Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Most ez milyen okor kerdes mar,h miert nem szereti az AMD-t,mert nem es kesz,nem arra az architekturara irtak ennyi,ha tetszik ,ha nem ez van!!
G80 nem mai kutya ,abbol inkabb a GTX 768 mb-os verzion fut jol,de ha megnezed csinaltam regebben tesztet!! Azota volt 4100 mhz-es c2d es G92es GTS-em,hat nemvoltam elajulva sajnos,igy bekattantam es eladtam mindent! Varok picit,majd 6 Ghz-es gep es 2/4 vga-val talan elfut ,majd nativban 1650/1xxx-ben!! Nah akkor ujra nekikezdek!!!
Vettem jo nagy moncsit ,ott meg ugye nativ felbontasban eles a kep,tobbiben szar,de ahhoz meg edes keves a mai vga-k szitnje FSX-hez!! Remelem leirtam mindent erhetoen!!

(#629): IGAZ,nezd meg Cyrsis-t is ati kartyan es nvidian ,rohej,h mekkora kulonbseg lesz!!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vettem jo nagy moncsit ,ott meg ugye nativ felbontasban eles a kep,tobbiben szar,de ahhoz meg edes keves a mai vga-k szitnje FSX-hez!! Remelem leirtam mindent erhetoen!!