Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, de megkérek mindenkit, hogy olyan személy reagáljon rá, aki érdemi információval tud szolgálni, és nem két mondatba válaszol.
Kizárólag az ORBX által készített repülőtereken, illetve környékeken repülők, mivel jelenleg ez a legjobb, illetve legszebb ilyen témájú kiegészítő. Az elmúlt időszakban az ORBX bejelentette hogy együttműködik Lockheed Martin csapatával Prepar 3D tekintetében mivel ez a jövő véleményük szerint.
Én mint felhasználó akinek van egy FSX valamint megvásároltam több ORBX által készített terméket mivel lesz nekem jobb ha megveszem a Prepar 3D fejlesztést? Olvastam olyan információkat, hogy D11 támogatás illetve szebb effektek, több fps.
Van aki vásárolt illetve tesztelte a Prepar 3D ? -érdemes megvenni?
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest