Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Már próbáltam párszor. Egyszerűen képtelen vagyok normálissá és szépé tenni, pedig anno Andorra is áldozatkészen segített. Nálam mindig ronda maradt, soha nem lett olyan mint amilyen képeket régebben linkelgettetek. Ez a fő ok.
A másik,hogy türelmem sincs már vagy 200 giga cuccot lerámolni hozzá, mert jóformán nincs hozzá semmim... Amúgy az FSX-em egészen jól beállt, szépen megy, csak egy csomó kieg nincs hozzá ami van a 2004-hez és a gépeken kívül nem is tudok adoptálni semmit. Azok egy része is csak félsiker, mint a PMDG 737NG.
Helyem sincs most neki, eladtam a másik gépemet, hogy vegyek i7-et, de a kocsi másként döntött és benyelte az anyagi keretemet.
kb. ilyen gondjaim vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- S21 Dobozában 128/8
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik,hogy türelmem sincs már vagy 200 giga cuccot lerámolni hozzá, mert jóformán nincs hozzá semmim... Amúgy az FSX-em egészen jól beállt, szépen megy, csak egy csomó kieg nincs hozzá ami van a 2004-hez és a gépeken kívül nem is tudok adoptálni semmit. Azok egy része is csak félsiker, mint a PMDG 737NG.
kb. ilyen gondjaim vannak...