- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
Igazad van a tekintetben, hogy tesztelés kérdése mit bír a proci. Bár az i7 2600 k széria 4,5 ghz-re simán húzható. Nyilván az alaplap is számít, de illő lett volna akkor komplett konfigurációnak leírása, mert csak úgy tudunk ötletelni.
Szerintem igen is van különbség a 4,2 ghz és a 4,8 ghz közt, nem is kicsi. Nagyon sok külföldi fórumot böngésztem át, mondhatni komoly teszteket nézegettem, mert Én a témában egy kis pont vagyok, igyekszek tanulni mit hogyan fejlesszen az ember. Viszont vannak olyanok személyek akik annak érdekében, hogy minden FPS-t kinyerjenek akár 500.000-600.000 Ft is áldoznak egy gépre.
Az utolsó mondatom igen általános. Tudomásul veszem, hogy te baromságnak tituláltad, de tartom továbbra is. 10 éve szenvedek az FS szériával, korábban egyszerűbb, tuning nélküli gépeken, mert ugye minden pénz kérdése. A korábbi pénztelenséget követően most megengedhettem magamnak egy komolyabb technikát. Mi különbség? Ég és föld.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest