Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
Na nekem pont ugyanez a bajom!! Sajnos erre nem tudom a megoldást.. CSX-nél is ugyanezt csinálta...
Szerintem táp baja lehet részemről, mert nagyon kis erőtlen a gép és alapon is nagyon csigabiga szegény. Csak egy rammal csinált jó eredményeket, de már az sem megy.Kompatibilitást nem gondolnám, mert a Giga alaplapok a Corsair ramokat szeretik a legjobban ráadásul egy két honlapon azzal is árulják!
Én most egy másik táppal próbálom ki egy erősebbel... hátha..
Ha nem akkor elviszem valamelyik nagy guruhoz és fizetek csak csinálja meg.Hacky: Frame attól függ hol lent írtam már egy pár adatot, nézd meg,amúgí meg egy Quad9550-hez képest szinte dupla frame-ket nyom sokkal nagyobb beállításoknál és ugyanazon kiegészítők mellett..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest