- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet007
aktív tag
válasz
Peterhappy #13364 üzenetére
Vegyel egyezo szinut az segit
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy #13362 üzenetére
Cserélj ki mindent akkor jegyzetelni sem kell.
-
Goose-T
veterán
válasz
Peterhappy #13359 üzenetére
Meg a gyújtótrafó is cserés lehet hamarosan. Én is 160 ezerrel vettem pár éve egy Focust ugyanezzel a motorral, abban már tönkre volt menve a trafó. Ha szaggat néha alacsony fordulatról gázadásnál, akkor az ennek a jele.
-
DZs
senior tag
válasz
Peterhappy #13357 üzenetére
Üdv!
Vezérműszíj csere nem rég lehetett, a következő nagyobb tétel a kuplung lesz. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Peterhappy #12737 üzenetére
Egyébként nem tudom, h tudtad-e, de Attilát választották a múlt évben a legjobb magyar örzővédő segédnek.
Ja, az nyilvánvaló, h kompakt kocsiban a dogbox mellett nem lesz csomitartó.
Sportageban sincs több hely, mint 1-1 szatyor ,meg egy laptop a box két oldalán.Azt nem mondtad, h a box mellé is akarsz pakolniMert akkor mondeo kombi. sztem a focusban se fér el 3 ülés.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Peterhappy #12728 üzenetére
C-Max esetén inkább a csomagtartó lehet kis keresztmetszet, nézzétek meg, nagyobb cuccok mennyire férnek el. Hetes kirándulás mellé egy tetőbox már kellhet. 1.6 szerintem vállalható belőle.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Peterhappy #12724 üzenetére
mivel mindkettő túl van a 10éven, azt venném meg, amelyiknek jobban volt gazdája, kmtől, évjárattól függetlenül. természetesen miután bepróbáltam az üléseket.
az új vitarába is lehet rakni dogboxot, belefér egy 40kilós kutya, azzal nem lesz gond, szerintem. de hivd fel a gyártó Attilát, kérdezd meg, h adott kocsiba készitett-e már dobozt, és belefér-e akkora kutya. irdatlan mennyiségű dobozt készit, mindenféle kocsiba, szerintem tud majd segiteni.
-
Goose-T
veterán
válasz
Peterhappy #12711 üzenetére
A C-Maxban nem nagyon fér el hátul három gyerekülés, mert a középső ülőhely keskeny. Lehet, hogy van olyan gyerekülés-kombináció, amivel hármat is be lehet passzírozni, de szívás lesz vele. Az S-Max a legkisebb Ford, amiben biztosan elfér.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
C maxba befér a 3 gyerekülés egymás mellé? 7 évesnek ha nyurga talán már jó az emelőpárna, de nem biztos.
a drágább ülésekkel (azok keskenyebbek) 134cm könyöklőtől könyöklőig levő távolsággal befér, ettől keskenyebbe nem nagyon.engem lehet megköveztek itt ezért a mondatért, de tiz éves fordot én már inkább eladnék, mint vennék. focussal nagyon alaposan megtanultam anno, hogy 10éves koráig szinte nulla hiba, aztán minden elromlik/kopik. 11évesen fél kocsi ki lett cserélve, és rohadni kezdett.
jazz, corolla egy fokkal jobb ebből a szempontból, de nagy általánosságban a 2000utáni autóknál erősen bejátszik az időzitett avulás.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Milyen felosztásban lenne használva az autó, anyuka és 3 gyerkőc, vagy mind az öten szeretnétek elférni?közben beleszerkesztetted, szerintem necces a dolog. Van mellé másik autó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EA Sports WRC '23
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Leila teszt
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest