Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Hm. Lehet, hogy a vinyóvezérlőnek volt sok az FSB?
Beugrott, hogy anno 476-os FSB-vel csinálta a gigabyte 965-ös lap, hogy pár perccel indítás után néha keményre fagyott, reset után jó lett. És mindezt csak akkor csinálta, ha a PATA vezérlő engedélyezve volt!
Azóta sokkal kisebb FSB-n hajtom, és végképp kiirtottam minden PATA eszközt a gépből, szóval ki is ment jól a fejemből. Pedig ezt se jelezte volna a memtest, az hót ziher... -
Baboon
senior tag
Csak meg ne lássa senki hogy ezt ideírtad

Amúgy sziasztok!
Tegnap megvettem vis.p intel x25-m G2 80gb-os ssd-jét. Teljesen jó, igaz 2TB adatforgalom volt már rajta de még mindig 99%-os.
Solutio:
52 application 30 sec. (ebből hol 5mp, hol 6mp az AVG vírusírtó és hol 2mp, hol 0,9mp az msn)
Amúgy ez a restart eredmény ha 0-ról indítom a gépet akkor hosszabb idő a feléledés kb 8mp-el nem tudom miért. -
Colos1
őstag
Firefox cache RAM -ba.
A jelszavakat nem itt tárolja. -
AceTom
aktív tag
Hello!
Nem tudom aktuális-e még, de én anno így csináltam az intel-microsoft ahci driver cserét:
eszközkezelő \ IDE ATA/ ATAPI vezérlők ott kiválasztod a megfelelőt(gondolom vmi AMD AHCI driver lehet) illesztőprogram frissítése, és ne hagyd, hogy keressen magának, hanem saját gépről válaszd ki a keresést, majd a listát válaszd a következő kérdésnél. Elvileg ott kell lenni a "szabványos ahci " drivernek, ami a gyári microsoftos.
-
-
cszn
őstag
Először sztem azon gondolkodj el, hogy nem jársz e jobban ha inkább a memóriába rakod át, mert jelentősen gyorsabb mint a vinyó (meg mint az ssd). Aztán írd be a címsorba, hogy about:config. Légy óvatos
és figyeld a következő kulcsokat:
browser.cache.disk.enable - lemezen tárolja e
browser.cache.memory.enable - memóriában tárolja e
browser.cache.disk.capacity - a lemezen tárolt mérete
browser.cache.memory.capacity - a memóriában tárolt mérete (ez valószínű alapból nem létezik, jobb klikk, új, egész, méretet megadni)
browser.cache.disk.parent_directory - milyen könyvtárban tárolja (ez sincs sztem alapból, új, karakterlánc és a könyvtár elérése legyen az érték)
browser.cache.offline.enable - kilépés után tárolja e
browser.cache.offline.capacity - kilépés után tárolt mérete
Nem zárják ki egymást uh sztem egyszerre csak az egyik működjön. Indítsd újra a rókát és about:cache paranccsal le tudod ellenőrizni.
Aktív témák
Hirdetés
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nehéz lenne ezt így látatlanban. Mi az ami mindig fut?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy csak nálad van valami anomália.
Utána jónak kell lennie.