Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Jack@l
veterán
[http://en.wikipedia.org/wiki/I/O_Controller_Hub]
Még a tied is támogatja(ha R-es), az már más kérdés, hogy egy 2005-ös laphoz nincs frissebb bios/driver. -
Keksz
senior tag
-
Frenky89
addikt
"Innentől kezdve nincs más tennivalónk, a TRIM működik. Ennek leellenőrzésére két mód létezik, egy gyors és egy lassú. A gyors módszer keretein belül teszteljük le az SSD írási sebességét valamelyik benchmarkkal (AS SSD, CrystalDiskBench, Atto, HDTune stb.), majd írjuk teli az SSD-t, aztán írjuk teli újra, hogy a tartalékterület (spare area) is biztosan megteljen. Ha ezután letörlünk mindent, és újra lemérjük az SSD sebességét, akkor az első méréssel megegyező eredményeket kell kapnunk. A lassú módszer a következő: mérjük le az SSD sebességét, majd használjuk "normálisan" pár hétig/hónapig, végül újra teszteljük le. Az előtte és utána mért írási sebességeknek egyeznie kell." - [link]
-
Qru
MODERÁTOR
Igen ezt írtad korábban, azért írtam, hogy a legolcsóbb ha veszel egy ICH9-es deszkát.
De ha van feleslegees lóvéd akkor jöhet persze komolyabb cucc. Nem mintha lenne érezhető különbség a Sata2 és 3 között még. Papíron jól mutat de a valóságban észre sem veszed a különbséget.
A legnagyobb pénzkidobás szvsz ha olyan technikát veszel drágán (ami amúgy kurv@gyorsan avul) amit ki sem használsz. De ha ez a hobbid akkor persze vegyél, van aki drogra meg nőkre költ van aki meg 8 szálas procira meg Sata3-as ssd-re.

-
Gorneck
legenda
-
jozsi252
veterán
Gyorsabb lesz mivel sata 3 as portra megy rá úgymond sata 3 as ssd. Az mindegy igazából hogy alaplapi sata 3 ra rakod rá vagy pedig pcie -es sata 3 -ra.
(#21387) Intercreptor
Annyi hogyha meglesz az ssd akkor a hátulján rajtavan hogy milyen fw van rajta, ha 0001 -es akkor frissítsed le a 0002-re mert van hibajavítás az újba. Még a win telepítés elött frissítsd az fw-t mivel úgy pár sec, ha meg bevan lakva az ssd akkor több idő kell neki amíg leupdateli a firmware-t.
-
Lacza_26
aktív tag
Szerintem nem fogod észre venni hogy sata3 kártyára teszed.
Nekem nem nyerte el a tetszésemet a marvell sata 3-mas vezérlője.Én ezzel próbálkoztam.
Most alaplapi sata2-ön használom nem vettem észre hogy lassabb lenne működés közben.
Az indulás viszont lassabb volt a pci-e-s sata kártyával. Nem csak a bios lett hosszabb, hanem a windows indulása is. -
AtHoS
nagyúr
X25-M-et keresett pont a régebbi nand miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest