- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Goose-T #12717 üzenetére
nekünk is 3 gyerekünk van a hátsó ülésen, (8hó, 4év és 6évesek) és 60rugónál drágább ülésekre cseréltünk, mert azokkal elég a mondeo, és nem kell smax. mondeoé pont 134cm széles, zömmel 44cm szélesek a drágább ülések, így még épp befér a 2cm széles kezem becsatolni. 133 már nem jó. az smax 140, egyébként.
Smax azoknak jó, akik ragaszkodnak az isofixhez, mert az én módszerem csak övvel működik. ha legalább az egyik gyereknek elég a magasító, akkor már nem para, bármiben elférnek (tegyük hozzá, hogy a középső ülésen az övek gyakran mennek pont nyaknál)
vicc, de a 15ös superb is csak 129cm, az új lett 134cm széles.
kutya: mondiban nem kérdés, simán elfér az aluketrec, galaxyban is, kisebb csomitartósokhoz meg csináltatni kell. dogboxé szerintem ma a legjobb ár/értékű, 60-70e között van egyedi ketrece. ketrec nélkül egy közepes csatt esetén a kutyának, ha ül, nincs esélye túlélni, mi ezért vettünk.
-
Peterhappy
őstag
válasz
bajnokpityu #12714 üzenetére
Én úgy tudom, igen. És az egyik gyerekülésünk keskeny, de persze a puding próbája... Hétvégén találkozunk egy ismerősünkkel, neki van egy 2005-ös C-Max-sza, de épp Ő javasolta, hogy három gyerek mellé jó választás lehet, így abban bízom, hogy ez nem jelenthet gondot. A kutyus már inkább kérdéses, hol és hogy férne el
Hátul, vagy a lábunknál vagy - azt sem tudom, hogy szabad szállítani.
Sajnos jogos, amit írsz, de friss jogsi és szűkös keret mellett más lehetőségünk nem sok akad. Nézegettem Daciát és Lacettit, ami újabb és jóárasítva elérhető, de mindkettőtől tartok/tartanék. Egyikben sem érezném igazán biztonságban a Családomat.
-
Goose-T
veterán
válasz
Peterhappy #12711 üzenetére
A C-Maxban nem nagyon fér el hátul három gyerekülés, mert a középső ülőhely keskeny. Lehet, hogy van olyan gyerekülés-kombináció, amivel hármat is be lehet passzírozni, de szívás lesz vele. Az S-Max a legkisebb Ford, amiben biztosan elfér.
-
Peterhappy
őstag
válasz
molnarpeter #12712 üzenetére
Öten használnánk + idővel a kutyus.
Nincs másik autó.Néztünk kisebbet is (és cserélnénk egy-két év múlva, ha érkezik a blöki) és nagyobbat is: S-Max, Chrysler Voyager.
Épp az a gond, hogy pl.Kaposvárra jár fősuliba. Lemenni oda+vissza egyedül, finoman szólva sem gazdaságos és még Pesten belül is sokszor lenne, hogy csak egyedül cirkál vagy ketten mászkálunk. Ahhoz viszont még a C-Max is már-már nagy és sokat fogyaszt, egy még nagyobb autóval csak még rosszabb lenne a helyzet. -
DeFranco
nagyúr
válasz
bajnokpityu #12714 üzenetére
mit veszel 1,1-1,6 millió között ami 10 év alatti (és nem 9,5
)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
C maxba befér a 3 gyerekülés egymás mellé? 7 évesnek ha nyurga talán már jó az emelőpárna, de nem biztos.
a drágább ülésekkel (azok keskenyebbek) 134cm könyöklőtől könyöklőig levő távolsággal befér, ettől keskenyebbe nem nagyon.engem lehet megköveztek itt ezért a mondatért, de tiz éves fordot én már inkább eladnék, mint vennék. focussal nagyon alaposan megtanultam anno, hogy 10éves koráig szinte nulla hiba, aztán minden elromlik/kopik. 11évesen fél kocsi ki lett cserélve, és rohadni kezdett.
jazz, corolla egy fokkal jobb ebből a szempontból, de nagy általánosságban a 2000utáni autóknál erősen bejátszik az időzitett avulás.
-
DeFranco
nagyúr
na most elvileg megy az etis de továbbra sem találom az infókat a kocsiról alvázszám alapján. eddig kiadott mindent egy listában szépen a felszereltségről, ahogy kijött a gyárból, plusz színkódok, kivitel, stb.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Milyen felosztásban lenne használva az autó, anyuka és 3 gyerkőc, vagy mind az öten szeretnétek elférni?közben beleszerkesztetted, szerintem necces a dolog. Van mellé másik autó? -
Peterhappy
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Autóvásárlás előtt állok. Háromgyerekes család (3, 5, 7 éves gyerkőcök), első autó, a sofőr a Feleségem, teljesen friss jogsival.
Használtautó.hu-n nézelődök. Szívem szerint tulajdonostól közvetlenül venném az autót (megúszva így a kereskedői hasznot és bízva abban, hogy talán nem áll négy hónapja hóban-fagyban a szabadban a járgány), de nem élem bele magam.
Főbb keresési paraméterek: benzines, manuális váltós, lehetőleg budapesti.
Eddig Honda Jazz, majd Toyota Corolla volt a befutó, viszont lassan de biztosan rábeszéltek a C-Maxra.
A keret eddig 1,2m Ft volt (+300k tartalék), viszont nagyon elgondolkodtattak a facelift C-Max-szal.
A nagy kérdés így most az, 1.1-1.3m között lőjek egy jobb állapotú 2005-2006-os C-Maxot, vagy törjem össze a gyerekek malacperselyeit és szánjam rá az 1.7-1.8m Ft-ot egy 2007 utáni változatra.Véleményetek szerint megéri az 5-600K különbséget az újabb modell? Azt olvastam vissza, az 1.6-ost gyengének tartjátok, az 1.8-asról pedig én hallottam azt, hogy sok vele a gond (a 2007 előtti modellek esetében legalábbis).
Illetve mire érdemes pluszban odafigyelnem és/vagy milyen felszereltség az, aminek a megléte több mint javasolt.
szerk, kieg: várhatóan egy-két éven belül érkezne egy golden retriever méretű kutyus, mint családtag (terápiás kutya). Így 5fő+kutyus lenne a "cipelendő mennyiség". Nem tudom, ez számít-e.
Előre is köszönöm az esetleges segítséget!
Péter -
TFerenc07
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a Ford Pumáról. Érdekelne hogy mennyire megbízható autó és mik a típushibái, illetve az alkatrészek mennyire drágák hozzá? Mire érdemes vásárlás előtt figyelni?
Jelenleg egy suzuki swiftem van ami megérett a cserére, és nekem nagyon meg tetszett a kis puma. Az 1,6-os vagy az 1,7-es modellt szeretném venni. Annyit tudok róla hogy 1999-ben jött ki egy facelift változat, ez miben különbözik az előzőtől? -
skopy
tag
válasz
DeFranco #12704 üzenetére
Épp karbantartás van .
" A Ford Etis jelenleg nem érhető el. Ennek oka egy tervezett karbantartás vagy váratlan hiba. Kérjük, próbálja meg újra pár perc múlva. Az IT munkatársak már dolgoznak a szolgáltatás mielőbbi újraindításán. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért. " -
DeFranco
nagyúr
etis.ford.com-on hol lehet most megnézni hogy egy alvázszámhoz milyen felszereltség/paraméterek voltak gyárilag?
régen pikk-pakk kiadta alvázszámra, most nem találom az opciót...
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest