- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Pusztán azért írok, mert kezd kicsit herótom lenni attól, hogy mindenkit jellemhibásnak nevelnek a reklámok. Éppen most néztem a legszebb nős topicot, ahol láttam olyan belinkelt lányt, aki szerintem alulról súrolta a 40 kilót. Hála az égnek, egy 16 éves linkelte, úgyhogy megvan az esélye, hogy megjön még az esze, de ez lenne a tendencia, talán nem pörögne ennyire ez a topic.

Korán keltem, úgyhogy nem igazán volt étvágyam ma, úgyhogy ebédre mézes-mustáros csirkét ettem rizzsel, sültkrumplival. Lecsúszott pár gesztenyepürével töltött csokiöntetes palacsinta is azért. Bár a halat is szeretem, azért ez sokkal zamatosabb volt
A pultos lányt egyébként nem nevezném vékonynak, mégis a legjobb csaj a környéken 
Egy nőn legyen mit fogni. Akkor mutasson igazán, ha oldalról nézem, két dimenziós csirkéket kapsz a monitoron is.
Egy férfi már lehet kicsit más tészta. S ha már így a gyúrás közelébe kerültünk a mozogni kell, ennyi. Gondolom a topic nem a veleszületett anyagcsere betegségek távgyógyítására született, tehát uraim! Irány a telek, szülői ház, lehet fát vágni rengeteg hasznos dologgal elütni az időt! Akinek meg majd 20 év múlva jön rá, hogy erre megérte volna rászánni az időt, az se búsuljon, marad úgyis pár szabad préda, mert képen még lehet, hogy mutat valahogy, de akinek a hátát masszírozzák és a melle habzik, korántsem olyan kelendő
Ha már az orvostudomány, meg az etika megöli a természetes kiválasztódást, legalább a józan eszünket használjuk, hogy ne tegyünk rá még egy lapáttal.
[link]
u.i.: kockás hasú nővel max. sakkoznék, de ahhoz meg kevés a mező
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Raspberry Pi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A pultos lányt egyébként nem nevezném vékonynak, mégis a legjobb csaj a környéken