Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Gézengúz
üzenetére
Csak erre még először vevőt is kell találni ugyebár

Na meg majd meglátom mit hoz az élet, úgy is platformváltáson gondolkozok. A sata3-as kártyás kérdés csak elméleti szinten fordult meg a fejemben jelenleg. De ha úgy is azt írjátok hogy halottnak a csók, akkor nem is foglalkozom vele tovább.

-
Maxtreme
addikt
Noh így pár nap után kijelenthetem hogy megszűnt nálam a fagyásos hibajelenség.
Ha valakit érdekel, mindössze ennyit csináltam:Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\iaStor\Parameters\Port0]
"LPM"=dword:00000000
"LPMDSTATE"=dword:00000000
"DIPM"=dword:00000000(ez nyilván egy regfile. Hátha valakinek segít aki hasonló problémákkal küszködik)
Igazából fogalmam sincs hogy mit csinál ez a 2 funkció amit ez letilt, de hatásosnak tűnik az a lényeg.
Illetve nyomtam 1 Crystal Disk Markot is.

Gondolom sata3-as lappal azért ez jobb lenne. (de a HDD-hez képest így is brutális, szal platformváltásig tökéletes ez
) -
Maxtreme
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nebassz. Írtamh s szűz win, tegnap telepítettem, ill felraktam az összes updatet

szerk: jah oks, látom már miért írtad.
-
Maxtreme
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Igen, közben rájöttem hogy állatságot írtam

Ő fent, eszközkezelőből telepítve.Viszont lekopogom. Mióta hazajöttem (16:30) nincs semmi baj. Külföldi forumrol szereztem valami reg filet, ami valami LPM funkciót tilt le. Azóta úgy tűnik nem szarozik. Aztán majjd kiderül

-
Maxtreme
addikt
Nos rálestem a FW dologra. 1.3.3 van rajt, a legújabb. Any idea?

-
Maxtreme
addikt
válasz
SVLaller
üzenetére
Nem, semmi ilyesmit. Szűz (eredeti) sp1-e win, a legfrissebb updatekkel.
Fw frissítére ránézek (bár nemtom hogy megy, vagy mivel, de visszaolvasok )
Amúgy így visszagondolva, már win telepítésnél is gond volt. Az admin jeszó beállítása után, a soron következő képernyőre baromi lassan lépett át, és ugyanígy molyolt az SSD-n (tuti azon, mert a telepítés alatt mind2 hdd-t lehúztam)
-
Maxtreme
addikt
szerk: szarakodott az oldal, és dupla lett sorry

-
Maxtreme
addikt
Srácok plz segítsetek nekem.
Vásároltam egy Corsair Force3 90gb-s SSD-t.
A gép tökéletesen felismeri, a wintelepítéssel nem voltak gondok. Ránézésre a sebességgel is minden rendben van.
Csakhogy.. Valamiért teljesen random, 10-20 másodpercre lefagy a windows. (jó estben az egeret lehet mozgatni, de van mikor azt sem) A HDD led eközben folyamatosan világít, szóval több mint valószínű hogy ott a gond.
Előtte egy Intel X-25V 40gb-s SSD-t használtam, azzal nem voltak ilyen problémák.
lap. Gigabyte MA 770 UD3 Rev2 (Bios FKB)Ez kötudott/orvosolható probléma, vagy go vissza garba az ssd-t?

Előre is köszi.

-
Maxtreme
addikt
Tiszteletem mindenkinek

Lenne nekem 1 kisebb problémám.
Beszereztem egy Intel X-25V 40gb-s SSD-t, amire win7 enterprise x64-et telepítettem.
Működik minden tökéletesen, 1 dolgot kivéve.
Valamiért a bootlogonál kb 20-25 másodpercet várakozik a gép (előtte amikor hdd-t használtam ez kb 5-6 sec volt) Amúgy ettől függeltenül nincsenek sebességgondok.
Ez mi a fenétől van?
Előre is köszi

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Tesla topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest