Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
Zlin50
üzenetére
A cikk nem tér ki külön a méretekre és az utolsó mondatban ezt írja: A probléma minden terméket érint, így akkor is érdemes telepíteni a frissítést, ha még nem jött elő a hiba, ugyanis ez csak idő kérdése.És ki is adták a frissítést mindegyikhez.
Nem tudok róla hogy 128GB-osra panaszkodtak volna.De ez lehet abból is hogy a nagyobbat talán egy kicsit később adták ki, kevesebbet vettek belőle, stb. -
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Akkor azt hiszem az ára fog dönteni.
-
kukinyo
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
64GB-os elég nekem.Csak Win7 és pár progi lenne rajta.
-
kukinyo
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
A nekem címzettet az OCZ-re írtad?
-
kukinyo
addikt
Jack@l
jim_raynor70
Köszönöm a válaszokat.
Jó ideje figyelemmel kísérem a topikot és az itt olvasottak alapján nálam maradt két versenyző.
Corsair Force GT
Samsung 830
Már csak köztük kell döntenem.UI: De ha ráunok a vacillálásra hirtelen haragból veszek egy OCZ-t.Az a legolcsóbb.

-
kukinyo
addikt
Mi az a nagy különbség a kettő között hogy 5k-val drágább az egyik?
OCZ 2.5" Agility 3 Series 60GB 25000.-
OCZ 2.5" Vertex 3 Series 60 GB 30000.- -
kukinyo
addikt
válasz
zserbox
üzenetére
Ezt csináld meg és látni fogja.
-
kukinyo
addikt
válasz
Zlin50
üzenetére
Ne etessük a trollt. Arra nem képes hogy valamit (akár mások hozzászólásait), elolvassa.
Nézd meg mit írtam én, az utolsó mondat a lényeg:
Csináltam már pár FW, bios frissítést, mindegyik hibátlan lett.
Meglátásom szerint túl dramatizálod ezt a témát.
Persze ha nem muszáj nem kell hozzányúlni.De van amikor szükséges.
És mit írt ő: a legfrissebb=legjobb=nem érdekel, hogy miért=nem érdekel, hogy milesz típusú emberek hozzáállásával.
Erről ennyit.Mást sem csinál csak trollkodik, hsz-t gyűjt, kötözködik, személyeskedik, ossza az észt ész nélkül, a helyesírását már meg sem említem.Ma hozzá sem szóltam, erre belém köt.Ignorálni kell a hozzászólásait, majd megunja. -
kukinyo
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
"Így nincs nagy rizikó, csak áram szünet stb."
Ez nem ellentmondás arra hogy idáig mindenkit lebeszéltél minden fajta frissítésről?
Mondom én hogy csak a hsz-eket gyűjtöd, azt sem tudod mit irkálsz.Elolvastál két cikket, azt hiszed mindent tudsz és hirdeted itt az igét.Nevetséges.
És mosolyogjál te csak magadon a te neved sem szebb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Befejeztem, jó lenne ha te is ezt tennéd. -
kukinyo
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
A személyeskedést fejezd be.
Félre itt egyedül csak te beszélsz.
A topikot is te offolod tele a baromságoddal.Még egyetlen értelmes hozzászólásod nem volt a témához amit alá is tudtál volna támasztani.
Nagyon hsz gyűjtésre hajaz a dolog.Na mondom én.Ezzel már is ellent mondasz saját magadnak.

-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Boldog új évet kívánok minden kedves fórumtársnak.

-
kukinyo
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Sajnos lejárt a szerk.idő.
A csőlátásról pedig az a véleményem hogy azt pont te képviseled (a masszív hülyeséggel együtt).Csőlátás = beszűkült látótér.Te csak a Samsungot látod. Én azért tekintgetek kifelé abból a csőből is.
-
kukinyo
addikt
válasz
Zlin50
üzenetére
Nálam nem gond a sata3. Azért is vettem ilyen lapot annak idején hogy lehessen fejlesztgetni ha úgy alakul.É ha már van akkor szeretném is kihasználni a lehetőségeit. Ami inkább vissza fogná (ha vissza fogná) az talán a CPU lenne. Idővel persze ezt is cserélni szeretném. Most inkább az anyagi a savanyú, ezért is érdeklődöm először az olcsóbbak irányába.Persze ez nem azt jelenti hogy azonnal megveszem a legolcsóbbat. Most éppen azon fáradozom hogy minél több információt gyűjtsek az SSD-k lelki, fizikai valójáról,és mérlegre tegyem azt hogy mi szól különböző gyártmányok ellen, mellett az én gép felhasználói szokásomnak megfelelően.
(#29784) Dark Archon : Nézőpont kérdése.
(#29786) Jack@l: Nem vagyok egyik mellett,ellen sem. Csak puhatolózom. -
kukinyo
addikt
válasz
Zlin50
üzenetére
Az én igényeimet kielégítené egy 64GB-os.Ahogy nézem az ára is elfogadható ha tényleg annyira szuper.Azért még tanakodom, nézelődöm vásárlás előtt.Szeretnék én is minél több lehetőséget átnézegetni.A 128GB-osnak miért nagyobb az írási sebessége? Vagyis mitől?
Ennek köze van a mérethez? -
kukinyo
addikt
válasz
davidsz
üzenetére
Látom nem értetted meg a mondandóm lényegét.Én nem vitázni hanem elkerülni szeretném azt.
"Lehet mást venni, mindenkinek szíve joga."
De akkor azt is hagyni kellene hogy érdeklődni tudjon más termékek felől is.De itt ez képtelenség mert 5 percen belül jön a Samsung.
A "legjobb" kifejezés pedig itt nem helyes.Kinek ez,kinek az. -
kukinyo
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
Pár napja olvasgatom a topikot,mint leendő SSD tulajdonos hogy tájékozódjak a lehetőségeimről,érdeklődjek hozzáértő emberektől.Ebből sok még nem sikerült mert te olyan szinten lefojtod a témát a samu őrületeddel hogy más gyártmányról itt szinte már nincs is szó.Ha lenne is,jössz te és mindenkit lehurrogsz akinek a billentyűzetéből kiesik az OCZ szó.Ezért normális,kimerítő választ itt nem is kaphat az ember miattad.Kicsit olvasgass vissza és rájössz hogy mindenki érdeklődését, válasz adási kísérletét tönkre tetted a bele szólásaiddal.Minden kérdésből,minden válaszból vitát akarsz generálni.Nem ezt hívják flame keltésnek? Vedd észre hogy az erőszakosságoddal csak ellenérzést váltasz ki,egyrészt a samu,másrészt a magad irányába.Sokan járnak ide akik nem kirántják mellényzsebből ezt a pénzt hanem úgy kell valamin megspórolniuk és nem mind egy nekik hogy 23000 vagy 30000ft valami.Arról nem is beszélve hogy valaki(k)nek nem márka a Samsung.
"Egyszerűen nem tudom hagyni szó nélkül ha valami rosszat írnak olyan termékről ami kiváló"
Emlékeim szerint senki nem mondta hogy a Samsung rossz lenne.Itt egyedül te vagy az aki más gyártmányt becsmérel.Szépen kérlek hogy hagyjál mást is érvényesülni. -
kukinyo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen arról van szó
Akkor ebbe nyugodtan vehetek OCZ SSD-t? -
kukinyo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi
És ennek hol tudok utána nézni?
Mert a lapom leírásába semmi ilyesmit nem találok. -
kukinyo
addikt
AMD lapokra ugye nem szereltek Marvell vezérlőt?
-
kukinyo
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
Azért nem kellene ennyire fanatikusan tiltakozni az OCZ ellen.
Nem tudom neked mi okod van rá de nagyon feltűnően igyekszel mindenkit lebeszélni róla.
Minden gyártónál vannak gyengébben sikerült dolgok de ez nem takarja azt hogy egyszerűen rossz a termék.És amennyire vissza olvasgattam itt a topikban,legalább annyian dicsérik mint szidják.Ezért is inkább várnék még pár véleményt.Ezért is linkelnétek nekem pár olvasmányt, tesztet amiből kaphatnék egy átfogó képet? -
-
kukinyo
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Köszi
Azért én várnék még 1-2 véleményt.
-
kukinyo
addikt
Helló
Olvasgatom itt az ellentmondásos véleményeket.Én pont ezt néztem ki magamnak.De kapott már hideget meleget, akkor most mi alapján döntsek a vásárlás vagy nem vásárlás mellett.Az én alaplapomhoz (adatlap) megfelelne ez az SSD? -
kukinyo
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszi
Ezek elég meggyőző érvek mellette.
-
kukinyo
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Köszönöm
(#29024) SymbianOS: "Én azért ránéznék, milyen az olyan. memóriák, adatok stb. Bár biztos MLC-s."
Na én már itt nem tudom hogy miről is beszélsz.
Mondtam hogy nem vagyok tájékozott ez ügyben.
Tudnál nekem linkelni olyan oldalt ahol ezeknek utána tudnék olvasni?
Köszi -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Nem vagyok nagyon tájékozott a témában,ezért is kérdezlek titeket.
A közeljövőben tervezem egy SSD vásárlását.Nézegettem a boltok kínálatát és erre bukkantam.[link]
Mi a véleményetek erről? Érdemes lehet megvenni? Vagy hasonló árkategóriában tudnátok ajánlani valami jobbat? És esetleg az mennyivel,mivel jobb?
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Wuthering Waves
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)