- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Jelenleg a következő PC konfiguráción futtatom az FSX + REX + ORBX kiegészítőket:
ASROCK P67 Extreme4 Gen3, INTEL Core i7-2600K 4,6GHz, CORSAIR 8192MB DDR3 1600MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD6950 2GB, NOCTUA NH-D14
Elégedett vagyok az eredményekkel, viszont a fejlesztés soha nem árt, most néztem az nVidia GTX670 2Gb legújabb kártyáját, a kérdésem az lenne, hogy használja-e valaki itt a fórumon, ha igen milyen tapasztalata van?
Valamint lenne még egy olyan kérdésem is, hogy valaki próbálta-e az Intel Core i7-3930K 5 GHZ húzva?
Nekem ahogy fent is írtam INTEL Core i7-2600K procim van 4,6GHz húzva, a kérdésem az lenne, hogy ezt a procit 5 GHZ használja-e valaki vízhűtéssel és milyen különbség van a 4,5 illetve az 5Ghz történő hajtás közt?
Olvastam külföldi fórumokat is, ahol azt mondják az FSX inkább proci igényes mint videókártya , erről kinek mi a véleménye? Tudom, hogy nem két forintos termékekről kérdezek, de remélem valaki úgy tud hozzászólni a témához , hogy tapasztalata is van.
Okoskodók, fontoskodók kerüljenek, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest