Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Nem feltetlenul kell,ez most olyan,h nem feltetlenul kell 1 bmw m3-asnak nyomni ,eleg ,ha lefolytod 150 Le-re,nah de kerem ,akkor mi a pocsnek vettem!

Engem az kurt fel,h a hattér kurva homalyos volt, es ezen nemtudtam segiteni es bele is faradtam,peidg nemvolt szar gepem!

Amugy nemkell vele kinlodni,azzal a tweakel maximum 4 mag eseten,de hiaba volt olyanom is eladtam,mert nembirtal belole kicsiholni semmit se,2 magot hasznalja 4-et nem!

Kernek 1 screensotot ahol 30 fps-el repulsz,reszletes full tajjal es kisgep is legyen benne ,legtavolabbi kameranazetbol,hogy hatter is legyen,de ne csak a nagy szar felhok,hanem a taj is alatta! Koszonom
Jah es persze FPS ertek kijelezve!! Koszonom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jah es persze FPS ertek kijelezve!! Koszonom