Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Engem nem erdekel a normalis konfig, engem az en gepem erdekel, es az en gepemen az xp gyorsabb, ezt meg en mondom neked tapasztalatbol

Amugy mar felvilagositottak hogy a win7 miben gyorsabb, de engem az nem erdekel mert nem tomoritgetek, nem kodolok filmeket stb. En szinte csak netezesre hasznalom a gepet es nekem az a lenyeg hogy gyorsan induljanak a programok, ami az en gepemen gyorsab xp-vel mint win7-el.jim_raynor70!
Tudsz esetleg valami mas programot? Ez a parted magic nalam nem mukodik. Illetve elindul es a vegen mikor ok-t nyomok bejon egy kis ablak hogy a folyamat elindult de folyamatjelzo nem lesz csak majd kiirja ha kesz ami kb 2 percig fog tartani. En itt hagytam kb fel orara de nem csinalt semmit az ssd-vel. Ugyanaz a kis ablak volt a kepernyon es ugyanugy rajta volt minden adat mint amikor itt hagytam.
-
jozsef m.
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Igen nekik lehet az Intel ICH 10-es chipjülk van, az a tesztekben sokkal jobban szerepel a SATA vezérlés terén mint az AMD.De ha jól emlékszem a 890-esek kapcsán irodott cikkben taglalták is ezt it a proh-on,és az ujabb lapkák se tündököltek ebből a szempontból.
Talán majd a +3-as lapokon megoldják ezt is!
Khelben:
A64GB-os modell notiban ,bár nem tudom milyen a többi komponens de szép eredmény!!
A közeljövőben én is tervezek ujat az asztaliba, és akkor ez megy a notiba nálam is!
-
jozsef m.
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
A következőket mértem csak telefonnal részidőként:
A GIGA alaplakép:4 sec
A meghajtók:,SSD , RAID / fekete/ 5 sec.
A Win logo felirat :25 sec, annyi hogy közben pulzál a logó de itt álldogál
Welcome kék : 3-4 sec és azonnal megy minden program beállnak a minialkamazások /10db./és van net, szóval minden program parancsikon kattra pattan elő semmi kék kör,betöltött mindent még azokat is amik a RAID tömbön vannak.
Aktív témák
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,hogy náluk mi indul vagy nem ,de már kiváncsi vagyok milyen eredmény születne ha nem 56 alkalmazást inditanák?