- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
neverless
üzenetére
Nem, dehogy vagyok.

A helyzet az, hogy meg a legelejen vettem egy OCZ Core SSD-t azzal a "hires" jMicron-os vezerlovel, ami akkor meg nem volt "hires". Miutan lett egy masik SSD-m, akkor megfogadtam, hogy tobbe nem veszek OCZ termeket. Ezert nem is ajanlom senkinek az OCZ-t es igy a Crucial maradt.
Amugy sem tetszik nekem az, hogy az OCZ evente akar tobbszor is ad ki firmware frissitest, mig a tobbi gyartorol ezt nem igazan mondanam.
Az Intel is kiadta az elejen firmware nelkul a G2-es SSD-t, majd a win7-tel egyidoben a Trimes firmware-t - amibe 1 kis hiba csuszott - majd azt kijavitotta es az volt egyben az utolso kiadott firmware-uk.
Az Ok, hogy nincs annyi idejuk tesztelni piacra dobas elott, de azert szerintem lehetnenek egy kicsit korultekintobbek.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Fogorvos, fogászat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest