Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hhelikopter

tag

Sziasztok!

Jelenleg a következő PC konfiguráción futtatom az FSX + REX + ORBX kiegészítőket:

ASROCK P67 Extreme4 Gen3, INTEL Core i7-2600K 4,6GHz, CORSAIR 8192MB DDR3 1600MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD6950 2GB, NOCTUA NH-D14

Elégedett vagyok az eredményekkel, viszont a fejlesztés soha nem árt, most néztem az nVidia GTX670 2Gb legújabb kártyáját, a kérdésem az lenne, hogy használja-e valaki itt a fórumon, ha igen milyen tapasztalata van?

Valamint lenne még egy olyan kérdésem is, hogy valaki próbálta-e az Intel Core i7-3930K 5 GHZ húzva?

Nekem ahogy fent is írtam INTEL Core i7-2600K procim van 4,6GHz húzva, a kérdésem az lenne, hogy ezt a procit 5 GHZ használja-e valaki vízhűtéssel és milyen különbség van a 4,5 illetve az 5Ghz történő hajtás közt?

Olvastam külföldi fórumokat is, ahol azt mondják az FSX inkább proci igényes mint videókártya , erről kinek mi a véleménye? Tudom, hogy nem két forintos termékekről kérdezek, de remélem valaki úgy tud hozzászólni a témához , hogy tapasztalata is van.

Okoskodók, fontoskodók kerüljenek, köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák