Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
neverless
tag
Sziasztok.
Örömmel jelentem be, hogy kedden rendben megérkezett a Crucial C300 64GB-os "addonos" SSD-m, melyet Ősembertől rendeltem; köszi.
(Addon= sata-usb kábel, meg pár backup szoftver)
A sebességei rendben vannak, hozza, amit hoznia kell. Máramennyit Sata-II-n lehetséges.
Win7 már fenn (nevetséges idő alatt települt) most a programokat telepítgetem.Gigabyte alaplapom van, nekem is gondolkodik az AHCI-n vagy 10 mp-ig a bootnál, és engem is idegesít kicsit
Csak mert valaki korábban (talán "bird"?) hogy neki is áll, nem lehet e kikapcsolni ezt a várakozást. Hát én se találtam ide vonatkozó beállítást a biosban.Az alapvető optimalizálási cuccokat belőttem, ehhez főleg a naaaagy SSD-s cikket használtam, amit asszem fless írt (?) illetve természetesen ezt a fórumot is olvastam eleget.
A kisebb optimalizálási dolgokért majd még visszanézek ide a fórumba.Egyelőre ennyi, üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardverfogócska a kertben
- Crimson Desert
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programozás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- PS5 fat konzol
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak mert valaki korábban (talán "bird"?) hogy neki is áll, nem lehet e kikapcsolni ezt a várakozást. Hát én se találtam ide vonatkozó beállítást a biosban.