- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
-
KisApám
addikt
válasz
Markgx10 #3063 üzenetére
Most olvastam az angol nyelvű leírást. Tényleg tilos napi 1-nél többet benyomni belőle...
A felét már megette? Nincs rajta valami káros ''elváltozás''...
Bocsi a kérdésért, de nem értem azt, hogy mindenkinek testsúlytól függetlenül napi 1 a max. a tablettából...és nőnél megint más szerintem.
Szóval... nincs semmi bonyodalom a szedés közben?
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #2163 üzenetére
Bemész egy normálisabb sportboltba, vagy nagyobb áruházláncba (pl.: Hervis) és körülnélzel. Ami 20E felett van, az már nem lehet olyan nagyon rossz. Az én szobabicajom pl. a Hervis-ből van, 70K-ról volt leértékeleve (utolsó darabaok, jön a tavasz,stb.) 30K!!!-ra és nagyon jó kis cucc, na, valami hasonlót kéne neked is kifogni. Az én bicajom XFact márkájú, ami még beugrik, az a Body Sculpture, mindkettő jó kis márka és viszonylag jó áron is vannak, de van még számos más márka is, csak épp ezek ugrottak be. A legegyszerűbb, ha körülnézel, felméred a választékot, felírogatsz pár típuts, hazamész és google-ban utánanézel. A lényeg amúgy is az, hogy kényelmes, masszív és testhezálló legyen a gép, ha az ára is korrekt, akkor nagyon rossz vételt nem csinálhatsz. Remélem segítettem valamicskét
u.i.: Egyébként én is úgy tudom, hogy az elliptikus lépő az egyik legjobb és legeffektívebb kardió gép, e mellett nem terheli annyira a gerincet, mint a futás, de effektívebb, mint a bicaj, egyetlen hártánya, hogy brutális helyigénye van, de ha ez nem gond, akkor jó befektetés lehet
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz
Markgx10 #2148 üzenetére
Lakótelep v1.0
---------------------------
Fogyni szeretnék 183/99-ről. Mivel tudásom a fogyásról =0, ezért elméleti tudást is szeretnék kapni.
Nomeg olyasmi weblapokat, ahol fogyós étrendet talál az ember.
18 éves vok, ez nemtudom mennyiben befolyásolja a dolgot...
Cél: - 12-15 kg 4 hónap alatt.
Plz ne röhögjetek ki nagyon... -
DigitXT
félisten
válasz
Markgx10 #2130 üzenetére
amúgy sem tudom minek fogyózol
Fogyózik a halál, már ''tömegelek''.
egyszer Forma-1 DVD ügyben találkoztunk
Nanáhogy emléxem!(Azóta sem tudtam nagyon megnézni őket, de gyönyörű borítókat nyomtattam hozzájuk.
) És pont ennek aprópóján kérdeztem meg tőled egyszer a gyúrós topikban - jó rég -, hogy ''hát te meg mióta gyúrsz?'', de nem válaszoltál, úgyhogy hanyagoltam a témát.
Mondjuk lehet azóta elhíztál, de a 31-es kar nem azt mutatja
Nem, még mindig relatíve vékony vagyok (178/72), emiatt persze hülyén is éreztem magam a teremben, meg minden gyaxit (ahogy ti mondjátok), jóval kisebb súlyokkal csináltam, mint a már szeptember óta gyúró haverom, de aztán akklimatizálódtam, és a végeredmény: el fogok járni kb. heti 3x gyúrni.
Csak múljon el hétfőre az izomláz.
-
deniro2
senior tag
válasz
Markgx10 #2083 üzenetére
Rendben, rugjál belém te is...
Magasság-testsúly arányról beszéltem, hogy lehet-e jól kinézni 182 centisen 85 kg alatt. Ezt támasztottam alá Janesszel, de mondok még példát (most úgyis aktuális): Shane Mosley 175 cm/72-74 kg és már nem is az eredeti súlycsoportjában bokszol...
Két szót emelnék ki a jobb érthetőség kedvéért: átlagember (!= ronikolmen) és 8-9 %-os testzsír. Jó, ez több szó volt, mint 2, de mindegy.
Mégegy példa: Boxer kb. 70 kg, 185 cm, szerinted, ha felszed 10 kg izmot, akkor sem fogja elérni legalább a normális alkatú átlagember szintjét?
Mondjuk, erre úgysem válaszolsz, de azért gondolj bele.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
Markgx10 #2051 üzenetére
Márk, picit kezdesz elszakadni a realitás talajától. Számtalan példa mutatja, hogy 8-9 %-os testzsírral kb. testmagasság-100 kg súllyal már rohadtúl jól lehet kinézni. Csak egy példa: Janesz nyári formája 173 cm-73-4 kg. Mondok még példát, ha kell, de maradjunk egyenlőre nála. Szal, szerinted ő nyáron úgy nézett ki, mint egy átlagember? Szerintem sem.
Ha viszont egy 182 cm-es ember 82 kg-mal elvileg akár úgy is nézhet ki, mint ő, akkor mi ez a 85 kg a minimum dolog?És, ha Janesz az átlagnál sokkal jobban nézett ki, akkor a 182/76 miért etióp arány egy átlagembernél?
-
Manitou
veterán
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #1826 üzenetére
Nekem diszkós időszakomban esténként lement jópár bomba (pezsgős bomba, hmmm, az egyik kedvencem
) és nem lett gond, csak olyan tágra nyílt szemekkel táncoltam, mintha drogos lennék, és elég volt utána 2-3 óra alvás, hogy regenerálódjak. Huzamosan nem hiszem, hogy ez ártalmatlan lenne a szervezetre, de néha-néha elmegy, ha az ember fiatal és egészséges.
fLeSs: hát ez az. Lehet, van benne némi víz is, de akkor is elég érdekes. Mondjuk ma nagyon sokat kardióztam, edzettem, lehet, hogy szimplán kiizadtam volna? Holnap kíváncsiságból újra ráállok.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #1803 üzenetére
Mit látok, már itt is tolod ezt a sületlenséget, hogy nem vagy izmos?
ON: ma mérlegre álltam, és elég érdekes volt az eredméyn. Február 1.-én még 97,5 kiló voltam, most meg 93,5kg vagyok, de izmot nem vesztettem, mert nem gyengültem semmit (a tegnapi nap egyszerűen nem ment, van ilyen, de ma nagyon jól ment) és látszólag is minden OK, mindemellett kardió után is nyomok egy turmixot az izomleépülés elekrülése végett. Ennyit használna a sok kardió, a kevés kaja, meg a ''gyószer''? -
válasz
Markgx10 #1774 üzenetére
Nem vettem észre, hogy bármi változás történt volna az izmaimmal, szerencsére.
Lehet több időre van szükség a ''satnyúláshoz'', de szerintem ez nem befolyásoló tényező, mivel abban a pár hónapban nem mehet tönkre az izmod olyan szinten, hogy utána ne lehetne helyrehozni,Vagy tévedek? -
tildy
nagyúr
válasz
Markgx10 #1685 üzenetére
Párom reggel iszik egy-két mérővel , edzés után meg 2-3al.
Ha nem edz, akkor nem tudom iszik-eHolnapra megkérdem.
Edzés után azt tudom, hogy majdnem teljes shakerrel iszik, abba ugye neki 2-3 mérőkanállal van. Meg reggel is látom inni, de akkor nem olyan sokat.
Edzés után egy órán belül benyom egy csomag pufirizset.
Én ''vacsorára'' nyomok be ebből a biotech whey probol kettőt, azaz este 8kor egyet, 9kor egyet.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Markgx10 #1624 üzenetére
Kb.
Ezt csak azért mondom, hogy nehogy vmelyik itteni diétázó meglátva a ti centis eredményeteket vmi drasztikusabb eszközökhöz nyúljon, az ember diéta alatt sokmindenre képes csak azért, hogy vékonyabb legyen minél hamarabb, meggondolatlanságokra is (a tavalyi diétámat kb. emiatt b@sztam el).
-
attilam
őstag
válasz
Markgx10 #1615 üzenetére
Akkor biztosan összejön.
Amúgy vigyázni kell a tömegeléssel is nagyon. Tegnap mértünk vérnyomást, és a havernak majdnem 160-as volt. Túl hamar hízott be, úgy 2 hónap alatt felszedett 10 kilót. Szóval erre is oda kell figyelni szerintem. Mikor elkezdtem diétázni nekem is egy kicsit magas volt 140-körül, most szerencsére csak 123-as volt. -
Maranello
tag
válasz
Markgx10 #1550 üzenetére
Szarul volt bekötve az erősség szabályzója..
Megcsináltam, szépen letekertem csirke fokozatra, és 120-as pulzussal mindjárt más!
Viszont van egy zaj, amit nem tudok mire vélni. A jobboldali pedál, amikor egy bizonyos ponton fordul, olyan hangot hallat belülről, mintha súrlódna valahova. Ez normális? Így fékez?
Állítólag mágnesfékes.
Ez a hang lehet attól, hogy még nagyon új? -
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #1333 üzenetére
A szombati edzés remek ötlet, de a 120 nálam sem széria, max. 3 megy bele, de utána percekig csak járkálok és nézek ki a fejemből
Az időpontot pedig majd megbeszéljük, de sztem inkább egy hétre mennék, mint amit írtál, ha nem gond
(suli kezdés miatti anarchia akkor megy le mifelénk)
Azért tartok Tőle, hogy mit fogsz szólni, ha meglátszMajd mennek utána a privik ezerrel: ''Bakke, ez a Modding nagyon csíra gyerek, kár belé a Whey Pro''
-
attilam
őstag
válasz
Markgx10 #1297 üzenetére
Ja hát úgy persze. De ha jól tudom, azért a 18 gramm fehérje nagy része kazein, tehát elég lassan felszívódó. Azt meg vedd figyelembe, hogy ez a többi tápanyag felszívódását is lassítja. De lefekvés előtt nem rossz (persze csak ha tömegelsz, különben a pufi rizs kiesik).
De mondok még neked egy nagyon finomat:
natúr joghurt + whey pro: Ez isteni jó.
Maranello: Ne egyél tejfölt.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Markgx10 #1288 üzenetére
OK. Ezt jó tudni. Nálam a sima tablettás is bejött, tehát pl. régebben amikor súlyzós edzés előtt használtam, sokkal jobban bírtam. Olyan érzésem volt tőle, mint gyerekkoromban, amikor futkoztam egy csomót és egyszerűen nem fáradtam el.
Lehet hogy a pezsgős még jobb lenne nekem, de egyelőre sajnos anyagi szempontokat is figyelembe kell venni.De ha egyszer rámszakad a bank (vagy lesz valami állásom), kipróbálom. Kösz a tippet.
-
brownus
veterán
válasz
Markgx10 #943 üzenetére
hát a művésztől még messze vagyok
de igyekszem, az idén még nem is voltam edzeni, most is a szakdogám írom, aztán jövő héten meg államvizsga
de utána gyilok lesz
amint jön a jó idő és lehet melózni a telken már megyek is! úgy is jó ha odaadod aztán vissza adom-küldöm. ahogy Neked kényelmesebb.
most így a suli végeztével biztos fogytam pár dekát -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #920 üzenetére
Tegnap anyósoméknak csináltam pizzát: paradicsomos alap+ bacon, sonka, olivabogyo, tojás, paprika, hagyma és rengeteg sajt. A tészta, és az alap is saját készitésű, nem ám a boltból megvett. Meg sem kóstoltam, sőt a maradékot is elcsomagoltam nekik: vigyék haza, ne is lássam. Ezt simán meg birom állni, de a csokira még rá kell erősitenem. Egyenlőre még mindig nyerésre áll ellenem.
-
attilam
őstag
válasz
Markgx10 #912 üzenetére
Dehogynem. Nekem számít a véleményetek nagyon is.
Szerintem csak a koffein volt egy kicsit sok. A többi rendben vagy.
Tavasszal nem lesz SB. De majd igyekszem őszre összehozni valami emberi formát.
Mod.: Alfa-burn 3 kapszula az ajánlott, l-karnitin 4 gramm is mehet egyszerre, de ez a max, a plusszban alig van valami, de van 30 mg koffein benne. Szerintem ez ok, az a baj szerintem, hogy nem tudtam eleget aludni.
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #801 üzenetére
Köszi a gyors értékelést.
na holnap majd belehúzok, és eszek rendesen. Ez a baj velem, nem tudom, hogy menyi az elég, es egy picit is már soknak találok
Minden nap van egy hsz-em, amiben benne van az, hogy ''majd holnap''-nincs ez igy rendjén
De jó pap is holtig tanul, nem?
Na már csak holnap leszek. Jóéjt -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #777 üzenetére
Már hogyne számitana!! Egyébként a főzeléket kanállal eszem, meg jóétvággyal, nem pedig kenyérrel. Arról lassan, de biztosan leszokom. És egyébként sem hiányzik hozzá.
Pizzát nem kérdezem, arról határozott véleményem van: egy kategóriában van a nagytáblás pirosmogyorós tejcsokival. Ezekről már csak álmodozni lehet... -
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #713 üzenetére
''Amúgy meg Tütüke ugyanazt mondja mint Te'' - akkor imádlak tütüke, de amúgy is kedvellek (persze nem úgy, nehogy félre érts)
Vannak még megértő emberek ezen a világon
Megkínálhatlak:
Akkor ellátjuk azoknak a pizzának a baját közös erővel, mit szólsz?
u.i.: Sztem fogok is nézni majd a képek láttán ezerrel
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #707 üzenetére
Majd belinkelek képeket pár hónap múlva, aztán csak nézel
. Na persze letagadom ,hogy szedtem 100% Whey Pro-t, majd azt mondom, hogy a keksztől jött fel minden izom
. A sokkról eszembe jutott valami: ''Sokkot kaptá! Sose vót' még ilyen jó''.(Üvegtigris RULEZ
)
tütüke: ''ezerféleképpen lehet pótolni azt az ásványianyagot, vitamint, fehérjét, szénhidrátot,...stb, ami abban a bizonyos kajában van. Én legalábbis igy látom, aztán lehet vitát nyitni róla'' - most egyetértesz velem, hogy máshogy is meg lehet oldani a tápanyagbevitelt (pl.: keksz és joghurt kombóval), vagy Te is fikázol a keksz+joghurt miatt, mint mindenki más(mint látom ez a Márk gyerek kötekedik itt nagyon, de majd ellátom a baját az SB-n
) Bocs, de tényleg nem értem, lehet csak azért, mert nagyon rossz passzban vagyok sajnos
Meg1x bocs az értetlenségemért, de nagyon kavarognak a gondolatok a fejemben és képtelen vagyok bármire is normálisan koncentrálni
u.i: tütüke, egyébként jó értettem, hogy Te vegetáriánus vagy, vagy csak sajnálod az állatokat, de azért megeszed őket, ahogy én isHa nekem kéne leölnöm őket, én is vegetáriánus lennék, az biztos.
u.u.i.: Márk, ha felocsúdtál a sokkból megkínálhatlak? -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #709 üzenetére
a sonkát nem sütöttem meg, boltban vettem, ott már felvágottként árulták. Nemes volt a cél: ha már egyszer ugyis meghalt szegény állat, akkor ne menjen a kukába. Igy már egészen más a helyzet, nem?
Ha zellerből lenne nem enném meg, ritka sz*r ize van
Amugy csak nagyon ritkán eszem húst, de azért még nem szoktam le róla teljesen, és valszeg nem is fogok. -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #675 üzenetére
Köszi
Mindenképpen igy csinálom. Hosszutávra tervezek, nem rövidtávfutó vagyok
Egy biztos: éhezni nem birok: tehát kajamegvonás nálam szoba sem jöhet. Szerencsére olyan tippeket adtatok, amiket tartani is lehet. Szoval holnaptol mar sokkal jobban odafigyelek mindenre. Még jo, hogy van ra időm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest