Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen leverni 20 vagy akár 10 FPS alá, sőt Aerosoft Budapesten még mindig 10 körül vagyok, ami számomra is megdöbbentő de most, hogy kisgépezem (Aerosoft C441-C2) 20-30 FPS között repülök simán (lock on 30 FPS), pedig fent Norvégiában szakadt a hó (Active Sky X fent van), de nem volt gondom. Nincs minden feltolva, de "ultra high" beállítások fölött járok! Ha így lesz a PMDG 737-esnél is, akkor bőven játszható a game.
Baromi szép amúgy az FSX már közepes beállításoknál is (FS9-hez képest pl.). Egy másik fórumon olvastam, hogy igazából ez már csak személyes hülyeség, hogy a csúszkákat mindenki max.-ra akarja húzni, pedig nem feltétlenül kell!
Apropó: van az a parancs, amivel tweakelni lehet, hogy kihasználja a 2 magot optimálisabban. Ez igaz, vagy csak kamm? Én nem csináltam most meg, de lehet érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Warhammer 40.000
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest