Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Miért nevettetnélek ki, nem értem?! Akkor is azt jelenti a homályosság, hogy az FSX motorja (vagy akármilye) úgy ítéli meg, hogy a megjelenített mód túl sok információt tartalmaz és emiatt lebutítja a képet. Az, hogy ezt Te (vagy akár én is) hülyeségnek tartjuk az egy dolog, de akkor is így oldotta meg a Microsoft. Én csupán ennyit írtam...
Amúgy a közel 2.500 hivatalosan, VA-ban lerepült órám alatt (vagy a közel 4.000 általános órám alatt) soha nem foglalkoztam azzal, hogy kintről hogyan néz ki a gépem vagy éppen akár a táj. Kb. 30-40x repültem a Malév new yorki vagy torontói járatait, olyankor 4-6 órán át az óceánt néztem, vagyis nézhettem volna de nem tettem, mert nem ez volt a játékom célja. Nincs ezzel semmi gond, de úgy látom mi ketten erősen más oldalról osztályozzuk a játékot. Engem nem érdekel az elefánt vagy a homályos táj a távolban max. kiábrándító. Ennek ellenére én azt mondom, hogy az FSX sokkal szebb, mint az FS9.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest