Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Huhh basszus, az eszméletlen munka...
Ha belegondolok, hány ezer reptér van, s hány száz légitársaság... Miért nem tudtak erre kitalálni valamit. Nekem annak idején ezért volt szimpatikusabb az Ultimate Traffic (mindkettőt megvettem, de csak ezt hsználtam végül is), ott kb. évente kiadtak egy frissített globális menetrendet (igaz pár dolcsiért (vagy euróért)) és azzal editálta magát. De ezt végigcsinálni mindegyik reptérre kézzel... Azt sem tudom, milyen járatok fordulnak meg mondjuk LHBP-n, nem hogy mondjuk KJFK-n, vagy EDDF-en. S akkor csak három repteret mondtam, amivel kapásból vagy egy napot el lehet szöszölni...
Áááhhh...
Mindenesetre köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha belegondolok, hány ezer reptér van, s hány száz légitársaság... Miért nem tudtak erre kitalálni valamit. Nekem annak idején ezért volt szimpatikusabb az Ultimate Traffic (mindkettőt megvettem, de csak ezt hsználtam végül is), ott kb. évente kiadtak egy frissített globális menetrendet (igaz pár dolcsiért (vagy euróért)) és azzal editálta magát. De ezt végigcsinálni mindegyik reptérre kézzel... Azt sem tudom, milyen járatok fordulnak meg mondjuk LHBP-n, nem hogy mondjuk KJFK-n, vagy EDDF-en. S akkor csak három repteret mondtam, amivel kapásból vagy egy napot el lehet szöszölni...