Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom! Egy időben gondolkoztam a PPL-en és amikor legelőször elmentem egy C172x-el repülni (ami azért nem egy kezdő gép!), akkor a felszállástól kezdve én vittem, mintha egész életemben repültem volna, még le is szálltam volna ha nem ijedek meg attól (ami szimultároban teljesen megszokott), hogy a flaps miatt elkezdi felhúzni a gépet és erővel kell lenyomni az orrát amíg a sebességed nem csökken le egy picit. Mindegy, akkor betojtam...
Az oktató is mondta, hogy látszik a szimulátorozás minden egyes mozdulatomon, forduláson, vezérlőszervek-kezelésében. Tuti, hogy nagyon jó alapot ad erre is az FS!Aztán elkezdtünk építkezni és kimaradt a PPL, de még előttem a jövő...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az oktató is mondta, hogy látszik a szimulátorozás minden egyes mozdulatomon, forduláson, vezérlőszervek-kezelésében. Tuti, hogy nagyon jó alapot ad erre is az FS!