Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Brekkk #21616 üzenetére
Ha babusgatni akarod, akkor nézd meg az itteni hsz-eimet
Egyébként most már nem ajánlok nagyon mást, csak a temp áthelyezését.
Viszont találtam olyat, ami alapján csak szimplán megkérdem, hogy miért akarod nézni, hogy mennyit írt eddig a vinyó? Nem attól függ, hogy mennyire romlik a cellák állapota. Azt egyedül az "erase", azaz törlő utasítás csinálja. Tehát ha azt akarod nézni, hogy mennyire strapálódik, akkor keresd ki a SMART-ból az erase countot.
Más: láttam huncut táblázatot, ami alapján a legbénább, legrégibb SSD is elbír ~50 TB adat írását, szóval no para. Az átlag meg 100 TB+
64 GB-os Crucial M4 hol is tart most? 180 TB?
-
Gorneck
legenda
válasz
Brekkk #21616 üzenetére
Ha nem tudja az SSD akkor semmi se fogja monitorozni. A hdsentinel meg ki tudja mit mutat pontosan...
Mondjuk én nem használom...számomra értelmetlen progi lenne, értelmetlen progikért nem szeretek fizetni.Ezt mindenki maga dönti el...én nem szoktam bűvölni a win 7et mert SSDm van...használom oszt csók. Defrag az egyetlen amit ellenőrizni szoktam, hogy az SSDn ki van e kapcsolva.
Hibernáció/lapozófájl ki van kapcsolva nálam, de nem azért mert SSDm van... -
Sonja
nagyúr
válasz
Brekkk #21349 üzenetére
Köszi! Ahha, viszont én mindig beállítom az elsődlegest, amire a rendszer kerül és csak az a vinyó kapja meg a bootalhatóságot, a többi nem. Ez elméletileg akkor több HDD használata esetén is előfordulhatna, de én ilyennel még soha nem találkoztam a 20 éves pályafutásom alatt. Lehet, hogy pont ezért?!
(#21346) Vladi: 20%-ot kell, szóval bőven elég lenne ebből a szempontból a 80GB-os is.
-
kertsa
senior tag
válasz
Brekkk #21347 üzenetére
A Norton Ghost jó megoldás lehet
Azzal vissza tudod állítani teljesen az előző rendszert
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Autós kamerák
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest