Új hozzászólás Aktív témák

• Korcsii

őstag

válasz hhelikopter #9503 üzenetére

DX11 majd csak lesz, akárcsak a teljes 64 bites támogatás. Több fps is sokszor kétséges. Még eléggé az FSX motorjára épül, így csodát sem lehet tőle várni. Talán majd a 2.0-ás verziótól. Egyelőre én is csak abban gondolkozok, valószínűleg frissített géppel. Viszont érdekelt, hogy milyen, így felraktam.

Ha meg vagy elégedve az FSX-el, ne válts (és 2.0 előtt egyébként sem ajánlanám). Ha annyira nem friss a hardvered, ne válts (igazából akkor lehet értelme, mert egy kicsit kevesebb szívás). Ahogy észrevettem, jobban kihasználja az erőforrásokat, de talán alapból kicsit többet is eszik.

A Lockheed Martin nem FSXI-t akar fejleszteni, hanem egy tréningekre használható szimulátort - így pl a multiplay-ert is kicsit átgondolták, hogy jobban használható legyen erre a célra, nem mellesleg kapott FAA certifed minősítést is. És ez az árakon is látszik, bár most már jelentősen csökkentették (lehet rájöttek, hogy van az a csoport, akit érdekel). Viszont végre valaki foglalkozik azzal, hogy kijavítsa az FSX hibáit, sőt még fejlessze is. Így előbb-utóbb valószínűleg sokan fognak váltani.

Nálam reinstall miatt jött képbe, gondoltam kipróbálom - developer verzió van havi 10 dollárért, annyit megért. Váltani most még nem fogok, az majdnem biztos - de kap egy partíciót majd a Prepar3D is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés