- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
Pontosítsunk!
Arról volt szó, hogy két megjelenítőt, hogyan lehet használni egyidőben. FSX esetében ez jelentős frame rate visszaesést okoz, ki lehet próbálni. Az FS9-nek óriási tartalékai vannak, meg sem kottyan neki az én konfigomon a két megjelenítő.
Az FSX természetesen használható sok kompromisszummal, de ha meg is van az irreálisan magas árú hardver hozzá, nincs hozzá jól működő közepes kategóriájú jet (B737), ami óriási hátrány azoknak, akik szimulátornak és nem játéknak használják. Tudom, persze, hogy mi vagyunk sokkal kevesebben :-) -
Gizmo94
veterán
Osztom a nézeted.
Nálam csak 775 van, de ha meghúzom 3.8-ra, a játék remekül megy. Mindenhol megvan az fps, igen-igen kevés kompromisszummal ami a full beállításokat illeti.
Csak nem tartom szerencsésnek több óráig így tépni a gépet.
És ez nem i7... A napokban teszteltem egy igen durva EVGA-XFX i7 konfigot, 4.2-n futott símán erőlködés nélkül. Mit mondjak, az FSX is úgy futott. Be is sírtam..
Tehát egy erősebb i7 símán viszi.. Ez a nagy helyzet..Korcsii:
De bejött rendesen, mert a képek nem semmi szépségűek. A Rex v1. és REX 2.0 között csak kevés különbséget fedeztem fel, ami a képi megjelenítést illeti.. Vagy talán semmit..
Néhány extrában és kevesebb előforduló crash-ben több talán..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest