- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
hhelikopter #9503 üzenetére
DX11 majd csak lesz, akárcsak a teljes 64 bites támogatás. Több fps is sokszor kétséges. Még eléggé az FSX motorjára épül, így csodát sem lehet tőle várni. Talán majd a 2.0-ás verziótól. Egyelőre én is csak abban gondolkozok, valószínűleg frissített géppel. Viszont érdekelt, hogy milyen, így felraktam.
Ha meg vagy elégedve az FSX-el, ne válts (és 2.0 előtt egyébként sem ajánlanám). Ha annyira nem friss a hardvered, ne válts (igazából akkor lehet értelme, mert egy kicsit kevesebb szívás). Ahogy észrevettem, jobban kihasználja az erőforrásokat, de talán alapból kicsit többet is eszik.
A Lockheed Martin nem FSXI-t akar fejleszteni, hanem egy tréningekre használható szimulátort - így pl a multiplay-ert is kicsit átgondolták, hogy jobban használható legyen erre a célra, nem mellesleg kapott FAA certifed minősítést is. És ez az árakon is látszik, bár most már jelentősen csökkentették (lehet rájöttek, hogy van az a csoport, akit érdekel). Viszont végre valaki foglalkozik azzal, hogy kijavítsa az FSX hibáit, sőt még fejlessze is. Így előbb-utóbb valószínűleg sokan fognak váltani.
Nálam reinstall miatt jött képbe, gondoltam kipróbálom - developer verzió van havi 10 dollárért, annyit megért. Váltani most még nem fogok, az majdnem biztos - de kap egy partíciót majd a Prepar3D is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest