- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Pusztán azért írok, mert kezd kicsit herótom lenni attól, hogy mindenkit jellemhibásnak nevelnek a reklámok. Éppen most néztem a legszebb nős topicot, ahol láttam olyan belinkelt lányt, aki szerintem alulról súrolta a 40 kilót. Hála az égnek, egy 16 éves linkelte, úgyhogy megvan az esélye, hogy megjön még az esze, de ez lenne a tendencia, talán nem pörögne ennyire ez a topic.

Korán keltem, úgyhogy nem igazán volt étvágyam ma, úgyhogy ebédre mézes-mustáros csirkét ettem rizzsel, sültkrumplival. Lecsúszott pár gesztenyepürével töltött csokiöntetes palacsinta is azért. Bár a halat is szeretem, azért ez sokkal zamatosabb volt
A pultos lányt egyébként nem nevezném vékonynak, mégis a legjobb csaj a környéken 
Egy nőn legyen mit fogni. Akkor mutasson igazán, ha oldalról nézem, két dimenziós csirkéket kapsz a monitoron is.
Egy férfi már lehet kicsit más tészta. S ha már így a gyúrás közelébe kerültünk a mozogni kell, ennyi. Gondolom a topic nem a veleszületett anyagcsere betegségek távgyógyítására született, tehát uraim! Irány a telek, szülői ház, lehet fát vágni rengeteg hasznos dologgal elütni az időt! Akinek meg majd 20 év múlva jön rá, hogy erre megérte volna rászánni az időt, az se búsuljon, marad úgyis pár szabad préda, mert képen még lehet, hogy mutat valahogy, de akinek a hátát masszírozzák és a melle habzik, korántsem olyan kelendő
Ha már az orvostudomány, meg az etika megöli a természetes kiválasztódást, legalább a józan eszünket használjuk, hogy ne tegyünk rá még egy lapáttal.
[link]
u.i.: kockás hasú nővel max. sakkoznék, de ahhoz meg kevés a mező
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A pultos lányt egyébként nem nevezném vékonynak, mégis a legjobb csaj a környéken