- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
boszizsu
tag
-
boszizsu
tag
válasz
Moddingfan #1752 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Mentálhigiénés barátnőm mondta, hogy a szenvedélybetegségek lerakásához van néhány apró trükk, amivel segíthető az absztinencia betartása. Így most hogy ne hiányozzon a mozdulat, ropit fogok rágni vagy két hónapig. Nem éppen fogyókúrás menü, de inkább ez, mint hogy feldobjam a pacskert idő előtt. Addig meg sport meg tartom a normál menüt, hátha nem száll el a súlyom. -
boszizsu
tag
Nagyobb fába vágtam a fejszémet, mint hogy leadjam a fölös 20
kilót.
Tegnap este leraktam a bagót..... Kívánjatok kitartást, erőt és miegymást! -
boszizsu
tag
Köszönöm nektek még eccer az ajánlott diétát.
Télleg a legnagyobb tévedése minden fogyókúrázónak, hogy az éhezés a legjobb megoldás.
Én nagyon szuperül be tudom tartani az általatok ajánlott étrendet, bár némileg módosítottam rajta, mivelhogy húsfélét alapjáraton is ritkán eszem, ezért ez lemarad estéről. (meg azért is, mert érezhetően elnehezülök tőle) Marad a tej, tejtermék, legfőképp kefír (sk. állítom elő - szereztem hozzá gombát), tojás. Zöldségek minden mennyiségben, szerencse, hogy a zeller kivételével mindet szeretem. Vettem Norbi-tésztát, úgy néz ki mintha csokis lenne, de azért ehető, és még a gyerekeim is imádják. Mivel mi hárman vagyunk, ezért a napi kosztot is úgy kell összeállítani, hogy nekik is rendben legyen a dolog. A fiam miatt mindig van hús, a lányom miatt meg zöldség tésztával.
A legfőbb hozadéka számomra a három óránkénti evésnek, hogy az energiaszintem állandó. Nem vagyok fáradékony, jó kedvem van és kicsattanó egészségem. Ha du. 3kor kimarad a müzliszelet, akkor már szédelgek, így akár még a buszon is nekilátok befalni
Súlycsökkenés kb 3 hét alatt stabil másfél kiló, úgy hogy a kezdeti edzés iránti lelkesedésem igen lelohadt, de azért nem vagyok mozgás nélkül. Képzeljétek el, milyen minden reggel két 26 kilós gyereket kiemelni az ágyból, beemelni a ruhába.A reggeli futás az ovi-isi-mhely közti távon olyan jól szokott sikerülni, hogy mire elérem a buszt gőzölög a kabátom a minusz 10 fokokban
Meg az esti hancúrok is igen kiadósak.
-
boszizsu
tag
válasz
Foglalt név #776 üzenetére
IIIGEN!!! Fini salátába, pizzára, meg magában csak úgy. De hasonlóan vagyok a capribogyóval, meg az összes tengeri herkentyűkkel, csigabiga, kagyló, meg miegymás. Ritkán jutok hozzájuk, de azért nagy kedvencek.
-
boszizsu
tag
Az olivabogyóra még nem jött válasz.
Télleg, naa! Piros lámpa neki vagy zöld? -
boszizsu
tag
Olvasgatva benneteket, van egy olyan érzésem, hogy tök jó, hogy 25 kg
fölöslegem van, mert megvan a sikerélményem!
Szombat óta csinálom azt a diéta+sport izét, amit javasoltatok, és máris minus 2kgnál tartok!!!
(Azér kíváncsi leszek az utolsó öt kilóra
)
Kérdés: zöldségnek az olivabogyó mehet vagy sem? A másik kérdés a kolleganőmé, ő naphosszat pattogatott kukoricát eszik, azzal vajon mi a helyzet? Mármint az egész napos pattogatott kukorica rágással. -
boszizsu
tag
Hálás köszönet a betartható diétáért mindenkinek!
[Szerkesztve] -
boszizsu
tag
válasz
Moddingfan #572 üzenetére
Nem olyan rossz, az arabok meg a törökök gyakran használják. Próbáld ki egyszer, nincs különbség az ízében, főleg ha nem nagyon aromás mézet használsz, pl a virágméz mindenbe passzol.
-
boszizsu
tag
Szóval ha jól értelek benneteket, akkor napi 5 étkezés kell minimum, mely álljon legfőképp zöldségekből, fehérjéből (csirke-pulyka), kevesebb gyümölcs, még kevesebb tészta meg kenyérféle. És mellé lehetőleg naponta, de min. heti 3-5 valami mozgás. Fél óra? (a norbi egyébként jó) Kihagytam valamit? Cukor helyett használhatok mézet teába, kávéba? A gáz az, hogy elvből nem eszem semmiféle mesterséges édesítőt.
-
boszizsu
tag
A gyümölcsöket próbáld kerülni inkább, mert a benne lévő fruktóz könnyen zsírosít.
Nem vagyok egy biológus, de mintha valami olyan rémlene, hogy a gyümölcscukor a leggyorsabban felszívódó szénhidrát, és gyakorlatilag azonnal energiává alakul. A vitamin tartalma meg a rosttartalma kifejezetten jó élettani hatásról tesz tanúbizonyságot.
Nekem egyébként a fehérje alapú diéta nem jön be, egy idő után herótom lesz tőle meg sok pici kiütés. Zöldség, gyümölcs rendben van, de enélkül fáradékony leszek, és főként ideges az állandó éhségtől.
[Szerkesztve] -
boszizsu
tag
Sziasztok, az új évvel eljöttek az új elhatározások. Le kéne adnom ca. 15 kilót, hogy ne csak jól érezzem magam, de mutatós is legyek ismét (boldogult lánykorom...
)
Javasoljatok módszereket a következő életmódra: reggel kávé, délelőtt időm nem jut enni. Ebéd valami szendvics féle, estére már kiesik a gyomrom, ezért főzök valamit magamra és a gyerekekre. Nassolni csak akkor szoktam, ha lelkileg nem vagyok rendben (a hűtőbe nyúlok némi szeretetért), de ez most nem gond. Szóval kéne valami ötlet, hogy a napi étkezési szokásaim rendezetté váljanak. Aztán meg kéne ötlet, hogy mivel erősítsem a kitartásomat, hogy két hét után ne hagyjam abba a mozgást. Tavaly megvettem a szobakerékpárt, de rövid idő után csak porfogóként funkcionál.
Mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új Nike Luka Doncic pulóver, 3XL-es
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest