi, tuti a nevemen lesz... Astra most marad, de 5 éves tervben szerintem az is csere... mondjuk egy újabb Fiestára.
-
DeFranco
nagyúr
mennyi volt az üvegcsere és mennyivel nőtt a csaód utána, hogy buktad a kármentességi bónuszt?
nekem is van csaóm a kocsira, de pont azon gondolkodtam, hogy nem nagyon jelentenék le rá semmit, mert annyira megnöveli a díját egy kárkifizetés hogy nem éri meg (ne legyen rá szükség)
egyszer kiszámoltam, hogy egy okozott kár mennyi pluszt jelentene a kötelező, azon is leültem, kb. 100 és 150 között áll meg... az alatt egyszerűbb ha zsebből fizetek.
-
Real_Necro
veterán
-
kcsa
veterán
Magánszemélyeknek sincs már. Okai ezek. Anno én is rácsodálkoztam hogy nem kaptam hitelt
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
nagyúr
Igen, valami hasonló lehet a működése, mert már mindegyik jól működik. Próbálgattam, fel/le, nyomtam pár másodpercig és most már minden oké velük. A négy ablak jól működik.
-
nagyúr
Passz. Mikor megvettem akkor a jobb hátsó ablakom csinálta ezt, de megjavult egy idő után.
-
nagyúr
Sziasztok!
Fóka mk1, 2003-as évjárat, kombi. Az akkut kivettem tölteni, visszaraktam és az ablakok hol felmennek, hol nem, mikor nyomom a gombot. Nem magától csinálja. Nem mindig megy fel automatán. Mi lehet a baj?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest