Hirdetés
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Falconer
üzenetére
Én nem tudom, de ha igen, akkor az FSX-et nem kellene bántani. Egy giga rammal nem fog elmenni.. Nálam csak 2.8 g-t lát az XP ezért csak géptesztre tudom használni az XP-s FSX-et, mert pont belefér a takeoff és egy kis keringés, aztán hamarosan oom.

Story: Egyszer régen Cintulával készülődtünk repülni MD11-gyel egy tutorialost, msn-en szervezkedtünk, de vagy egy óráig, bár inkább tovább. Hatalmas előkészületek, stb. ezt írd az fmc-be, azt írd, bentvan? Bent. Waypoints, sid-stars, benya, komoly előkészületek. Minden megvan? Meg. RW-n vagy már? Aha. Akkor go. Go.. Hittem én, mert ekkor: OOM.. your computer run out.... change your settings. Mondom, aha minnyá change, fejszével. A r**** k****k********anyádat.
Ennyit a ramhiányról dióhéjban..

Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest