- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, de megkérek mindenkit, hogy olyan személy reagáljon rá, aki érdemi információval tud szolgálni, és nem két mondatba válaszol.
Kizárólag az ORBX által készített repülőtereken, illetve környékeken repülők, mivel jelenleg ez a legjobb, illetve legszebb ilyen témájú kiegészítő. Az elmúlt időszakban az ORBX bejelentette hogy együttműködik Lockheed Martin csapatával Prepar 3D tekintetében mivel ez a jövő véleményük szerint.
Én mint felhasználó akinek van egy FSX valamint megvásároltam több ORBX által készített terméket mivel lesz nekem jobb ha megveszem a Prepar 3D fejlesztést? Olvastam olyan információkat, hogy D11 támogatás illetve szebb effektek, több fps.
Van aki vásárolt illetve tesztelte a Prepar 3D ? -érdemes megvenni?
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest