Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
válasz kovacsroli #8533 üzenetére
Van. Gyári gázteleszkóp, vagy gagyi új és 2db nyomórugó. De lefeszíti annyira a csomagtérajtót, hogy befolyik a víz a tömítésnél. [link]
[ Szerkesztve ]
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
-
Dj Sügi
őstag
Köszönöm a felajánlást! Lehet élnék is vele nemsokára 1-2 kör erejéig valami nyugisabb parkolóba/helyen, mert nem én fogom összetörni hanem max a többi idióta, aki lőtte a jogsiját...
Összefuthatnánk valamikor, Te meg kiprószálhatnád/megnézhetnéd az átépített 1.4-emet ha érdekel esetleg.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
válasz B-L-A-C-K #8340 üzenetére
Szerintem megérné egy jobb állapotút behozni külföldről ha itthon nem találsz, (márpedig elég ritka darab főleg a nem lefingott...) mint egy sz*rkupacba beleválasztani olcsón és azt tákolgatni, annak jó vége még nem sokszor volt.
Ráadásul egy jó szakembert találni hozzá, aki nem csak megtákolja ideig-óráig... Én is csak egy ilyet ismerek, akire rámernék bízni egy komplett motorgenerált.(#8346) AMD Power: Ez megint csak full fapad+facelift előtti, nem igen ér ennyit. Az órát meg oda tekerik ahova akarják, hiába kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz AMD Power #8235 üzenetére
Fényévekkel, ahogy írod! Sokkal frissebb design még a mai autók között is megállja a helyét a kinézete(főleg a facelift), többet tud és jobban fog menni is.
(#8245) DZs Én csak a fiesta árával vagyok tisztába, mert ezeket nézegetem néha. A többi autó (MK2 facelift Focuson kívül) nem nagyon érdekel.
(#8248) ReFleXx Volt szerencsém 1.3-at is vezetni, hát... Az 1.4-től még az 1.3 tulaja is meglepődött mennyivel jobban húz/halad előre.
aginor tudna nyilatkozni az 1.6-ról, de ha motor kellene cserélnem, akkor köszönöm nekem ettől csak felfelé kéne a 2.0 ST motor, a többi nem igen éri meg sztem.
Az 1.6-ot kipróbálnám még egy tesztkörre, de sztem az pont nem hoz annyit, hogy élményautó legyen cserébe annyival többet is eszik mint az 1.4.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
válasz AMD Power #8200 üzenetére
Fiesta MK6 02-08;
Sima 02-05;
Friss 05-08;Öszvérekkel vigyáznék a helyedben! Sok az utólagosan cserélt lökös, lámpa fele ilyen-fele olyan kocsi, pont a kompatibilitás miatt. A műszerfalat érdemes nézni, mert általában ahhoz nem nyúlnak már, mert azt nagyobb meló cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz AMD Power #8084 üzenetére
Szia!
Ha van konkrét kiszemelted/linked, szerintem akkor dobd be ide és mindenki hozzáteszi amit gondol!
Szerintem 1.4-alatt nem érdemes venni, mert az viszi is a kasztnit nem csak vonszolja. 1.4 viszont szíjas motor arra figyelni kell! Klímával előzni nem érdemes azért vele, mert az visszahúzza erősen.
Rohadás nem típushiba, de érdemes lehet megnézni az ülés síneket, az akkumulátor tartó alatti részt, az ajtók alját, első sárvédők tövét az ajtó alsó sarka felől. Ezek a többnyire hanyag tartásra és használatra utalhatnak az utolsó kettő lehet érdekesebb rendes gazda esetén is.Típushibák nem nagyon vannak, kopó alkatrészeket cserélni kell, de pár apróság:
-első rugókat szereti megtörögetni
-hátsó csomagtérnyitó motor szeret tönkremenni (olcsón orvosolható)
-ajtó díszlécek hullanak fentről a 10+ éves ragasztó megadja magát előbb-utóbb
-beltéri fűtésnél az előtét ellenállás szeret tönkremenni, így csak 4-es fokozatban fúj levegőt(macerás, de olcsó cseréje)
-hátramenetet nem mindig szereti elsőre bevenni, de ha jól tudom ez Ford sajátosságHirtelen ennyi jutott eszembe most!
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
válasz bull84ghia #7917 üzenetére
Esetleg:?
Get in car, close all doors, ensure all seatbelts not plugged in. Switch ignition to position 2, do not start engine, plug drivers belt in and out 9 times within 60 seconds, ending with belt out. Car will give a beep to confirm. Remember it disables the warning light too.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
+1. (Amúgy ha jól tudom beltérre is szabálytalan mindenféle színezett karácsonyfaégő.?)
MK6-ra szintén hasonlóan lehet felpakolni, csak villás vagy dugó és fogó kell hozzá. Használati utasítás is mellékelve, de egyszerű mint egy faék.DeFranco: Kicsit igen, ha nagyon ganés helyen mész vele akkor begyűjti a sarat/havat, de ha figyelsz rá és kipucolod néha semmit nem okoz. Egy esős út vagy egy mosó pedig azonnal kihozza, legalábbis nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
Nekem is van fent elöl hátul.
Előny: Védi a kasztnit a kőfelverődésektől+sártól, nem lesznek retkesek az oldallemezek+ajtók azonnal a keréktől kidobált sártól.
Hátrány: Drágák voltak. Télen a jég széttörte/szétszakította az első kettőt, mert rideg műanyagból van nem gumiból és alacsonyan is van így a fekvőrendőrt stb sem szereti... (Az újabb modelleknél ez nem tudom változott-e valamit.?)🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
Tényleg, ez ki is ment a fejemből.
De manuál klíma panel megegyezik bennük, csak a borítása más.
Bocsi, de sztem nem lesznek jók rá a gombok/tekerők, ha amiatt szednéd szét!
Sztem szét kell borítani az egészet a panelig és a panelt is kettészedni.
Mikor izzót cseréltem én szétszedtem tökre, hogy a "zöldséget" eltüntessem a klímapanelből belül, de egybe van öntve és csak szétvágni lehet, a tekerők meg nem sima lehúzósak.Facebookon foglalkozik egy külföldi ember ilyen klímapanelek ledesítésével és gombcserével, de azok típusidegenek, nem fiestákból valók, hanem MK2 fókából sztem!
-
-
Dj Sügi
őstag
válasz Pardise #7609 üzenetére
Szia!
Lgysz ne tegyél bele ilyen izzót, ahogy írták nem szabályos.
Más csak ehhez a témához kapcsolódik: Egyre több sajnos a tákolt nappali menetfény, nem jól beállított fényszóró, szarásig világító xenon, kínai 1000W-os szar szabálytalan izzók mindenhova, ami nagyon tudja vakítani este a szembejövőt és jobb esetben csak rád húzzák a távolságit kedvességből, rosszabb esetben komoly baj is lehet belőle.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
válasz radi8tor #7503 üzenetére
Vagy elveszik egy csomó ember kedvét, hogy odamenjen és megnézze élőben. Ha már a képek alapján is ilyen igénytelennek tűnik az autó, akkor a többi része sem lehet sokkal jobb állapotban, hiába hozzák x nap múlva "csilli-villire". Nem jó stratégia sztem...
-
Dj Sügi
őstag
válasz Goose-T #7327 üzenetére
Nem tudom kinek válaszoljak, több embernek is szól.
Rendőr is rögtön ezzel kezdte, hogy biztos ellopták nem én hagytam el? (Gondoltam magamba: de, egy oldalról egyszerre, gyanús lett volna.) Meg is mutattam neki, hogy ezen is úgy álltak a gyári dísztárcsák, hogy csak nagyon erős húzásra/rángatásra jönnek le.
Meg ő is kábelkötegelőzi az autójára, hogy ne hagyja el: "mert tudjuk milyen jók a magyar utak" valami ilyesmi mondat is elhagyta a száját. (Traffipax, útdíjak, benzinadó, súlyadó, stb pénzekből tákolhatnátok rajta kicsit talán. Jah meg télen kilökhetnétek egy hókotrót, hogy leganézza a kátyúkat )
Arról nem is beszélve, hogy ha kábelkötegelőzve lett volna a kocsira akkor valami más kategóriába esett volna a téma, "dolog ellen elkövetett erőszakos lopás" vagy ilyesmi. Mondom oké, akkor legközelebb körbeláncolok/ragasztok/hegesztek minden mozdíthatót a kocsin... ([link])
Hogy néz ki már kábelkötegelőzve egy gyári dísztárcsa? A tacskós "mindenrejó" bohóc dísztárcsákat szokták ilyen módszerrel rögzíteni, de azt sem lopás ellen, hanem mert az tényleg leesik minden kanyarba szinte.Na mind1, remélem boldog lesz vele az a gané ember...
-
Dj Sügi
őstag
válasz cuebler #7321 üzenetére
B-L-A-C-K: Itt is volt kamera, azt nem tudom meddig és mit látott be, de se a rendőröket se a tolvajokat nem érdekelte.
Ő sztem a komplettet a 4db dísztárcsára értette.?
Ha alufelnije van biztos van kerékőre, de az is csak max lassítja a tolvajokat vagy keresnek könnyebben leszedhetőt.
Mindenre van nekik megoldásuk, gyorsabban téglázzák fel, mint ahogy az F1-ben kereket cserélnek.[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz B-L-A-C-K #7306 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
Egy ST-vel viszont nem lehet normálisan menni, mert azt nem arra találták ki.Más: Ma lelopták az egyik parkolóban az autómról a 2db bal oldali gyári dísztárcsát! Akinek az van próbálja meg rögzíteni pluszban a felnire vagy 100 helyen ocsmány módon gyorskötözővel. Mert ez itt c*gányisztán és bármi megtörténhet, remélem megdöglik az ilyen mocskos korcs minél előbb...
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
Hasonlóan gondolkodtunk akkor, nekem is városba meg rövidebb utakra lett véve. A dízeleket meg messziről kerülöm.
Én az 1.4-el is megetettem már pár embert, akik erősködni akartak komolyabb verdákkal. Elég viccesen néztek ki utána. Persze ésszerű keretek között, nyilván az erősen 100+-os gépeknek nem érdemes nekimenni vele, de nem olyan gyenge ez sem.
Mindenképp kiprószálnám az 1.6-ot és 2.0-t belőle. -Ha már Focus RS MK2 egyelőre álom kategória.-
Mátrában szerpentinen felfelé sem, de főleg lefelé eddig még nagyon senki nem tudta/merte tartani a tempót. Van mikor direkt félreállok, kapnak "egérutat", de pár kanyaron belül simán vissza lehet őket hozni rohanás nélkül is.
Igazából az egész autó jól össze van rakva, de a futómű nagyon el van találva benne és fejleszthető az ST alkatrészeiből tovább.Esetleg ha vannak képeid a kocsiról és megosztod engem mindenképpen érdekelne!
Azért linkeltem, mert videókban látszik a leszedett kapcsolók belső mintázata, így már össze lehetne hasonlítani a Fiestáéval esetleg. Ilyen kapcsolókat szeretnél rátenni?
#7292 zakoss: Nagy gondokat nem olvastam még róla csak a szokásosak. A legkiemeltebb dolog, amit többen cseréltek már azok az első rúgok mert szeretik megadni magukat.
Ajtók alját érdemes esetleg tényleg megnézni.
Vezérlés+vízpumpacsere volt-e már, ezek után érdemes utánakérdezni/utánajárni mert ez lehet húzósabb tétel.
Szokták még javasolni a gyertyákat gyárira cserélését vétel után, erre érzékeny még.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
Benzines vagy diesel van? Kipróbálnám egyszer összehasonlításba, hogy az 1.25, 1.4-ekhez képest mit megy. Sztem a 101-es 1.6-os az ami pont nem éri már meg, akkor már az ST 150. Ekkora súlyhoz jó kis motor lehet, meglehetne lépni vele pár nagyarcot.
7288-ra, hátha segítenek: [link][link][link]
Mi lenne a terv egyébként?[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz balazs1022 #7246 üzenetére
Gondolom az első szélvédőfűtésre gondolt, amiből tényleg kevesebb van, de ettől jóval olcsóbb ilyen típusú Fiestákba is láttam már.
Ebbe a kocsiba semmi ritka extra nincs a fűthető ülésen kívül, ahhoz képest meg van ára bőven.A múltkorinál a nyúlvány meg azért rohadhatott, mert pont az ablakmosó tartály betöltőcsöve alatt van és ha azt tölcsér nélkül szétlocsolják mindenfelé egy idő után megteszi a hatását.
-
Dj Sügi
őstag
Bocs, de ezt be kell ide tennem (tudom tegnap volt):
Szakadok...
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz bull84ghia #6773 üzenetére
Ez érdekes lehet, nem néztem végig: [link]
Ki tudja, tippek? F-Series mondjuk? Esetleg a Mustang?🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
válasz ReFleXx #6689 üzenetére
Nem, csak vicc volt! A távolság érzékeltetésére eltúlozva.
De nyilván nem éri meg felmenni csak ezért pestre vidékről a cromaxba.
Ahha, pont ezekre vagyok kíváncsi. Jó kis összefoglalónak tűnik. Még sosem kellett csavart vennem alufelnihez, így nem értek hozzá[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz radi8tor #6686 üzenetére
1000Km tőlem, ők meg nem foglalkoznak "ócsó" postával. Bárdiba meg Unixba néztem, de valami 1xxxFt darabja.
Találtam még egy csomót: [link]
Semmiképp nem kell csilli-villi. Inkább normálisan tartsa a felnit meg ne szakadjon szét a menet rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
Valaki tudna nekem okosat írni, hogy gyári Ford alufelnihez (eredetileg ezzel adták ki a kocsit, nem másik típusról vagy teljesen eltérő évjáratról való) milyen kerékanyát kell venni? Méret, mozgókúpos nem mozgókúpos, mittomén mire kellene figyelni még. És kb. mi lehet a reális db ár értük. Ezek közül bármelyik? [link]
Köszi!🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
Én is minden Ford tulajnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
-
Dj Sügi
őstag
válasz Dj Sügi #4532 üzenetére
Ma kiderült, hogy működnek a videókon látható tanítási metódusok. Szerencsére.
Csak bontott kocsi gyári kulcsának immo chipje kell hozzá, a kínaiakból 2-ből 2 sz*r volt.(#6125) aginor:
Az ajtózáras? Nem tudom, ki kell prószálni.[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
válasz DeFranco #6118 üzenetére
Persze, nem is azért írtam. Csak érdeklődtem mire jó, mert én nem alkalmazom (még). De van akit az övfigyelmeztető sípolása is idegesít és kikapcsolja, -valószínű nem véletlenül- pedig sztem az egy hasznos funkció.
A sok ostoba jószág és önkéntes rendőr miatt az utakon egy gallytörő rács nekem hasznosabb lenne vagy egy tank inkább.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
válasz bull84ghia #6113 üzenetére
Nem is igazán értem mire lenne jó, hogy a kocsi rám zárja az ajtókat minden egyes elindulásnál. Több a hátránya ennek a featurenek, mint az előnye sztem.
Max ha valami nagyon veszélyes környéken kocsikázol és meg kell állni, de akkor meg simán beverhetik az ablakot.Minden esetre egy kis videos segítség pár modellhez (régebbikhez és újabbakhoz is, hátha valakinek segít): Mondeo MK3
Focus MK1
Focus MK2
Focus MK3Ablakoshoz: Focus MK1
Mondeo MK3
Galaxy[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
Elég nagy itt a kavar. Szinte mindenki mást szeretne megoldani, ráadásul autoinfo kevés van, hogy mihez kellene.
Nem vagyok szakértő, de egy MK1-es focusba nem hiszem, hogy egy ugyan olyan GEM(komfort elektronikus modul) van, mint egy MK4 mondiba vagy akár egy MK2 focusban
-
Dj Sügi
őstag
válasz Real_Necro #5930 üzenetére
+1. Én is csak gyárit keresek rá mindenféle trend nélkül.
Tényleg azok mutatnak a legjobban és azok felelnek meg a legjobban a gyári elvárásoknak minden téren. Bár akad pár szarul kinéző abból is.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
válasz Real_Necro #5356 üzenetére
Gyors volt.
Errefelé az elsőbbségadást sem ismerik. A tükrök használatáról nem is beszélve, mintha nem is lenne az autón...🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
Véleményt kérnék: Fekete karbon fóliázás kis felületen, kinél mennyire számít gagyinak, mennyire lehet egyáltalán tartós külső elemen?
Ezt a műanyag ajtó rányitásgátlót részt gondoltam: [kép]Nem tetszik az oldalán ez a szürkés (ABS?) műanyag, ha fekete lenne jobban mutatna sztem.
Színre fényeztetni felesleges, mert errefelé jó ha a fél kocsi oldalát nem viszik le a tacskó parkolóban parkolás közben a versenyzők, nemhogy arra figyeljenek, hogy az ajtót ne vágják neki a másik kocsijának. (Hiába szoktam megállni az ajtótól szinte a legtávolabb.)
Ez meg védene valamit a kisebb karcoktól is, ha meg lemázolják róla gyorsan cserélhető, és akkor sem egy több k-s fényezett elemet kell újra csináltatni/javíttatni.Bármi más 5let is szívesen fogadok!
-
Dj Sügi
őstag
A bekeretezett részekről megtudja valaki mondani mire szolgálnak? És hogy melyik autó kapcsolója? Köszi!
Szerk.: Hol található a parkoló lámpa?
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
P21W izzóból tényleg van átlátszó, de narancssárga színben égő hagyományos(nem ledes)? Philips vs Osram?
PY21W-ben mit jelent az Y? Yellow vagy más? Különbözik valamiben a P21W-től?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz Pardise #3481 üzenetére
Én biztos nem piszkálnám, főleg még garis, bejáratós. Inkább vigyázz rá és becsüld meg, tankolj bele sok nyálat és élvezd a levezetett km-eket.
Amúgy is ha szívóbenzin, akkor nem sokat érsz ezekkel a cuccokkal, max elkúrod a gyári értékeket. Motorteret "feldobni" vele, minek, kinek?Vegyél egy ladát és tegyél rá egy jó kis kályhacsövet.
-
Dj Sügi
őstag
válasz Ace Ventura #3455 üzenetére
A hirdetés szövege tetszetős és hihető is, nem sablon kereskedő és eladó szöveg. Magánszemélyé, ez nálam jó pont lenne, telefonos beszélgetés után sok minden kideríthető.
A képek alapján nem tűnik lelakottnak, de persze körbe kell nézni élőben, mint mindent. + A hirdetésben leírt meglévő szervizkönyv és km állás lekérdezés is érdekes lehet.A korábban linkelt gyöngyösi autókereskedéstől sokkal hihetőbb.
Merre található a kocsi?
+1 az mk2 facelift focus mellett, csak azt nem kapsz ennyi km-rel, ennyiért.
(Nálam a fusion a fiesta tatter/nyugger változata)[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz SzlobiG #3158 üzenetére
Nem lihegem túl, csak szeretném a legjobban megcsinálni, és érdekelne, hogy melyik a jobb megoldás...
Elhiszem, hogy egy szerviz nem fog több órát meg fél napot várni arra, hogy kitudjon cserélni egy olajat és esetleg azért terjedt el az a baromság, hogy a forró motoron a legfaszább olajat cserélni.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Dj Sügi
őstag
Nem ide tartozik, de erről vélemény: [link]?
Lehet hülyeség, de pont ezeken gondolkoztam el én is, mint a kérdés írója. Ha már több ideje áll az autó, nincs az összes olaj és szennyeződés összegyűlve a teknőbe, nem folyik le onnan egyszerűbben, mintha végigkenjük vele az egész motort és onnan kell kifolynia? Sokkal több idő alatt távozik az egész motorból minden helyről a használt olaj, mintha már össze van gyűlve a teknőben, nem?
Ezenkívül miért jobb forró alkatrészek között matatni, miért jó a forró olajjal szórakozni, mint a hideggel?
Ami viszont tényleg előny, hogy a meleg olaj könnyebben folyik.Jah és a legtöbb csere helyen és leírásban max 10-15 percet várnak, hogy kifolyjon az összes használt olaj és már öntik is bele az újat.
Lehet forró motorba új hideg olajat önteni, nem jobb ha együtt érik el az üzemi hőfokot?Szóval hideg vagy üzem meleg motornál érdemes elvégezni az olajcserét sztetek?
-
Dj Sügi
őstag
Végül is ez lett az ajánlásotok alapján: [link] Eredetileg is Castrol-t akartam igazából... Remélem elég lesz a 4 lityó bele.
-
Dj Sügi
őstag
válasz SzlobiG #3096 üzenetére
Google első két találata volt, mikor elkezdtem az egész után keresni:
[link]
"Mivel itthon nem ritka a nyáron 30 Celsius fok feletti hőmérséklet, érdemes tág viszkozitású (például 5W-40) olajakat használni." "a hazai viszonyokhoz és egy új, vagy keveset futott motorhoz leginkább passzoló 5W-40-es."
[link]
"A mai autók túlnyomó többségébe 40-es fokozatú olaj való. A 30-as fokozatú-kisebb viszkozitású- olajat csak azokba az autókba szabad beletenne, amelyek gépkönyve megengedi azt. Más járművekben használva elégtelen lesz a kenés és hanmarabb tönkre megy a motor." "Manapság a leggyakrabban használt olajok az 5w-40 és a 10w-40 ill. a finom illesztésekkel és kis tűrésekkel gyártott motorokba az 5w-30 as olajakat írják elő."De lehet félreértelmeztem ezeket a leírásokat.
Az általad linkelt olaj(4l) pedig 600Ft-al drágább az általam talált legolcsóbb Ford Formula F olajjal(5l), vagyis akkor inkább azt?
Olajszűrőből milyen márkát ajánlotok?
Szerk.: "Na, közben valami olyasmit találtam a világhálón, hogy a Formula E-t felváltja a Formula F. Csak azt nem találtam meg, hogy van-e különbség közötte. Ha az E félszintetikus, akkor ez a különbség, mert ez szintetikus." A könyvben tuti Formula E van, nem írtam el.
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
Motorolajat hol szoktatok vásárolni jó áron?
5w30 és 5w40 között különbség az árán kívül? (5w30-at ír a kézikönyv, de az egyik oldalon utána olvasva meg azt írják, hogy azok csak a nagyon régi motorokhoz jók)
Castrolból melyik fajta Magnatec, Edge, GTX? 5w30 4l-es kiszerelésnek mi a reális ára?Vagy etethetem Ford Formula 5w30-al is, mert azok tulajdonképpen Castrol olajok olcsóbban, átcímkézve?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
Tudtok olyan hazai, külföldi oldalakat, ahonnan lehet Ford Fiestához bontott alkatrészeket szerezni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest