Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Maximálisan egyetértek. Én évek óta semmi mással nem foglalkozom, nem tolom az RPG-ket, nem nevelgetek virtuális állatokat és embereket, nem stratégiázom. Nekem EZ a lövésem, viszont nem "kurvázom" (bocsánat), nem szórok el százezreket szerencsejátékra, nem iszom el azt amiért megdolgoztam és nem szúrom magam naponta többször, mert "úgy szebb az élet." Viszont az is igaz, hogy amíg igazán mélyen sikerült átlátnom az FS-t és a nagygépes repülést, addig eltelt pár év, elolvastam kb háromezer oldalt és elköltöttem kb 1,5 millió forintot. De - és ez a lényeg számomra - ma már letudnék tenni egy 737-est. Tudom, mert Ferihegyen kipróbáltam.
Igaz ettől nem leszek sem médiasztár, nem fognak interjúkat kérni tőlem, és népszerűbb sem leszek ettől a barátaim, szomszédaim körében. De nem is ezért csináltam és egyikünk sem ezért foglalkozik ezzel a témával ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Filmvilág
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz ettől nem leszek sem médiasztár, nem fognak interjúkat kérni tőlem, és népszerűbb sem leszek ettől a barátaim, szomszédaim körében. De nem is ezért csináltam és egyikünk sem ezért foglalkozik ezzel a témával ennyit.