Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Cypresss
üzenetére
Szia,
Kár. Reméltem hogy tudsz valami biztosat, hogy milyen lesz. Nekem személyszerint nagyon hiányzik egy jó Airbus az FS9hez, az Airsimmert is hajlandó lettem volna megvenni, de másik fórumon mondják, hogy ne tegyem, mert még az 1.2-es patchel is állandó a CTD.
Akkor már inkább a wilco, kevesebbet tud, szar a SID/STAR, de legalább nincs CTD. Állítólag (AVSIMen olvastam) ők is készülnek valami updatel az Airbusokhoz. Meglátjuk mi lesz belőle.
Meg FSXre hamarosan jön az Airbus X az Aerosofttól.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Elite: Dangerous
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Androidos fejegységek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7000MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7600MHz CL36 PATRIOT VIPER XTREME5 DDR5 kit! GAR/SZÁMLA
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor már inkább a wilco, kevesebbet tud, szar a SID/STAR, de legalább nincs CTD. Állítólag (AVSIMen olvastam) ők is készülnek valami updatel az Airbusokhoz. Meglátjuk mi lesz belőle.
Meg FSXre hamarosan jön az Airbus X az Aerosofttól.